{ AND THEN GOODBYE }

har jag med mig allt? pass, intyg, pengar, diabetesprylar, smink, solkräm.. åh herregud så mycket det är att tänka på! men nu tror jag faktiskt att allt ligger i min limegröna resväska :) är helspänd, riktigt nervös - men på ett positvit sätt såklart. mamma och pappa har i alla fall redan idag åkt iväg på sin semester, så därför sover jag ensam i huset inatt så kommer michelle och hennes pappa imorgon runt 12.30 för att skjutsa oss till Arlanda!
har även fått ett sms av amanda där vi bestämde att träffas på en bar vid namnet Robin Hood  på torsdagkväll i Alanya eftersom dom också är där, superkul!
men nej, för att fördriva tiden ska jag nu sätta på Green street hooligans och ta fram de svenska jordgubbarna som ligger och väntar på mig i köket!

PS; det här blir kanske det sista inlägget jag skriver innan Alanya om jag inte har tid att dra iväg något snabbt mobilinlägg imorgon! ananrs får ni ha det så sjukt bra här i sverige, har ju hört att vädret ska vara på topp denna vecka! så typiskt att man drar iväg vid fel tillfällen..
haha men nej ska absolut inte klaga - ska ju fan utomlands imorogon!!!!!!!!

{ GÅRDAGEN }

gårdagen var superkul! alla tjejer var först hos jennelie. vi spelade ciderspel, åt en gryyymt god jordgubbstårta och bara hade allmänt trevligt :) senare gick vi vidare till några pojkar och kvällen avslutades i köping.
egentligen fattar jag inte ens varför man åker in dit? kommer inte in i öltältet och efter 1-2 timmar vill man hem! haha men jaja, det blev i alla fall en lyckad kväll. så tack så mycket jennelie för att vi kunde vara hos dig, och tack såklart till alla andra brudar som gjorde kvällen så bra! jag orkar faktiskt inte lägga ut några bilder eftersom jag inte hade någon kamera med mig, så i så fall måste jag hålla på och kopiera och massa skit. men kolla gärna på mina vänners bloggar om ni vill se lite härliga bilder!
vet att både matilda och rebecca har lag ut, så det är bara att kika :)
2011
(tog denna bild av rebecca)
OCH SÅ FÅR VI JU INTE GLÖMMA BORT JENNELIE SOM FAKTISKT FYLLER HELA 17ÅR IDAG - GRATTIS (SNYGGO)

{ KÖPINGSYRAN }

spenderade kvällen/natten hemma hos michelle igår. så nu ligger jag i hennes säng och väntar på att hon ska göra sig redo för en promenad hem till mig!
får se om jag lägger ut något mer inlägg ikväll eller inte, beror lite på hur tiden ser ut framöver. ska i alla fall hem till jennelie ikväll och fira henne, sedan rullar vi in mot yran i köping! så hoppas verkligen att vädret håller i sig och att det är massvis med folk ute ikväll! KYRRE

2010



{ SÅFT }

har nyss kommit hem från en riktigt ovärd dag i skolan! började 1 och slutade 3.. menmen, fick i alla fall reda på att jag fått ett stabilt G på matte nationella (är bra för att vara mig), så jag är nöjd! var till och med tvungen att krama om min mattelärare för att jag  blev så glad att jag klarade det, hehe.
efter skolan cyklade jag dirket till Vilsta där jag fick reda på att jag fått sommarjobb! woho, är så himla glad :D
annars ikväll så (?????????????) ska jag inte göra någonting alls. kul chej, jag vet. men måste faktiskt vila upp mig tills imorgon då det blir all in sen får man ju inte glömma bort att jag ska leva loppan en hel vecka i turkland heller. så är nog bara bra med lite vila för min del.
nepp - dags för sista avsnittet på glee nu!

{ SOMEDAY WE'LL KNOW }

var ju iväg till kungsör och färgade fransar+ögonbryn och hade en ansiktbehandlnig idag. riktigtriktigt skönt faktiskt. köpte också med 6olika krämer, och det är ju inga skitmärken man köpte. så samanlagt blev det rätt dyrt... men fick ju detta i present av min mamma, väldens bästa mamma♥ en av krämerna jag köpte ska jag använda istället för foundation. det var en vardagskräm som innehöll färg och även solskyddsfaktor, vilket gör att man istället använder krämen för smink. det är bra för hyn och ser väldigt naturligt ut! inget laget på ansiktet, utan krämen sjunker in. så detta är ju riktigt bra för mig eftersom jag egenlitgen är allergisk mot smink. plus att det är superbra att ha nu på sommaren! så det är verkligen ett tips :)

{ HOW DO YOU DO }

har precis varit nere i källaren och letat på lite kläder, smycken och andra småsaker som bara låg där och skräpade :) hittade bland annat två toksöta toppar som ska med till turkiet har jag bestämt!
annars så har jag även shoppat lite med amanda o i västerås idag. hittade två par shorts och ett linne. gjorde ett riktigt kap och köpte ett par svarta höga shorts för endast 49kr. ibland är det bra att ha stort ass, hehe.
fick också reda på att jag fått MVG av min idrottslärare på den där dansfilmen jag, amela, elin och amanda gjorde, gryyyymt.
men nej, ligger och deppar lite med roxette i min säng så ska fortsätta med det nu.
ena toppen från källaren! riktigt söt tycker jag. haha, min mamma hade den i 8:an på språkresa i grekland.
jenas-shortsen är även ett av de nya paren jag köpte idag!
Det andra söta linnet som visas här är min mormors gamla. gillar den jättemycket!
är också knappar längst ryggen, gulligt.
nyköpt linne
och till sist de billiga shortsen! ;-) orkade dock inte prova dom så fick bli på gallje denna gång.

{ SLEEP WELL }

idag kom mamma hem med biljetten som jag&michelle ska åka med till turkiet, woho! 7dagar kvar nu!
(om allt går som det ska)
har ockå bokat in en tid på torsdag för att fixa min hy och färga ögonbryn+fransar! så skönt. jag hatar verkligen min hy, så får hoppas att det blir bättre efter behandlingen! sen så är det ju bara ett plus att få lite mörkare ögonfransar så man kanske slipper måla dem på semestern? :)
sen så får jag ju inte glömma och berätta att jag köpt en sovmask! jag har ju tidigare skrivit att jag brukar ha väldigt svårt att sova på kvällarna, där en av anledningarna är att solen går upp mot mina fönster. så därför har jag nu en lapp för ögonen så ska vi se om det blir bättre, hehe.
men ja, big brtoher nu - slumra gott.

{ VILKA JÄVLA IDIOTER DET FINNS }

alltså nee.. har redan lagt ut ett inlägg om askmolnet idag, men så måste jag bara skriva ut den här hemska händelsen också för att visa vilka jävla idioter det finns:
I lördags på förmiddagen var det ett gäng killar i 23års åldern som började tjaffsa i en kö på Max-hamburgare mitt i centrala stockholm. efter en stund orkade väl inte den ena killen hålla på att bråka längre så han bara ignorerade och vände sig tillbaka om i kön. då är den en sån sjuk jävel som slår killen bakifrån så han far framåt, rätt in med pannan i kassabänken och dör sedan på lasarettet... helt sjukt! får magknip så fort jag ens tänker på det. allt kan fan hända. man börjar bråka med någon i en hamburgarkö, och det slutar med att någon dör..
nej usch, helt jävla sinnes.

{ SÄG ATT DET INTE ÄR SANT }


är så jävla förbannad! vulkanutbrottet i island visste jag om, men var inget som jag oroade mig så värst mycket över eftersom den inte sträcker sig mot turiket. men vad är det jag läser på aftonbladet idag då? jo, att askmolnet beräknas komma in över sverige och bland annat arlanda och på så sätt hota andra delar av europa. vilket då gör att flygen bli inställda! jag är helt knäckt. om askmolnet gör så att jag och michelle inte kommer iväg vet jag inte vad jag tar mig till.
har väntat i ett halv år nu. sen kanske det inte ens blir någon resa?......


{ A BEAUTIFUL DAY }

kom precis hem från matchen. såklart var inte kroppen på min sida.. spelade med 15 i blodsocker hela matchen vilket ungefär är samma sak som att spring i tjocklera. vi förlorade också tyvärr med 1-2, men jag tycker faktiskt att vi var vädra ett till mål! alla kämpade på bra och vi hade chanser. jag vill också bara påpeka hur glad jag blir när folk bryr sig i laget om min diabetes. tror det var 4stycken som frågade på planen hur jag mådde. så tack tjejer♥
annars idag så hade jag tänkt att åka till ekbacken (igen) och kolla på killarnas fotbollsmatch med amanda lund och amanda granell! men eftersom att den börjar 17.00 ska jag bara gå och dö i min säng sålänge

{ NI KAN KALLA MIG TARZAN }

efter en trevlig kväll i örebro med brännbollspel, grillning och att jag och jannika fick en inbjudan till skogen tillsammans med tarzan och hans två vänner för fest (hahah) så sitter jag nu hemma i sängen efter att jannikas syster josefina skjutsade hem oss. så nu frågar mig själv varför jag fortfarande är vaken? har ju fan samling 10.00 imorgon...
därför borde jag faktiskt ta och sova nu så jag orkar med köttspelet mot norby!
hoppas fan att kroppen är på min sida bara?
SOV SÖTT

{ I'M COMING HOME }

har hittat den här videon på några bloggar nu, så måste bara lägga ut den på min också.
går verkligen inte att hålla emot tårana!

{ FLAJDÄJ }

fredagfredagfredag! alltid lika härligt. skolan rullade på. fick ännu en ny uppgift på psykologin idag?! helt otroligt att det bara är 3veckor kvar i skolan men ändå ska man få nya uppsatser att göra.. hm! men eftersom vi bara har helgen på oss att göra klart arbetet(!) så körde jag hundra procent på lektionen idag och lyckades bli klar :) duktigt nelly. matematiklektionen var ju också en ren mardröm, men runt 15.45 fick vi sluta.
annars så har jag inte gjort speciellt ikväll. kollat lite på glee, så nu är det talang och wallander som gäller. alltså är det full rulle ikväll. men neeej, nu kom min mamma in med jordgubbar också, så ska anfalla skålen.

{ ETT HELT VANLIGT INLÄGG }

otroligt skön dag. gjorde inte ett piss på specialidrotten och hade inte heller någon svenska eftersom vi fick åka till köping för att kolla landslagsmatch. sket också totalt i fotbollsträningen och spenderade istället kvällen ute vid huset! så nu är jag riktigt trött och ska därför slumra lite nu :-)
såhär ser huset ut mot vattnet just nu!

{ FOTBOLLSNACK }

jag har inte tröttnat på fotboll, tycker bara inte om att köra seriöst. eller klart, det är kul att spela hårt, skjuta inlägg och ha rull på bollen. men vafan, ju äldre man blir desto seriösare blir allt inom fotbollen.. vilket jag inte tycker är så roligt. så nu jävlar är det dags för ett korpenlag! vet att vädligt många tjejer är sugna på att börja fotboll igen men struntar i det eftersom vi nu kör i ett damlag, riiiight?? och jag skulle inte tveka till att sluta om det stod mellan damlag och korpenlag, haha! vem det nu var som kom på idén om att michelles pappa skulle vara tränare och att vi skulle samla ihop ett lag är ett geni. nu satsar vi 100%, korpen nästa :D woppwopp!

{ SNABBT STABILT OCH JÄTTE JÄTTEBRA }

efter att ha suttit ute i kyla, oska och regn slutade matchen tillslut med 3-2 till Schweiz.
efter fotbollen kom mamma och hämtade oss, sedan ringde jag dirr och beställde en kebabpizza! muuuuums. åt så mycket att jag bara ville lägga mig och dö en stund. med efter ett tag var man tipptopp igen, så då följde snälla jannika med mig till ica för att panta burkar. haha har man dåligt med cash så har man.. fick faktiskt ihop hela 136kr, så det är de lätt värt! men nu måsta jag fortsätta hänga med i bb.
söta jannika 2009!

{ P17 }

woppwhopp, drar ett litet snabbt inlägg sådär 15minuter kvar innan vi slutar skoldagen! ska i alla fall iväg med jannika idag till kungsör för att kolla på landslaget p17 när de spelar klockan 18.00, därför skulle jag inte ha tid att skriva när jag kom hem. tänkte bara berätta det så ni inte dör av nyfikenhet var jag håller hus.

FINNER INGA ORD

som jag redan visste så gick provet åt helvete idag. finner inga ord, jag är helt enkelt sämst!
efter skolan gick jag upp till amanda och drog lite senare iväg och extraspelade med 96orna. spelade även som en rövknullad get eftersom mitt blodsocker låg på 10 hela matchen! inte kul, fast matchen slutade tillslut med 1-0 till södra!
men nu sitter jag i alla fall hemma hos amanda igen och ska precis till att käka lite och kolla på big brother. sedan sover jag också kvar här ;*

{ PINSAMT }

nejnejnej.. här hade man samlat ihop mamma&pappa plus familjen larsson med mängder av chips, dricka, kakor och bullar för att fira sveiges vm-guld, men icke! efter det första målet som gjordes av sverige skrek jag så högt att jag nästan själv fick tinituss.. men vad hände sen? efter 3-1 till finland kändes det meningslöst att ens kolla klart. och så blev det ju bara värre! matchen slutade 6-1 till finland, pinsamt. men de spelade bättre än sverige, så är det bara!
direkt efter matchen ringde jag till min syster för att fårga vem som åkte på big brother, och det var MADDE! yes äntligen. så där höjdes humöret en smula i alla fall :) men nej, nu ska jag sova så jag orkar skriva IG på provet imorgon, sen ska jag även extraspela med 96:orna... önska mig lycka till

{ SAGT DET FÖRR OCH JAG SÄGER DET IGEN }

jag hatar psykologi. jag hatar allt som har och göra med det ämnet. förstår faktiskt inte hur jag ska kunna klara godkänt på provet imorgon. maxgränsen är 73(?) poäng och g-kränsen är 55(!)poäng. helt rubbat. men om jag ska vara helt ärlig så känns det som om jag inte bryr mig så värst mycket om jag kuggar. kanske inte så bra att känna så, men inte ett skit fastnar i min hjärna. that's life!

{ JÄRTA }

har varit ganska dålig med dom här "dag 1,2,3..", men nu är jag på mina två sista dagar:


Dag 15 - En bild som för mig betyder kärlek.

en bild på mina underbara föräldrar såklart♥

 

Dag 16 - En bild som alltid får mig le.

haha, bilden på mig och amanda från 2004! ♥


{ I LOOK AT YOU }

blev så himla glad idag, fick en liten present av min mamma när hon kom hem idag. det var en ring som det stod DOTTER på, jättefin! gillar den supermycket :) annars så har även min dag och kväll varit toppen. har tillbringat den tillsammans med min familj och michelle. grillat, ätit jordgubbar och bara pratat om allt&inget, vilekt var riktigt mysigt! så nu ligger jag och michelle i min säng och småkollar lite på jordens mest störda film? haha, därför ska jag nu sätta på lite musik och bara vara en social vän, hihi.

{ TIRED }

haft en ren mördardag idag! imorse körde jag två cirkelpass där det första var inriktat på ben, fyra omgångar sen riktade vi in oss på överkroppen där vi också körde fyra omgångar. med svetten rinnandes ner från ansiktet skulle vi ju såklart avsluta passet med lite intervall som pricken över i:et! upp på crosstrainern där man körde 20sek - 100% och 10sek - långsamt. jag kan säga er att de var dom längsta fyra minuterna i hela mitt liv! haha.
på eftermiddagen hade vi även svenska, villket betyder att man då ska nöta in grekisk litteratur, inte mitt favoritämne direkt.. hehe så det gick väl som det gick.
väl hemma i arboga blev det lite snabbkäk sen iväg på fotbollsträning. så nu kan man verkligen säga att jag är helt slut i kroppen. funderar faktiskt helt ärligt på att sova snart. tror inte mina ögon orkar hållas öppna länge till.. så slumra sött.

{ DAY THIRTEEN AND FOURTEEN }

Dag 13 - Finaste bild du vet.
- Egentligen har jag ingen "finaste bild", men det finns ju såklart en del som betyder rätt mycket för mig. till exempel dessa bilder!


Dag 14 - Finaste citat du vet.
- Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.
- Everything happens for a reason.


{ KLIPP AV SKITEN }

rubriken talar, nelly är korthårig. japp det är sant! har inte klippt håret sen i höstas, så kände verkligen att det var på tiden. först tänkte jag säga att de inte fick klippa så mycket, men när hon visade vad som var slitet kändes det bättre att komma ut från frissan med ett fräscht hår. så nu är det ungeför axellångt, vilket gör att jag inte längre kan locka håret till fester :( nog det jag tyckte var de största problemet. men ändå så trivs jag i det, eller i alla fall än så länge.. haha, kom ju hem för kanske en timme sedan? tänkte bara berätta det. hejdå


{ FEM MÅL I LIVET }

ja, då var det tisdag! ska alldeles strax iväg och äta lunch, sedan ska jag tvinga med mina vänner för att köpa lite kulglass och sätta oss på en bänk och steka i solen!
efter lunch ska vi också ha engelska nationella, inte speciellt nervös. vet redan att jag är sjukt dålig på hörövningar, så förväntar mig bara plåga under de minuterna vi har provet.
senare ikväll blir det träning, skoooojjjjjjjjj!

dag 12 - fem mål i livet:
1. jag ska absolut inte bo kvar i arboga.
2. jag ska någon gång i mitt liv åka till usa en gång till.
3. jag ska utbilda mig till dietist
4. jag ska aldrig sluta med träning. även om jag slutar med fotboll ska jag alltid försöka hålla igång med något.
5. jag ska verkligen försöka hålla kvar kontakten med mina närmsta vänner♥

{ Dag 11 - Msn profilbild }


{ I GOT MY MIND SET ON YOU }

VÄDRET! åh vad skönt det är, blir automatiskt så mycket piggare och gladare så fort värmen kommer fram!
efter skolan idag gick jag i alla fall till gina tricot och köpte mig en ny långklänning. denna gång en mer vardagsaktig, ä n t l i g e n, har verkligen kollat på en sådan rätt länge. märkte också att den klänningen som jag köpte var från organic cotton(?) så nu har väl tydligen gina också fått in det, härmapor.
när jag kom hem till arboga fixade jag lite på banken och for sedan hem och kollade igenom min tax free som kom på posten! hihi, det är nu man börjar förstå att det inte är långt kvar tills man faktiskt ska utomlands!!! bara 3 veckor kvar.
men ja, ska nog fördriva tiden med att kolla på lite glee-avsnitt nu. simma lugnt
klänningen. haha jag vet, grymt ful och dålig bild: men är det tagen med webcam så är den!


{ Dag 10 - En snygg person }

hej och hå, hade verkligen ingen ork alls att skriva igår! men jag spenderade i alla fall min dag tillsammans med amanda och felicia. käkade pizza på viking och satte oss sedan vid villa i värmen och snackade, riktigt mysigt.
senare på kvällen kom även michelle till mig och gjorde övernattningssällskap! trötta jag somnade redan vid 23.15... haha, men det var väldigt välbehövligt!
annars idag så har jag bara leagt ute i solen, vilket har gett resultat. dock inte posivit, är röd...... väldigt röd. inte kul alls! så blir nog polotröjor eller något liknande tills färgen lagt sig, hehe.
men nu ska jag faktiskt ta och hämta ett stort glas vatten och sedan sova!
en snygg person - Charlie Hunnam!

{,}

Dag 8 - Något jag saknar:

Dag 9 - Gammal och ny bild på mig själv.


{EXIT}

idag har jag knappt varit still en enda sekund, har haft fullt upp! därför ligger jag nu i sängen och ska precis säga godnatt. stängde till och med av big brother för jag var så trött.... illa. men jag behöver min sömn för imorgon ska jag tillbringa kvällen i västerås. hoppas verkligen att det blir roligt! så det är tveksamt om det kommer upp något inlägg imorgon eller inte.. vi får helt enkelt se!
nej, som sagt. behöver min sömn, måste sova: puss och sovgott alla söta och fula :)

Dag 7 - 5 fakta om mig själv

igår tillbringade jag kvällen hemma hos amanda, så hade därför ingen lust att skriva! både hon och jag hade en riktig pissdag så vi valde att bara kolla på film, käka tantchips och dricka coca-cola zero. väldigt mysigt!

men just nu sitter jag i skolan och har engelska. så måste faktiskt börja dra igång med plugget nu!


5 FAKTA OM MIG SJÄLV:
1. jag hatar snåla människor.
2. jag gillar inte killar som är för snälla.
3. jag älskar mina egna skämt, har rätt barnslig humor!
4. jag är väldigt kräsen när det gäller killar, gillar egna stilar.
5. jag har ett lågt tålmod och gör alltid saker svårare än vad de egentligen är.



Dag 6 - 5 finaste låtarna

I REMEMBER YOU - SKID ROW        SOMEONE LIKE YOU - ADELE
YOUR WINTER - SISTER HAZEL          FIELDS OF GOLD - STING
FALLEN - BRET MICHAELS

TATTOO

nu har jag äntligen gjort min tatuering på revbenet! jag blev också rätt chockad eftersom jag trodde att det skulle göra så mycket ondare. har hört av många av det ska göra såå gryyymt ont och att det var det värsta stället man kunde tatuera sig på. men vad är det för snack? klart, det var ju absolut inte skönt och vissa ställen gjorde ondare än andra, men så farligt var det ju inte.
(måste bara säga att tatueringen även ser rätt sne ut på bilden, men det är för att jag var tvungen att hålla upp armen så mycket för att den inte skulle komma i bild.. haha!)
_____________________________________________________________________________________________
idag har jag också haft engelska muntliga nationella i skolan. blev väldigt glad när jag fick resultatet 7/10 (VG). tycker själv att jag är sämst i engelska, speciellt på att snacka. men det tyckte tydligen inte min lärare. hon gav mig till och med beröm med att det märktes att jag varit i USA för m itt uttal var så bra. så det var ju bara att buga och bocka! hihi, så med andra ord kan man ju säga att jag haft en ritktigt bra dag idag. så ska avsluta den nu med nybakat bröd och mjölk framför dagen man. kyss!
(skiter i "dag 5-bilden" - dagens klädsel. hade ändå bara mjukisar och ett vitt linne idag.. hehe)

{Dag 4 - Något jag älskar}


USA. det är ett ställe jag verkligen skulle vilja flytta till! bilden är från New York.
__________________________________________________________________________________________
skolan idag var seg... fick också ett telefonsamtal av banken där de ringde och berättade att mitt legitimation har kommit, så ska hämta det på onsdag. haha usch!
men nu sitter jag här hemma och har precis druckit upp min "vitamindryck" som jag gjorde i ordning. blev ingen höjdare, men den gick ner i alla fall. ikväll ska jag även vara så snäll att fixa ihop lite kvällskäk till familjen! drog upp min gamla hemkunskapsbok och rotade lite, så nu vet jag vad det blir; fläskpannkaka. därför ska jag nu slå igen datorn och börja med min finfina middag.

{PICTURES}

valborg:
bilden talar - TEQUILA SHOT
__________________________________________________________________________________________
min nya jacka!

{ops}

hade ingen tid att skriva något inlägg igår, fullt upp. åkte till tuna park med mamma tidigt på morgonen och köpte en ny skinnjacka som kommer från JC, lägger nog ut en bild senare.. sen umgicks jag med michelle tills det var dags att dra till linn! riktig trevlig kväll, och tack så mycket linn för att vi fick komma♥
idag ska jag i alla fall upp till ekbacken och kolla på den första seriematchen för division 3! sen kommer nog resten av dagen bestå av lite ergonomiplugg och chill här hemma.
Dag 2 - En kväll du aldrig kommer glömma:


Dag 3 - En av de viktigaste personerna i mitt liv.

min syster.

RSS 2.0