{ GOD JUL! i förskott }

dålig på att uppdatera - jag vet. men kommer inte bli så mycket skrivande nu heller på ett tag eftersom att jag åker till stockholm för att fira jul hos mina kusiner. därför får jag önska er alla en riktigt GOD JUL!♥♥


{ MÅNDAG }

åh nej.. somnade framför tv och vaknade nyss, vilket betyder att jag verkligen inte kommer kunna somna inatt. men vad gör det egentligen, jag är ju ändå ledig imorgon, hihi.
sover i alla fall i lägenheten just nu. har gjort det mysigt här i min ensamhet med tända ljus nybäddade lakan! gjode även nyss i odrnings kvällens kvällsmat; soppa! så jäääkla gott :) nej, nu är det dags för att kika lite på svagaste länken!


{ WHEN THE WILD WIND BLOWS }



igår blev det en myslördag med jannika. pizzakäk, trerätters, ostbågar, cola och allt vad vi nu tjockade i oss! på natten hade jag dock sån otrolig magvärk! låg under en lång stund och jämrade mig över hur ont jag hade och hur synd det var om mig. haha men det var faktiskt riktigt jobbigt. måste verkligen sluta äta när jag känner att jag börjar bli mätt, men det är inte riktigt min grej! hehe.

men ja, idag är det söndag. skola imorogn, men det är inte långt kvar tills lov nu! underbart. hade i alla fall tänkt att börja packa nu eftersom att jag ska sova i lägenheten dom här sista dagarna. stackars mina blommor där hemma, de kommer säkert vara helt vissna...
men nej, dags att göra lite nytta! pussss



{ . }

     


{ OVER AND OUT }

har blivit ett väldigt snack om lucia i min blogg nu har jag tänkt på. men igår hade vi i alla fall avslutning, så nu är det inga mer framträdanden... känns lite tråkigt faktiskt eftersom det var varit så himla roligt!

men men, idag är det fredag. började klockan ett och slutade halv tre.. haha rätt ovärt att ens åka in egentligen.
hade i alla fall tänkt att lägga mig och vila lite nu innan vi ska iväg till mormor och morfar för "mini-julafton". något som vi gör varje år eftersom att vi inte brukar fira jul med släkten från mammas sida. hihi, så det ska bli mysigt. annars så kommer kvällen bli lugn, måste ju samla krafter tills onsdag ;-)
pussss






{ NYÅRSKLÄNNINGEN }


nu är min nyårsklänning beställd! och den här gången går jag mot strömmen och väljer en krämvit istället för det orginella svarta. Dock fanns det ingen bild på den vita klänningens rygg, men som ni ser så är det en rätt lång v-ringning, vilket jag tycker är väldigt fint!


{ LUCIADAGEN }



idag har vi i luciatåget varit runt i arboga och sjungt för 10 olika företag. och om ca en timme är det dags för det sista framträdandet för ikväll. ska bli så himla skönt att komma hem sen och slänga síg ner i ett bad! kroppen är helt slut.. och inte blir det bättre av att vet man att det blir lika tufft imorgon. så det är ingen dans på rosor, men helt klart ett minne för livet.
ska i alla fall slänga mig i soffan och vänta in klockan nu. ha det bäst♥

{ 11 December }

har varit dålig på att uppdaterat under helgen, jag vet. men har faktiskt haft fullt upp!
den här dagen har varit så himla bra! verkligen ett minne för livet. kröningen och konserterna gick fint och jag är så jäkla glad!





{ SANKTA LUCIA }

har nyss kommit hem ifrån luciakörens genrep som vi hade för Lions. kan ju tala om att jag var så grymt nervös. kände mig så himla oförberedd och hade tusen frågor i mitt huvud. men det gick faktiskt bättre än vad jag väntade mig :) råkade börja på fel vers och fick lite märken i pannan av kronan, men det är sånt man få ta! kom i alla fall inget stearin i håret, men det är väl bara en tidsfråga. var ju trots allt bara första gången vi uppträdde idag.
men nej, nu hade jag faktiskt tänkt att ta en snabbdusch och sen gå och lägga mig. och imorgon börjar jag kl 13.00, kungligt. puuuuusss

{ YOU }


idag har jag verkligen haft fullt upp hela dagen. gick upp 06.00 för att åka med pappas kompis till västerås eftersom att jag var tvungen att hämta saker i lägenheten innan skolan började.
i skolan så har vi haft seminarium om litteraturen. gick faktiskt bättre än vad jag trodde!
efter skolan så blev det lite pizzakäk med amela och sen har det blivit luciagenrep från 18-20.00 :)
var också med amanda en stund och färgade hennes hår medan hon var hundvakt.
och nu ska jag slå upp körhäftet för att försöka spika in de sista sångerna i huvudet. ska ju trots allt kunna allt utantill imorgon på genrepet som vi har! nervöst... hihi puss.

{ SNURRIGT }


satan vad trött jag är! det enda jag har gjort idag är att plugga... och fika med jannika :)
men helt ärligt så känns det inte som att jag har lärt mig ett skit. varför ska jag kunna den svenska litteratuern? så himla onödigt... jag skiter väl i vad som hände på 1600talet! nej, blir bara förbannad.
inte är jag klar heller. känns som att det här kommer bli en lång natt.. nej, hugger tag i kaffekoppen nu och låtsas som att jag
aldrig haft roligare. puss..

20111103-115710.jpg


{ WHEREVER YOU WILL GO }

skrev ingenting igår eftersom jag hade fult upp hela dagen. var i skolan till klockan 16.00. efter det följde amela och ellenor med mig hem där vi kollade handboll (världens sämsta sport) och åt chips, hihi mysigt!
imorse hade jag tid hos cissi på Hair. Och jag måste bara säga att jag blir lika nöjd varje gång!! hon är så himla duktig.
och nu kommer ångesten krypande.. har svenskaprov imorgon om litteraturen, och jag har ärligt talat inte gjort ett skit! sen har jag beslutångest om jag ska åka till västerås ikväll eller inte... jobbigt läge.
pluggdags nu! pusspuss


mina, denice och jannikas pepparkakor som vi gjorde i lördags!


{ ÄNGELN I RUMMET }


{ WITHOUT YOU }


Just nu sitter jag, amela och amanda i min lägenhet med tända ljus och tomma pizzakartonger omkring oss.. haha. testade också att ta lite kort på lägenheten nu ikväll, men bilderna blev så mörka så ska försöka imorgon istället! men nej, nu måste jag börja plugga! puss och godnatt♥ 


{SUNDAY}

Just nu sitter jag i bilen påväg hem till Västerås. Blir att fixa lite med mammsen och pappsen, senare kommer Amela och Amanda till mig och sover kvar - myssöndag! Lägger nog kanske ut lite bilder senare:-) pussis!


{ KOM IHÅG MIG }

har varit så längesen jag bloggade att jag till och med glömt bort miitt lösenord! men hade i alla fall tänkt att dra igång skrivandet igen så får vi se hur det går. har ju bott hemma i arboga i sex veckor nu eftersom att jag har haft praktik på min förra skola och så har jag även luciasövningar på onsdagar. men imorgon tar jag mitt pick-pack och flyttar tillbaka till västerås igen. och under den här tiden som jag inte skrivit så har jag ju bland annat varit i ullared med jannika. fick en resa gratis av bovista, buss tur och retur. så där handlade jag massvis mer saker till lägenheten. blomkrukor, matta, klädhängare, lykta osv.. så jag hoppas att det kommer kännas mer som "hemma" där nu.
men något som jag verkligen behöver göra är att försöka lära mig alla lucialåtar... har lite småpanik över de, så det är bara att köra!
ha en bra dag♥


RSS 2.0