{ STOLT }

var som sagt ledig idag. så runt 11tiden drog jag och elin iväg till ACTIC. och jag sprang en hel mil på löpbandet - utan att stanna! hade tydligen bättre kondition än vad jag trodde, är så himla stolt över mig själv just nu.
efter gymmpasset lunchade jag med jannika på smörgås&salladshörnet (tror det heter så i alla fall..?) och det var väldigväldigt gott, betalade bara 60kronor för en riktigt stor&mättande sallad tillsammans med en dricka. så helt klart värt pengarna.
resten av dagen spenderade jag hemma hos jannika där vi kolla på apflickorna. måste vara en av de sämsta filmer jag sett, inte bra för fem öre.
nu ska jag i alla fall stänga in mig på rummet resten av kvällen och träna på mitt engelska tal om mobbning.

 

{ DU OCH JAG UNDER TÄCKET BABY }

idag så gick dagen väldigt fort! hade bara idrott hela dagen. höll även en egen lektion tillsammans med amanda s, och jag kan bara säga en sak - det går verkligen inte att hålla en idrottslektion för våran klass. vi är ju till och med värre än dagisungar, kaos. efter skolan så följde jag i alla fall med mammsen till ekbacksbadet och fixade ett nytt gymkort till mig, så nu jävlar! har också en liten svag tanke om att kanske böja fotboll igen... men jag vet inte, känns lite sent påtänkt nu kanske.
och dagens höjdpunkt är att vi är lediga imorgon! såååå underbart. ska iväg till gymmet med elin då runt 11.00 och sedan käka lunch hos fauda på salladsbuffén! någon som försöker ändra en ny livsstil? jajjamensan!
men hej och hå, måste verkligen plugga nu. har så mycket matteplugg att ta igen så vet inte om jag ska skratta eller gråta.. pusss♥


{ UNDER 4 DAGAR.. }

under dom här fyra dagarna då jag inte skrivit så har jag hunnit med en hel del. jag har varit hemma hos amanda där hon och felicia bjöd på en jättemysig tjejkväll med god mat och efterätt! jag har spontandruckit med michelle, jannika och denice. jag har varit på kalasfirande och det största av allt - jag har bestämt mig för att flytta hem till arboga igen. jag fick aldrig någon riktig hemkänsla. säkert för att jag knappt gav det en chans, men jag kommer hem varje helg. om tre månader kommer vårat hus stå nybyggt där jag kommer ha ett lagomstort rum med ett eget badrum i, så jag vet redan där att jag hellre kommer vilja vara hemma. plus att i sommar kommer jag ha ett sommarjobb i arboga och trolivgtvis tillbringa största delen i hemstaden. och två veckor efter sommarlovet fyller jag 18 och skaffar förhoppningsvis körkort såfort som möjligt. sedan är det ensadt två terminer kvar tills jag tar studenten... så känner att pengarna på hyran som vi lägger ner på lägenheten kan vi istället lägga undan till något mer nödvändigt. så kasst är det faktiskt inte att bo hemma..

{ TJUGOFEMTE JANUARI }

ah eftersom att jag inte la ut något mer inlägg så kan ni väl ana att maten smakade skit?
sitter i alla fall i skolan just nu. håller på med mitt argumenterande tal - om mobbning. har kommit en bit, men är långt ifrån klar! och idag slutar vi även kl 15.00.. hihi! sen åker jag med mammsen hem till arboga och går till Fuadas nya salladsaffär med Jannika, ska bli spännande!
nej nu ska jag ta lite rast. skriver ikväll, kanske. puuuuuussssss

{ I'M COMMING HOME }


kunde inte skriva någonting igår eftersom att jag råkade klanta till det lite med internetet. men nu har jag äntligen fått igång det igen! vet inte riktigt vad jag gjorde. tröck på bara på några knappar hit och dit, men måste väl tydligen gjort rätt? haha.
menmen, har nyss sprungit en snabbis till netto och handlat ingedienser till min kvällsmat. om maten inte kommer smaka skit så kanske jag slänger ut ett litet inlägg senare och skryter om hur jäkla bra jag är på att laga mat, det återstår att se.


{ MÅR SOM MAN FÖRTJÄNAR }


haha blev inget skrivade i torsdags, var så himla trött! somnade innan 22.00, men det var välbehövligt.
igår var vi i skidstugan och jag hade väldigt roligt, dock blev det en långlåååång vandring hem.. men vad gör det, lite motion i -12grader har väl ingen klagat över? haha.
menmen, idag är det lördag och jag ska inte göra ett skit! väntar på att michelle ska komma hit med lite kinamat så blir det käk och mys med henne:)
pusss


{ HEADACHE }


fy helvete vilken huvudvärk jag har! inte att leka med... dirket när jag kommer hem så ska jag gå och lägga mig! så skriver nog ett inlägg ikväll istället efter min lilla sovstund :-)
godnatt.


{ SORRY }

Förlåt, har inte skrivit någonting idag på grund av att jag spenderar natten hemma i Arboga och min dator blev kvarglömd i lägenheten! Har i alla fall besökt tandläkaren i eftermiddags.. Och gissa vad? NOLL hål! Helt otroligt. Trodde minst att jag hade 3. Annars ikväll så har jag umgåtts med jannika, alltid lika mysigt. Jaja, hade faktiskt tänkt att sova nu eftersom att jag måste iväg med 7.20 tåget för att hinna till lägenheten och hämta datorn.... Puss och godnatt på er!


{ MYSPYS }


avslutar min tisdagskväll med lite gott kvällskäk och ett låååångt bad!


{ START OVER }

Idag gick jag till gymmet efter skolan. Var faktiskt riktigt skönt! Ska försöka få det som en vana att gå dit efter skolan varje tisdag. I så fall tränar jag sammanlagt 3gånger i veckan, plus idrotten då! Men det tycker jag känns lagom:) har i alla fall nyss varit och handlat kollegieblock till matten som jag hade tänkt att ta tag i nu... Och så har jag även dammsugit lägenheten, behövdes verkligen om man säger så! Men jaja, lite te på det här så ska jag nog klara av den hemska matematiken.. Puss på er


{ VIKSÄNG }

nu är jag hemma i lägenheten igen! känner att det  var på tiden att komma tillbaka hit, få lite rutiner och bara ta dagarna som de kommer. redovningen i skolan var inte heller någon big deal, så det var skönt.
dock är jag så sjukt trött! tänkte ta mig en liten löparrunda, men tror faktiskt att jag skiter i det.
har precis burit upp en mikro som vägde ungefär 1ton på kökshyllan, helt själv. dammsugaren står på laddning  och rostbiffen skriker efter mig i köket, så måste ta tag i livet nu. hejsvejs!



{ FEMTONDE JANUARI }

okej mitt lilla juluppehåll blev lite längre än planerat... men nu kör jag igång med skrivandet. 150gången gilt?

den här veckan har gått så otroligt segt. både på bra och dåliga sätt. men tror faktiskt att de dåliga överväger en aning. fast en sak som var riktigt bra var att jag umgåts med michelle, vilket hon och jag inte har gjort på ungefär ett halvår..? man kan ju tänka sig att det kanske borde bli lite stelt att träffas efter en sån lång tid, men det var det absolut inte. vi pratade gamla minnen och skrattade så magen krampade. en stor del var om Alanya, såna sjuka minnen där ifrån! synd bara att vi inte har några bildbevis kvar på det....

men ja, imorgon börjar skolan på en ny vecka igen. inte det roligaste kanske, men har ju trots allt sovmorgon till 13.00, så kan väl inte klaga.. ;-)
dock har jag redovisning, så kanske borde börja ta tag i den. puss


hahaha. skrattar lika mycket varje gång jag ser denna bild.
inte något slitna tjejer, nejnej.


RSS 2.0