{ IT'S JUST ANOTHER LONELY SUNDAY }


{ ALL BY MYSELF }

fy satan vad skönt det är att vara ledig! idag vaknade jag och amanda runt elva, käkade lite frukost och hälsade sedan på min kära syster som kom hem idag. annars så har inte min dag varit så speciellt märkvärdig. har också varit iväg till ica och handlat lite mat eftersom att jag ikväll ska tillbringa natten all by myself.
men nej, ska iväg och panta burkar med töntjannika nu.. ni hör ju?
carro skickade även en bild på henne från 9:an...
är det bara jag som faktiskt tycker att vi var lika på denna bild?

{4011-(BANAN) 3182-(CITRON) 12986-(LANTBRÖD)}

............ OSV. ja, rukbriken talar. fyfan vad mycket siffror jag har i huvudet; HELA TIDEN. men nu är jag ledig tills på torsdag, så himla skönt! jobbade från 07.45-13.00 idag, därför är jag riktigt trött just nu.
har också precis klippt "i ordning" min alanya-tröja(♥) så nu är den användbar! helt sinnes hur mycket jag saknar de stället föresten.. men det är väl inte så konstigt.
annars då? ikväll är planen att jag ska käka grillat med min farmor och pappa.
sen ska jag iväg till sicilia och hålla linn och amanda sällskap.
och jag fick rycket att rensa min garderob, men ångrar mig nu när jag ser alla kläder ligga på golvet.. jaja, är väl bara att sätta sig till rätta på golvet och börja vika ihop dem.. haha puss!

{ HAPPY BIRTHDAY TO YOU }

idag har jag flyttat hem till linn på stan, så kommer vara här tills på fredag! därför vet jag inte alls hur många inlägg det kommer bli. allt från tio till noll. hihi men nu är klockan över 00.00, vilket betyder att det idag är linns födelsedag! så grattis världens bästa♥ och "ikväll" blir det även tårtbakning och mys med födelsedagsbarnet. efter jobbet såklart.... nej, sängen väntar.


{ NU DRAR JAG }


{ HEARTBREAK DOWN }

jaaha, då har man precis tagit en morgonrunda med linnsan och hennes två hundar! gick i ungefär en timme. så nu håller jag på att göra en riktig brakarfrukost - med ägg.
tycker egentligen inte ens om det, men av någon konstig anledning så gör jag i ordning det ändå.
kanske tar en liten powernap också innan jag börjar mitt jobbpass mellan 15.00 - 21.15.
ha en fin dag!

{ JOBB }

bästa sättet att tagga jobb - kyckling med pommes, bearnaisesås och ketchup på ballkongen!

aha, nu var det dags för jobb! pass mellan 15.00 - 21.15.. sen tillbringar jag min sista inboendenatt hos jannika för imorgon tar jag mitt pick-pack och flyttar med linn till hennes mosters lägenhet och bor där tills fredag! wiihi♥


{ LAST FRIDAY NIGHT }

min efterlängtade lediga fredag tillbringade jag i västerås med jannika och amanda oldberg! hade supertrevligt. åt kina-buffé och kom även hem med två par linnen och ett par vida svarta byxor som jag tyckte var skitsnygga! dock tror jag varken att jannika eller amanda tyckte likadant.. "du fick snygg rumpa" var den enda komplimangen jag fick när jag fråga om de var snygga. haha, men huvudsaken är ju att jag själv tycker om dem :)
nu sitter i alla fall jag och jannika i hennes systers lägenhet och dricker lite viiin! har precis käkat kvällsmat på sicilia också, väldigt gott. senare drar vi nog till erik och chillar där


{ TAKE THE CHANCE }

sååådär! blev riktigt nöjd hos cissi, som vanligt :) skulle kunna gå dit varje dag och klippa mig bara för att det är så trevligt! efter jag gjort mina slingor gick jag och linnsan till kina resturangen och käkade, väldigt mysigt♥ tack för sällskapet stumpis!
nu har jag i alla fall precis provat mina grejer från h&m som kom idag, och båda passade perfa! resten avkvällen ska jag bara vänta på att amanda ska höra av sig så jag kan traska upp och umgås med henne och agnes.
och imorgon är det jobb igen, 13.00 - 21.00; långdag.

{ UNDER HÖKENS VINGAR }

fysatan vad skönt det är att sluta tidigt..! ska i alla fall snart ta mig i kragen och traska till frisören om en liten stund, sedan ser det ut som att jag ska iväg på fotbollsträning.. om inget annat kommer ivägen förstås. och ikväll är planen att jag ska umgås med mandisen♥ hihi har saknat henne så!
föresten så gör min långkjol även premiär idag, passar bra för ett frisörbesök - inte för fixat, men ändå inte ofixat!

{ INSTÄNGD }

idag så har jag jobbat från 13.00 - 21.15! gick ändå ovanling fort idag tycker jag. haha dagens höjdpunkt kom i alla fall runt 19.00.. jag och linnea va de enda som jobbade och det var dags för mig att sitta i kassan. så jag går upp till lunchrummet för att hämta min vattenflaska. när jag sedan ska gå tillbaka är dörren låst och jag kommer inte ut. så jag får lite småpanik och hittar ingen annan utväg än att få ropa ut i högtalaren; linnea jag är inlåsat i lunchrummet! och eftersom att linnea satt i kassan kunde hon inte flytta sig, så hon ringer till vår chef men han var i stockholm. som tur var kom preics Amis pojkvän som fick komma och öppna åt mig.. hah jag tackar gudarna för att det inte var så mycket folk i butiken som fick lyssna på mitt meddelande. men det var i alla fall lite småkul tycker jag!
nu har jag precis ätit kvällsmat och ska avsluta kvällen med en godispåse, hihi puss
varför vara fin när man kan vara ful?

{ SO I DON'T LOOK BACK }

blev aldelles för tråkigt att vara hemma hela dagen, idag så därför gick jag i spöregnet till stan och fixade en ny mobilladdare eftersom min förra gick sönder. sen beställde jag också slingtid på Hair, fick redan på onsdag eftersom de hade ett återbud! så nu ska jag bli mörkhårig........(hehe)
och efter det lunchade jag hemma hos mormor och morfar, hihi. pannkakor såklart! mormors är de bästa. och sist men absolut inte minst får jag ju inte glömma att tala om min långa löparrunda, hela 7km! men ska inte ljuga, efter ett antal kilometer pallade varken jag eller mina benhinnor trycket och jag gick sista biten..
fyyyy, men ändå så var jag duktig enligt mig själv!
nu blir det sängen och lars winnerbäck gör mig sällskap på radion♥

{ }

goodmorgon(?) vaknade för ungefär en kvart sedan, men ingen ångest för de eftersom att det ändå spöregnar ute! så himla trist.. men ja, är i alla fall ledig idag och vet därör inte alls vad jag ska hitta på. mitt ljud på datorn är sönder, så jag kan inte kolla på någon bra film. så troligtvis kommer jag nog bara sega igenom den här dagen,
sakta men säkert.. nu väntar frukosten

{ WON'T GO BACK }

nu är jag hemma från linköping, så skönt. fick med mig tre nya plagg hem som precis tagit sin plats i garderoben; en blus, en långklänning och en långkjol. och nu ska jag bara tillbringa resten av kvällen i min säng och njuta av att jag är ledig imorgon!

{ HEY YOU }

just nu sitter jag hemma hos michelle i hennes säng och väntar på att hon ska packa klart, det tar ju sin lilla tid kan jag ta och meddela. annars idag tog jag, mammsen och pappsen en tripp till e-tuna på kvällen och käka lite asiatisk mat, sedan drog vi hem till gustafs föräldrar för att lämna carros golfbag och stannade också på en fika. haha kändes lite småmysko när min syster ringde och frågade vad jag gjorde så fick jag svara - nej ingentnig, sitter hemma hos din pojkväns föräldrar och fikar.. haha men det var trevligt!
menmen är såååå jävla sugen på läsk, så tror nog jag ska nog gå upp till köket och sno med
lite sprite ner till rummet :) hihi.

{ IMORGON SMÄLLER DET }

har precis vaknat, blev väckt av mamma runt 07.30 imorse eftersom att jag skulle ta massa blodprover för diabetesen. men så började jag grina - såklart, vilket gjorde att mamma blev nervös osv.. därför fick jag vänta med testerna tills jag kommer hem från linköping då jag går och gör det på vårdcentralen istället, sköööönt!
annars så hade jag faktiskt bara tänkt att rikta min energi åt packandet idag och sen har jag en funderare på om jag kanske ska höra av mig till amanda för att ta en fika på statsgården! hihi, ha en fin dag



{ KLICKAT HEM }


{ MÅNDAG GÖR JAG INGENTING }

just nu sittter jag i mitt andra hem och väntar på att michelle ska bli klar. sov verkligen som en gud inatt också! vakade till och med upp en gång av att michelle knuffade på mig för jag hade tagit upp all plats, ops :) kanske inte var så konstigt efter min minala sömn jag fick på söndagen, så det tycker jag nog att ja var värd.
annars så har vi bara chillat idag, ätit lite pirre med robban&marie och så har jag nu fått en egen "avdelning" i deras almanacka, haha lite småkul tycker jag allt! visst, det var jag som skrev i mig själv, men ändå :)
nejmen nu är michelle färdig så dags att kila hem till mig!

{ ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE }

nu är den första jobbbveckan avklarad, wooho!! jobbade från 07.45-15.00 idag, kan ni tänka er hur jobbigt det var att gå upp imorse? kom inte hem för ens 05.00 och klockan var ställd på 06.30, klockan jag inte ens vaknade av. jag brukar ALLTID vakna av de minsta lilla ljud, men inte idag. ögonen öppnades 07.32 av att min mamma stod i mitt rum och frågade om jag inte skulle jobba. panik/zombie tog jag mig iväg på cykeln, sket i frukost, smink, håret. väldigt naturlig var jag alltså idag, haha.
men nu har jag precis proppat i mig lite käk och ska strax upp till brattberget för att ha myskväll med michelle

{ JÅBBIT }

igår så blev det lite fiesta. efter att ha kommit hem från jobbet klockan 21.40 var det bara dags att fixa sig på 3 minuter för att sedan börja dricka med mina fina vänner! allt som allt så var det roligt. jag, amanda och elin kom hem vid 5.. och nu är det bara 3timmar kvar tills jag börjar jobba igen.. sen bär det iväg mot köping ikväll :)
jannika visar skillsen

{ VILKEN HÄRLIG DAG! }

tjoho vad skönt det var att vara ledig idag! sov till klockan halv tolv och drog direkt till villa där jag hängde med amanda, agnes, julia och cajsa ett tag. sedan blev det lunch på sicilia med mandis och efter de åkte vi tillbaka till villa och chillade vidare. senare kom också elin, christoffer och tobias. blev ett ofrivilligt bad, sen drog jag hem och har umgåts med jannika hela kvällen. vi har köpt godis och myst vid bryggan och jag har tagit på mig ett par inlines för första gången i mitt liv! skitkul, men helvete vad jobbigt det var.. nya träningstekniken, helt klart ;)
fast hade i alla fall tänkt att slå igen datorn nu eftersom jag ska upp och jobba arslet av mig imorgon..

{ FALLER }

kom nyss hem från jobbet. första gången jag stängde och jag önskar ja kunde säga sista också. men nej det kommer nog bli ett antal fler! haha. passade i alla fall på att köpa hem lite kvällskäk, så nu ska jag göra i ordning mig en räksallad som jag kan snaska på i min ensamhet! och imorgon är jag leeediiig, woho underbart. då ska jag försöka sprendera min lediga tid så mycket som möjlig då. kanske drar iväg till västerås för sol&bad?

{ ETT BRA TIPS! }

jag måste bara tipsa om den väldigt bra sak för hyn. som jag redan sagt tidigare så hatar jag verkligen min hy, och för ett tag sedan fick jag ett tips av min syster att testa en alo vera växt. vanligtvis brukar en sådan kosta runt 180kronor, men här om dagen var det erbjudande på lidl där de kostade 25kr/styck! så jag passade på att köpa en. meningen är att man ska klippa av en liten del på växtbladet, sedan ta krämen som kommer ut ur bladet och smeta ut de i ansiktet. men det är dock viktigt att låta bli om det börjar svida i ansiktet av krämen, eftersom det kan framkalla allergi.. fast jag tycker i alla fall det är värt att prova för er som också är missnöjda med er hy!

{ NO STRESS }

idag har jag jobbat min "riktiga" första dag. vilket innebar att jag fått suttit själv i kassan.. *damdamdamdaaaa* höhö, nej men det rullade på rätt bra faktiskt! så nu har jag precis kommit hem och vill bara sova!!!! är så himla trött.. och imorgon ska jag jobba 13.00 - 21.15, på torsdag är jag ledig, på fredag jobbar jag 13.00 - 21.15 och på lördag jobbar jag 15.00 - 21.15 igen :( så jag har hela helgen späckat. men natten är ung, kanske hittar på något skoj efter worket? vem vet.
men ja, ska nog ta och nörda igenom lite chuck avsnitt samtidigt som jag ska slumra lite nu.

{ LATMASK }

idag har det varit en sån dag då man bara sitter inne, kollar film och inte gör ett skit! kan tycka om dom dagarna ibland faktiskt.
och för att inte bryta möntret på den här dagen har jag nu laddat ner titanic och väntar på amanda och massa onyttigheter ska komma så fortsätter vi med en myskväll!
bra tagg inför jobbdag imorgon också tänkte jag på... börjar 07.45, toppen!

{ bättre sent än aldrig }

nyktra och söta tjejer!


har inte skrivit något på väldigt länge nu känns det som, men har både haft fullt upp och även inte haft något internet hemma!
men i fredags började kvällen med fredagsmys tillsammans med elin och jannika och slutade med att vi bestämde oss för att dricka, trevligt.
i lördags jobbade jag på statskällaren, lite småjobbigt faktiskt. men pengar som pengar!
och idag - vaknade upp av att jannikas hundjävel attackerade mig. bet mig i handen gjorde den, gryyymt ont. sen har jag bara tagit det lugnt, kollat på chuck och just nu umgås jag med agnes, amanda och elin. myspys, men nu ska vi dra på en movie och sedan sova lite granna, kyrre!
ä n t l i g e n

RSS 2.0