31 maj

provet idag gick bättre än förväntat, fan vad bra jag är! hehe. efter skolan gick jag en sväng förbi konsum och handlade en present till michelle och en till mig själv. michelle fick ballerina kladdkaka och jag fick persikohalvor! så när jag tillslut kom hem låg michelle i mitt rum och kollade på disney chanel, ja hon är 95:a. har i alla fall blivit mys med henne idag. hon fick även sin födelsedagspresent av mig: ett navelsmycke och en tripp till stockholm över en helg där jag betalar tågresorna till henne! så snäll så snäll jag är. hade i alla fall tänkt att nörda lite chuck nu och käka upp dom sista kakorna michelle glömde här, hihi. kyssen
bara 4 månader kvar nu.

30 januari

idag drog jag mig upp ur sängen väldigt tidigt eftersom jag skulle iväg på cup i skinnskatteberg. eftersom vi bara spelade 7 på planen blev jag placerad som vänsterback, vilket jag aldrig brukar vara. haha grymt nervös var jag också, men det gick faktiskt bra för oss. vi vann alla matcher :) sista matchen gjorde jag tyvärr (såklart) illa mig. fick en spark på knämuskeln, så nu är den helt uppsvullen och jag går som ett mongo. gör så jävla ont. söndagskvällen har jag tillbringat hemma. kollat på solsidan och rent ut sagt överansträngt min hjärna rätt ordentligt! har pluggat i 2timmar totalt på ett prov jag har imorgon.. men min snälla mamma säger att om jag får godkänt så skulle jag få en överraskning, wiiih! så nu måste jag ju klara det. haha, men ska faktiskt försöka sova nu så jag orkar upp imorgon.

lugna favoriter

- I'll remember you - skid row
- the river - bruce springsteen
- sorry - buckcherry
- forever - kiss

29 januari

känner ingen direkt lust att skriva just nu, så drar dagen lite kort. idag har jag umgåtts med amanda, felicia, agnes och elin. kollat lite innebandy, käkat lövbiff och pommes och kollat på pronominal activity 2. med andra ord har jag haft en riktigt mysig lördag, precis vad jag behövde! nu sitter jag i alla fall hemma och har precis packat min väska tills imorgon eftersom jag ska iväg på cup...så nu ska jag verkligen känna efter om jag vill fortsätta eller inte, ändrar mig varje minut! stora bekymmer, jag vet. haha men ja, nu ska jag kolla på i rymden finns inga känslor och troligtvis försöka sova efter det! thjiiing.

28 januari

älskade fredag! efter den långa långa skoldagen idag så traskade jag tillsammans med elin upp till henne och käkade världens godaste hamburgare, mycket gott. senare åkte vi tillsammans med amanda upp till henne ett tag och bara tog det lugnt. efter ett tag fick vi helt plötsligt en kick av att dra iväg på bio, men vi skulle varken hinna till örebro eller västerås. så vi valde att åka till den underbara staden köping. kollade på änglagård 3, vilket var en väldigt seg film enligt mig. satt och frågade agnes flera gånger hur mycket klockan var, men annars var den ok. hehe. väntade även i 40minuter utomhus på tåget, ingen höjdare! så nu har jag precis kommit hem. funderar faktiskt på att gå och lägga mig nu direkt, är väldigt trött. äntligen! så sov lugnt

21.52

blev ingen träning idag, på grund av kylan tror jag? så efter skolan gick jag och elin hem till mig där amanda väntade med chips och cola zero, så sjukt mumsigt! blev också film och mycket prat. tror ni känner mig allt för bra tjejer :) nu på kvällen så har jag precis tagit ett bad. vet egentligen inte varför, hatar att bada. haha mest för tidsfördriv tror jag! ska i alla fall snart börja kolla på underbara chuck och bara gosa ner mig i min nybäbbade säng! sovgott
sommaren 2009
vart håller du hus????? jag bara undrar.....

27 januari

känner mig inte sådär jätteduktig när det gäller bloggandet, men skitsamma. sitter i alla fall i skolan just nu. har precis gjort klart mitt träningsschema för 4veckor framåt, frågan är bara om jag kommer hålla det? efter skolan idag drar jag iväg på träning i hallsta, så kommer nog hem till arboga runt halv 10. lite småsegt faktiskt.. men ja. nu måste jag börja plugga till provet vi har tills på måndag, skjut mig :)


tänkte slänga upp lite skönhet på bloggen när jag ändå är i farten.... aldrig sett fulare :)

22.49

drar in med ett litet avslutande inlägg nu på kvällen och berättar att jag, mamma och caroline precis har bokat in en liten resa över en helg i slutet av mars då vi åker till London! kommer bli väldigt roligt, längtar redan :) hihi!
men nu ska jag försöka ropa hit tröttheten, så får vi se hur det går. sovgott!

24 januari

skippade skolan idag på grund av min 0,4% sömn jag fick inatt, galet att jag inte kan sova. mamma har i alla fall nyss hämtat mig hos elin, så ska springa till köket och käka nu!
och idag är med michelles födelsedag!!! grattis snygging.

23 januari

det är svårt.
söndag idag vilket betyder skola imorgon, alltid lika positiv. min dag har varit bra, förutom att jag inte sovit någonting inatt, mamma funderar på att boka tid hos doktorn eftersom jag har såna problem med sömnen, så får hoppas det blir bättre! har i alla fall varit och kollat på hockey med linn och amanda. tycker egentligen det är grymt tråkigt att kolla på de men jag ville såklart träffa dom, så var gör man inte :-) matchen var inte så värst spännande heller, tror de vann med 15-2 mot kungsör? haha. efter vi suttit där i en timme ungefär blev det att tjocka på metropol, och efter de åkte jag direkt på fotbollsträning, inte smart. men nu är jag hemma och ska precis börja tagga för solsidan! så thjiing

00.59

lördag, vaknade klockan 9 imorse och förstod inte alls varför jag var så pigg. gick upp till köket och pratade lite med mamma ett tag, sen hoppade jag ner i mitt duntäcke igen och vaknade inte förens halv tolv, vilket kändes mycket skönare. så på eftermiddagen har jag tjänat 100kr genom att dammsuga mittenvåningen, lättförtjänta pengar som är väldigt nödvändigt just nu. runt 6 mötte jag även upp amanda på konsum där vi handlade lite grejer till vår tacos. så ikväll har jag haft besök av henne ett tag, väldigt mysigt. men runt nio blev jag själv igen. så genom att fördriva tiden så har jag precis kollat på massvis av chuck-avsnitt! borde väl gå och borsta tänderna eller något eftersom jag inte har något bättre för mig.

22 januari

lagfesten igår var riktigt rolig. vi körde bowling, vilket jag kanske inte var sådär jättebra på, men skitsamma! efter den spännande matchen blev det taco och så gav vi bland annat ut "tack för tiden" presenter till våra underbara tränare! när alla var mätta och belåtna tog vi oss upp till södrastugan där det blev lekar, nomineringar och väldigt mycket skratt! ett av nomineringspriserna som inte kom med eftersom deras skrivare la av var: årets smygare. tror nog alla förstod vad de menade, danmark :) hur som helst, lite senare traskade en del av oss tjejer ner till mack där vi umgicks med annat folk också! kvällen slutade i alla fall klockan 3 för min del. jag kan inte säga mer än att jag haft väldigt roligt med mitt lag i alla år och jag kommer sakna er så sjukt mycket! stort hjärta på er♥











tog bilerna från facebook :-)



22.15

vad är det som gör att jag är kvar fast jag sagt jag ska gå?


sååå, då var den första umonhusträningen avklarad! så som det känns nu kommer jag fortsätta spela det här året, så får se hur det blir. vi tränade i alla fall i hallsta idag, så jag kom alltså hem för ungefär en halvtimme sedan. hade faktiskt tänkt att börja rota i min garderob nu efter något användbart jag kan ha imorgon eftersom det ska bli bowling, taco och södrastugan med mitt gamla absolut bästa lag!♥

20 januari

idag hade vi friluftsdag i skolan. så alla 1or och 2or åkte till bjrönö för att ha tävlingar, åka pulka, grilla krov mm.. hade hellre stannat hemma som man säger så, men det var såklart olbigatoriskt. vi skulle vara där från 10.00-13.20, vilket kändes som en evighet! runt elva hade jag ingen känsel i fingrarna, var hur trött som helt och hade sjukt ont i svanskotan. har ju haft en spricka i den förut, och en av tävlingarna var att åka stjärtklapp ner för en backe och sedan spinga upp igen och göra så i 5minuter. gjorde hur ont som helst när man blev påkörd och hoppade på alla gupp, men ändå rätt kul. haha. och eftersom jag går i en idrottsklass fvann förstås vi hela olypiska spelen... hehe! HIP (hälsa&idrottsprogrammet)♥ har även fått tillbaka min skoldator nu, så sitter här och skulle precis fortsätta på min uppsats, men fan jag orkar inte! skiter nog i MVG-nivån den här gången och hoppas jag får VG istället.. 19.00 ska jag också iväg på träning i hallsta på konstgräs, var på tiden att jag fick tillbaka fotbollssuget faktiskt. haha men ja, ska nog ta något att käka nu så jag orkar med träningen sen :)


en bild på elin som jag tog idag på björnö!

20.30

fick ett sms av elin där hon undrade om vi skulle ut och springa. så jag tog på mig springskorna och traskade med raska steg upp till brattberget. efter att ha sprungit ungefär 500m trodde jag helt seriöst att jag skulle dö, men sen fick jag superkrafter(?)och sprang 5km! hur grymt är inte det? har inte tränat på heeela lovet och bara varit med på 1 fotbollsträning, riktigt skönt att konditionen inte svikit så mycket som jag trodde. men nu har i alla fall jag och elin kommit överrens om att vi ska försöka gå ut och springa oftare! så lycka till med det. haha, nu på kvällen har jag kollat på halv 8 hos mig och kikat en liten,liten stund på mästerkockarna. men inget slår serien chuck. så ska ta och kolla på sista avsnittet på säsongen nu....!

19 januari

kändes verkligen riktigt ovärt att ens åka till skolan idag. kom dit klockan nio och tog tio-tåget hem.. det enda jag och elin behövde göra var att skicka in filmen till våra lärare, vilket vi lika gärna kunde gjort hemma. men ja, när vi väl va i arboga gick jag med amela till konsum och handlade kyckling och coca-cola zero. så nu ska jag precis börja fixa i ordning min lunch, kycklingsallad. avancerat och bra :) sen så måste jag börja jobba med min uppsats som ska vara inlämnad på fredag..tråkigt. men nu är jag hungrig, så ska dra igång med maten!

18 januari

hm.. märkte nu att mitt inlägg jag skrev igår aldrig publicerades, så la in det nu istället.
idag kändes det faktiskt lite onödigt att ens åka till skolan. körde lite innebandy på specialidrotten och lyssnade på en föreläsning i 1timme och 30minuter. var faktiskt inte alls lika illa som det låter, snarare tvärtom. efter skolan gick jag hem där michelle väntade på mig. så vi har bara pratat och gosat lite i min säng som vanligt. men nu ska jag inte skriva mer, måste kolla några avsnitt på Chuck, spännande!

17 januari

den här dagen har gått ovanligt fort faktiskt, vilket är skönt. efter skolan följde elin med mig hem eftersom vi var tvungna att göra en video där vi visar P.R.I.C.E-metoden och HLR-metoden. haha var faktiskt rätt kul, men så sjukt svårt att hålla sig från skratt ;) nu är den i alla fall klar, och jag gör 2 tabbar på båda videorna, men skitsamma. men nu ska jag gå till vardagsrummet och vara lite social mot mina föräldrar!

16 januari

idag vaknade jag runt 10 av att pappa väckte mig och frågade om vi skulle ut och övningsköra lite. eftersom jag inte fått tillbaka lappen vi skickade in till körskolan så får jag inte köra ute på vägarna än, så jag fick åka runt vid pappas jobb idag, haha. att köra bil för första gången i mitt liv var inte helt lätt, men jag var grym! naturbegåvning helt enkelt... HEHE. lite senare gick jag hem till mormor och morfar för att käka lunch och traskade sedan hem. när jag var hemma kom på att vi fortfarande hade julstjärnorna kvar i huset, så jag fick ett ryck och började plocka undan alla julsaker och sen blev det plugg i nästan 2 timmar, skapligt duktig. men nu är det bara 30minuter kvar tills SOLSIDAN börjar, wooohooo. så ska göra i ordning lite varm obóy nu och sätta mig framför tv;n nu.. :)

01.43

ikväll har agnes, amanda och linn varit här. vi har.. eller ah, jag har lagat i ordning lövbiff med pommes frites, och till efterrätt käkade vi glass med maräng. som pricket över i:et kikade vi också på en film; case 39, riktigt äcklig om du frågar mig. men nu sitter jag i alla fall själv hemma och väntar på att mina föräldrar ska komma. kanske inte det smartaste att kolla på en skräckfilm när man är ensam hemma, lite kusligt. fast jag har precis sprungit runt i alla rum och tänt lamporna, så nu är det konstigt nog inte lika läskigt, haha. men börjar bli riktigt trött, så funderar på att gömma nyckeln ute och sedan gå och lägga mig så jag slipper hålla mig vaken tills mina föräldrar kommer hem.... ja, så gör jag nog. sov sött.

15 januari

igår kväll var jag hemma hos amanda med massa andra tjejer för att fira henne i efterskott. var ritktigt roligt! :) men nu är jag i alla fall hemma och har precis duschat. så ska börja fixa till mig lite nu eftersom jag ska traska upp till amanda och argnes! heeeeejjjdoo


14 januari

nu sitter jag på sista lektionen för veckan - matematik, vilket absolut inte är favoritämnet. på 1timme och 20minuter har jag kämpat mig igenom 2 och ett halvt tal som handlar om geometri, så jävla tråkigt och svårt! men ska inte ta ut min ilska för mycket nu. slutar klockan 15.50, så kommer hem klockan 16.40........ andas. men har ingen tid att skriva mer. ska gå till vårat café och köpa en coca-cola med elin!

13 januari

idag hade vi handboll på specialidrotten. verkligen inte min sport, skämde ut mig rätt rejält ett tag faktiskt! hahah. på eftermiddagen var det svenska i 3 timmar, och jag hade ju såklart glömt min dator(?) så det gick rätt segt. det tog även en hel timme för oss att komma hem idag, tåget åkte 30km/h mellan kolbäck och valskog, så jag var hemma halv 6. inge vidare. gick i alla fall direkt till farmor och åt mat, efter det skjutsade hon upp mig till amanda! så nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem eftersom hon åkte iväg och handlade te, hihi. men nu ska jag och jennie byta datum på kryssningen, åker den 5 mars istället, superbra! thjiiing
snyggamanda...... och jag i bakgrunden, HEHE

12 januari

idag hade vi livräddning i skolan. tog upp en docka från botten och räddade elin, sen blev det att springa från lögarängsbadet till min skola, vilket var väldigt jobbigt. skulle göra något svenskatest jag missat. hade tid klockan 11.00 med kom dit 11.30. så jag satte mig och gjorde det jobbiga testet direkt, vilket skulle ta 35 minuter. med lågt blodsocker satt jag där och verkligen försökte koncentrera mig, men det gick såklart åt helvete. för er som kanske inte vet hur det känns att ha blodsocker kan jag säga att det är jävligt jobbigt. man skakar väldigt mycket, kallsvettas och har noll koncentration, känns också som om man ska svimma. så det var synd om mig då - ja. när testet var klart hade jag 5 minuter på mig tills tåget gick, men jag hann. hemma i arboga traskade jag och elin till viking och käkade pizza. efter det gick vi upp till henne eftersom jag lovat att hjälpa till med bokrapporten vi skulle lämnat in den 23november egentligen. haha, tror vi fick ihop 65 ord, sen tog det stopp! kvällen har jag i alla fall tillbringat med min familj. carro och gustaf kom hit idag, så har lagat tacos och kollat på tv. men nu hade jag tänkt att slumra en stund eftersom jag måste vara väl förberedd på handbollen imorgon! hahah.
godnatt♥

11 januari (00.02)

kanske lite sent att dra upp en inlägg nu, men skitsamma. idag körde jag cirkelträning på specialidrotten i skolan, höll helt seriöst på att dö! har redan träningsvärk... haha. åkte med fyra-tåget till arboga och satte mig faktiskt direkt och pluggade när jag kom hem. senare runt åtta fick pappa skjutsa upp mig till christian en stund, så kom precis hem därifrån. men ja, efter en liten fight med mamma ska jag nog säga godnatt nu. måste vara i toppform imorgon eftersom vi har livräddning, hehe!
sov sött

10 januari

första dagen i skolan. seg som en apa imorse, men var nog inte ensam om de. när jag i alla fall tillslut fixat klart mig och skulle precis bege mig till stationen fick jag ett sms av simon att vårat våg blivit inställt.... såklart! så jag, elin och simon kom till skolan runt 10. utan att ens få ett hej började vi direkt plugga till vår uppsats som ska vara klar tills på fredag,(?)  sinnes. käkade i alla fall lunch med agnes, amanda och elin i punkt. sen var vi i skolan till två och fick därefter sluta! skönt :) på tåget satt jag och amanda och lyssnde på musik, alltså så var vi nästintill helt tysta. när vi skulle hoppa tåget av säger amanda helt plötsligt "skånestjärtbög" och jag trodde verkligen att hon sa "bengt", så vi började ju skratta såklart. då när vi precis ska gå vänder sig en kille om och kollar irriterande på oss och säger: va lite tysta! trodde ärligt att jag skulle dö. kunde verkligen inte hålla mig, så vi började ju bara skratta ännu mera. förstår inte? vi hade suttit tysta nästan hela resan medan han satt och snackade om sitt rom hela tiden, hahah. så det var lite småkul. när vi väl kom till arboga drog jag, agens, amanda och elin till statsgården och fikade en stund. efter det traskade alla hem till mig och där det blev deep-talk. så nu har jag precis käkat lite och ska alldeles strax börja kolla på Chuck! så måste sluta skriva nu innan den här texten blir längre än min uppsats.

9 januari

jaaaaha, då var det skola imorgon då, livet är tungt ibland. inte blir det bättre av att jag och michelle vaknade 14.40 heller, kommer aldrig kunna sova inatt! men ja. som sagt så vaknade jag väldigt sent, så har inte gjort något speciellt idag. gått till ica och handlat potatis, mjölk och ben&jerry's, inte mycket att hurra för. har i alla fall nyss kollat på tre avsnitt av chuck. faktiskt rätt bra. var mattias som tipsade det till mig eftersom han trodde jag skulle tycka det var roligt. tänk på rätt han hade! men nu så ska jag göra mig redo för att gå och lägga mig. godnatt alla tussar

8 januari

igår blev det lite kaos, ja. på kvällen, eller ah runt tolv(?) så skulle jag och lina gå till ett ställe och smådricka lite. men vi hittade verkligen inte vägen! visade sig tillslut att jag såklart fattat fel när de förklarade vart vi skulle gå. så när vi väl visste vägen hade varken jag eller lina någon ork att dricka, så vi gick hem istället.. haha skapligt onödigt att ens gå ut egentligen. men men, blev nattmacka, godis och datorn istället, lika bra det haha. vi vaknade i alla fall upp runt ett idag, så nu har lina precis gått hem för att käka. rätt skönt att bara ha 10 meter mellan oss faktiskt! och ikväll är det sista chansen på lovet man kan hitta på något skoj. så nu jävlar ska jag ha roligt ikväll, annars vet jag inte vart jag tar vägen. hehe men ska jag nog springa upp och ta ett baaaaad nu!
- och idag kommer amanda hem! grattis i efterskott gullet♥

7 januari

idag vaknade jag klockan 14.00, exakt. måste verkligen börja gå upp tidigare, kommer aldrig orka upp på måndag annars. gick i alla fall dirket upp och åt frukost, sedan var tanken att jag skulle gå och handla smink eftersom mitt börjar helt ta slut. men jag orkade inte? sov i 12 timmar men är ändå trött som en apa, inte bra alls. lite senare tog jag i alla fall mina krafter och traskade till ica för att handla godis, HEHE. så nu är jag förberedd för en myskväll framför tv;n, hihi :) men först blir det käk, thjiiiing!

00.05

- visste ni att vi faktiskt hade planer att köpa en lägenhet i Florida när jag var lite mindre?
tänka sig, arboga istället för florida..
nu på kvällen har jag umgåtts med min mamma och pappa♥ vi har ätit riktigt god mat och kollat på göta kanal 3. trots att det var den sämsta film jag sett så har det varit mysigt. nu håller jag i alla fall på att förbereda mig mentalt att börja städa lite i mitt rum, något som verkligen behövs. så ja, ska börja med arbetet nu!
var ett tag sen mitt rum såg ut såhär om jag ska vara ärlig

6 januari

tänker inte skriva något om gårdagen, lika bra. imorse vaknade jag och elin av att mina föräldrar kom hem. så nu ligger vi fortfarande i sängen och hittar inte orken att gå upp. om ett tag kommer också lina hit för att baka tårta, mums!  så ska väl börja småfixa lite nu inför bakandet.

4 januari

har varken haft ork eller lust att skriva. igår sov elin hos mig. vi gick och solade och gjorde i ordning tacopaj som verkligen smakade spya. så runt nio drog hon och jag iväg till kebab huset och käkade lite för att mätta våra magar. imorse vaknade jag av att min syster ringde, vilket kanske var bra eftersom klockan var halv två. senare kom michelle hit, så nu har vi precis ätit mcdonalds med min mor och far. gottgottgott. haha pizza igår och mcdonalds idag. hälsosamt och bra! och imorgon är nog planerna att vi ska fira lina som fyllt år. och eftersom jag är ensam hemma ska vi dra till med ett försök och ha lite party, men får se hur det blir. men jaaaa, nu ska jag gå och äta lite russin så mitt sötsug försvinner:)

23.52

ligger och myser med elin i sängen just nu. har käkat med hennes familj, haft deep-talk och såklart höjdpunkten..... hälsat på hennes får i ladan! fyfan vilka läskiga djur det finns här i världen. kändes nästan som om jag skulle börja grina när de började springa runt oss. ett av fåren backade till och med på mig, och där gick droppen. då var det slutlekt med dom där djuren på ett tag, hehe. elin håller i alla fall på att somna vilken sekund som helt, så nu måste jag försöka hålla henne vaken ett tag till :)



bild från hösten...... 2010


2 januari

fyhelvete vad trött jag var igår. umgicks med michelle hemma hos henne, tror jag somnade lite efter tolv? men det var såååååå skönt! drog hem från henne nu på morgonen eftersom jag alldeles strax ska sticka ut till medåker och ha en myskväll med elin!:) så har egentligen inte tid att skriva något mer just nu, måste packa lite♥
en bild på mig och elin från 2006!

2011

min nyårsafton 2010 blev lyckad! lite kaos här och där, men så är det ju alltid. jag och michelle kom hem till mig lite efter fyra inatt/imorse och slockanade direkt. 13.30 vaknade vi i alla fall till liv och märke då vilken otroligt stor jordbävning som fastnat i mitt huvud, underbart! nu har jag i alla fall precis lagt in alla 12 bilder som jag tog under kvällen igår. senare drar jag upp till brattberget och myser med grisen.

RSS 2.0