HOME

nu är jag hemma! så sjukt otroligt skönt att äntligen få sova i sin egna säng! men nej, jag ska ju sova med jannika hemma hos hennes syster, haha. men imorgon, då ska jag sova heeeeeeela dagen :-) och troligtvis på måndag eller tisdag drar jag till stockholm och träffar min syster♥ saknat henne så.
danmark var bra. haha fast längtade hem redan andra dagen och maten smakade bajs.. men så kan det ju va. nu ska jag i alla fall snart sätta mig och äta grillat med min familj, mysigt. sedan packa väska och dra. så ska inte slösa mer tid här.
hejdå!



25 juli

så.. nu är allt packat! tror jag i alla fall. jag ska vara borta i danmark i fem dagar, men ser ut som om jag ska flytta dit! men det är ju så sjukt mycket man måste ha med sig. bara luftmadrassen tar ju upp mer än halva väskan. inte blir det bättre av att man måste trycka ner ett kylskåp! men nej. nu ropade min mamma att det var mat. årets första käftor! mums♥ sen far jag till jannika och sover där ikväll. får väl se om michelle också kommer en stund:)
puss



24 juli

idag vaknade jag 12.30. riktigt skönt attäntligen få sova ut! resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och ritat. haha så hilma roligt :D nu har jag i alla fall precis strukit en skjorta åt min pappas kompis för 100kr. haha inte helt fel ;-) och ska nu börja äta min underbara kycklingsallad som nyss kom från metropol!
pusshej





03.17

vafan gör jag uppe och fixar om min bloggdesign nu för?
g o d n a t t !

23 juli

jobbat SISTA dagen idag. så sjukt skönt! är helt slut och sliten i kroppen så jag till och med tar på mig tröjorna åt fel håll.. så nu blir det vila hela helgen tills jag drar med laget till danacupen! nu tar vi de här tjejer ;-)
ska i alla fall snart moffa i mig grillat och sedan ta en tripp till mcdonalds för en mcflurryglass, underbart! haha men nu ska jag fortsätta kolla på en musik kanal jag hittade på tv;n! kanal 278, haha.
ppppuss



22 juli

idag blev det jobb till 16.00. så sjukt skönt att det är sista dagen imorgon! när jag kom hem vilade jag en stund och for sedan på fotbollsträning. börjar känna av mina benhinnor igen.. hoppas bara inte det blir värre i danmark! nu har i alla fall jannika precis åkt hem. så nu ska jag soooova. måste ju trampa upp till brattberget halv åtta imorgon.,. tjoho. hör av er om det är någon snäll person som vill skjutsa mig???
pusshej


och jag vill utomlands, nunununu!

22.37

kom alldeles nyss hem från kanalen. blev räkor vid bryggan där jag också träffade min faster och peppe från stockholm! riktigt roligt :-) nu ska jag i alla fall bara skriva klart det här lite fort och sedan somna i min underbara säng♥
ttandog



21 juli

har börjat målat inne i lägenheter nu, lite småläskigt faktiskt. åt även lunch med pappsen på sicilia. och fick sluta en timme tidigare, naaaaajs. och om två dagar är mitt sommarjobb sluuuuuuuut. tjooho!!
nu sitter jag i alla fall hemma och kollar på disney chanel♥ favorit. ikväll ska jag iväg med mina föräldrar till kanalen och äta räkor med ehlin, goooott. men nu ska jag gå och kolla i kylskåpet efter något ätbart.......
puss




20 juli

idag blev det jobb medan michelle var hos mig hela dagen! halv sju drog jag på träning. är så sjukt sliten nu så jag vet inte vad... håller också på att kolla runt lite på pepplåtar tills danacupen. kan ju inte säga att det finns brist på techno låtar här i världen, hahah! men men, kommer nog slockna vilken sekund som helst eftersom mitt liv består av att gå upp  tidigt och somna sent just nu. såååååå.....
sov sött


pigg bild!




19 juli

usch vad trött jag är! somnade före tolv igår men är ändå riktigt sliten. jobbet gick segt idag också, ungar som förstör det man har målat är inte heller så där jätteroligt.. ååååååh, blir galen! när jag kom hem tog jag en snabb dusch och jag satte jag mig med en kycklingsallad framför tv;n. ska också snart möta michelle vid ica för att handla något gott :) :) sen far vi hem till mig och myser med en film som monstret skulle ta med sig! men nej, medan jag väntar på att hon ska smsa att jag kan åka ska jag nog kika igenom den nya h&m katalogen som kom idag!
pusssssssss





18 juli

hemma från fotbollslägret! har varit rätt slitet och varmt med ändå såå roligt :) hahah blev nattbad på ekbacksbadet med hela laget. nakna tjejer som hoppar från 5:an, något spårat ;-) hade också husdjur i vårat sovrum - fladdermöss.. inte lika mysigt! trodde jag skulle dö av hjärtattack ett tag faktiskt.
efter träningslägret tillbringade jag resten av dagen med michelle. blev mys i min säng, som vanligt♥ nu ska jag i alla fall leta efter lite bra musik som jag kan lägga in på mobilen så jag har lite nya låtar tills jobbet imorgon!
pusshej



17 juli

hann inte skriva något igår, somnade 22.30.. men jobbade i alla fall till 16.00. sen drog jag direkt iväg på träning, sjukt skönt att börja träna igen! efter träningen åkte jag och michelle hem till mig. gjorde iordning kycklingsallad och fruktsallad. sen gosade vi ner oss i sängen för att kolla på en bra film, men båda somnade. så nu skriver jag det sista inlägget idag eftersom jag ska på träningsläger vid södrastugan om 40minuter, så kommer hem imorgon :-) men ni får ha det sååå bra!
pusshej


skolavslutningen 10
bilden är dålig eftersom jag tog kortet från tv;n. he-he...

21.55

nu har jannika precis åkt hem. kollade klart på filmen nyckeln till friheten. riktigt bra! men nu är jag laddad, mina popcorn är klara och mitt vattenglas står alldeles bredvid mig. filmkväll med mig själv kan inte bli bättre, he-he! men nej, tre filmer står på listan så har absolut ingen tid att sitta här mer.. ;-)
pusshej



15 juli

fyfaaaan, det här var varit den värsta dagen jag jobbat! på jobbet håller jag just nu på att måla svarta järnstolpar som hör till källartrappor på utsidan av alla hus vid vilsta. när jag precis skulle börja måla kände jag att det luktade. och ju längre ner för trappan jag gick desto mer började det lukta. tillslut såg jag att det låg bajs längst ner, riktigt äckligt! så jag sprang upp för trappan och tänkte att jag kunde börja måla utsidan av järnstolparna istället. men då skulle jag vara tvungen att stå bland buskarna. så jag gick fram och lyfte på grenarna och skulle precis kliva in då det låg en ORM som vickade på sitt monsterhuvud och fräste åt mig!! jag fick sån panik att jag sprang iväg och höll på att svimma, haha så himla äckligt..! trodde faktiskt inte jag var så rädd för ormar, men det där var fan inte bra för mitt hjärta, usch..
haha nu har jag i alla fall duschat och äntligen tagit på mig vanliga kläder :)sen kommer jannika och michelle för umgänge också, så bajbaj :d

14 juli

hemma! dagen har i stort sätt varit som alla andra. jobbade till 16.00. umgicks resten av kvällen med jannika och michelle. och nu ska jag sova.. :) haha riktigt roligt och långt inlägg!
sovsött

edward maya - this is my life
♥♥♥

00.10

är väääldigt trött, så ska ta det här lite fort. jobb till 16.00, fick besök av jannika och michelle på slutet. mycket trevligt :) åkte till örebro runt 19.00 med felicia och amanda. kikade på BECK, helt klart sevärd! trodde jag skulle kissa på mig i biostolen nästan... höhöh. men kom i alla fall precis hem. och ska sova nu eftersom ja.. hm, behöver nog inte ens säga hur lycklig jag är att få gå upp 07.00. mmmm♥
godnatt!


00.03

nu har jag precis kommit ut ur duschen för andra gången idag. jag och jannika tog en promenad till mcdonalds för en glass. kostade 21kr, rena rama rånet.. ;-) på vägen hem fick jag lite dåligt samvete så jag tyckte vi skulle springa. - "okej men ba ra till skylten" den kommentaren från jannika verkade inte funka. slutade med att vi sprang hela vägen hem. mmm, tro det eller ej :D haha och jag fick lite damp när jannika tänkte stanna när det var 300m kvar! haha. lite smått irriterad :) men men. nu ska jag i alla fall lyssna på min otroligt långa spotifylista. den är verkligen 4km lång snart.. så ska nog ta bort lite låtar.
pusshej



12 juli

började dagen med att gå upp 07.00, som vanligt... och jag kan ju bara säga att det var hemskt att stå mot ett staket hela för-eftermiddagen och måla! trodde mitt liv var över några minuter faktiskt. men som ni ser så klarade jag mig (-; efter jobbet drog jag och jannika till stasgården och köpte kulglass, så sjukt gott! och nu ska vi precis börja kolla på nyckeln till friheten som har 5 stjärnor och vunnit 7 prisutdelningar: bästa film, manus, huvudroll, ljud, ljus och två till som jag inte kommr ihåg :) haha. men nu ska jag ta reda på om filmen är så bra som de säger... ;-)
puss


hihi och ikväll kommer michelle som jag inte träffat på 3 veckor hem från cypern!♥

00.04

nu har jag precis kommit hem från julia. så sjukt bra att spanien vann skiten ;-) ska nog snart gå och lägga mig eftersom det blir jobbjobbjobb imorn. blir att måla parkbänkar på stan... inte lika kul när det är så varmt att jag blir löken själv! får hoppas det inte är så mycket folk ute bara. men ja.. vet inte riktigt vad jag ska skriva, så ska nog sova nudå..
sovgott



11 juli

idag vaknade jag runt halv 10. fixade i ordning mig och for sen iväg till badet med jannika. träffade även amanda och massa tjejer på badet, så vi bestämde att vi ska kolla på VM-finalen ikväll! men kommer troligtvis inte alls bli sent för mig eftersom jag ska upp 07.00 imorn... åh jag orkar inte! men jaja. haha just det. jag kommer ju kanske flytta till västerås om jag trivs i skolan där, och bovista som jag sommarjobbar hos sa att om jag ville kunde de skaffa en lägenhet åt mig där! så himla bra :D så nu håller jag tummarna för att skolan är bra och att jag inte kommer tröttna på fotbollen.. (y) men nu måste jag hänga med i filmen NORBIT. så har inte tid att skriva mer..

å maj gad

åh herregud.. sitter och kollar igenom bilder på min dator. skäms över hur mitt hår såg ut förra sommaren! VITT?! förstår inte. hade i alla fall tänkt att lägga ut en bild så ska ni få se.... :)
ja.. ni ser ju. vitt! aldrig mer. haha, att jag har målat mig som en mus gör ju inte heller saken bättre ;)

10 juli

är trött som en jude. började dagen med att jag vaknade bredvid jannika klockan 13.15 av att min mor ringde. höll på att slänga mobilen i väggen, ville verkligen sova ut! haha men men, var i alla fall med jannika hela dagen. kollade på film, gjorde omelett och kikade på fotboll. jävla tyskland! nu har jag nyss kommit hem. råkade få med mig filmen norbit hem.. hehe :) men vet inte om jag hittar orken att fixa dvd;n för en film man ska kolla på helt själv.... så skippar nog det ;-) men nej, ska nog sova nu.. snart:)



herregud.. snygg hårfärg nelly - tack.

9 juli

woho, första veckan klar! kan knappt bärga mig tills jag får lönen om 2 veckor, hehe.. 8-) nej jag ska faktiskt försöka spara mina pengar. jaja, dagen har gått riktigt segt. skämde ut mig lite också, ovanligt? - nej.
jag skulle i alla fall gå på lunch vid 11.45, men kom aldrig in på kontoret eftersom nycklarna låg där inne och dörren låser sig när man stänger dörren. jag kunde inte ringa jocke heller eftersom min mobil också låg där inne. så jag satt och väntade på att han skulle komma, men sen slog det mig att han också hade lunch.. haha. så jag ser att ett väldigt smalt och liten fönster står halvt öppet till kontoret, så jag tar mig smidigt upp på en järn papperskorg och ska rycka mig upp för en stupränna så jag kan klättra in och hämta mina säker. medan jag stod och skakade på papperskorgen kom såklart en fullproppad birka paradise buss förbi, härligt!och  när jag precis tog tag i stuprännan kom också jocke med bilen. hahaha så där stod jag på en papperskorg och kollar på honom. vafan gör du sa han.. hah, så det var lite pinsamt, men men :) haha nej hejohå, varför sitter jag här? ska ju vara hos jannika nu och hjälpa henne laga pasta. så, hejdå :)
inte puss


såhär såg det ut! :) :) :)



8 juli

idag blev det jobb som vanligt. men fick sluta en timme tidigare, riktigt skönt! fast det var faktiskt inte så jobbigt att jabba idag eftersom vädret var rätt molnigt. hann klart med alla sju dörrar på österled också, bra nelly. och som tur var fick jag med mig jannika som åskådare en stund när jag målade :) tror dock inte hon uppskattade de lika mycket som jag gjorde, haha! när jag kom hem hoppade jag direkt in duschen. så jävla svårt att få bort all färg! jag blir tokig. har också nyss reserverat två biobiljetter i västerås; killers. den filmen ligger på top 5 listan, så får hoppas den är bra! ;-) men jaja. nu ska jag torka mitt hår lite och måla min naglar nu.
öjda



00.07

wooho, spanien vann! visste de :) efter att ha kollat på matchen i jannikas vardagsrum bestämde jag att vi skulle cykla till subway för att köpa food. så har alldeles nyss kommit hem. ska verkligen sova nu eftersom jag är DÖD varje gång klockan ringer.. :-( så ja... hejdå då.

7 juli

idag blev det jobb som vanligt. 08.00 - 16.00. efter "jobbet" drog jag och jannika till villa och myste med jordgubbar, vindruvor och persikor :) hihi. så nu är jag hemma och ska bara byta om lite snabbt för att sedan rusa över till jannika igen. vill ju inte kolla fotboll själv! spanien - tyskland, nu jävlar tar spanien det här ;-) haha jaja, ska dra nu!
puss



00.05

har haft fullt upp hela dagen! började med jobb från 08.00 - 15-15. fick sluta 45minuter tidigare. guld värt, haha. när jag kom hem stank jag verkligen olja, så hoppade in i duschen och drog sedan till sicilia med massa tjejer (: kom också nyss hem från en liten promenad med jannika. och ska nog snart hitta sängen, så..
puss och godnatt



00.03

åkte hem från kanalen runt halv nio. tog då cykeln till vasahallen där jag mötte anki, matilda, jannika och rebecca för att trampa vidare till mcdonalds.... först. sen gick vi över gatan för att köpa subway, hahah! men som tur var hade jag redan ätit hemma så det blev bara en glass för min del 8-) och nu är jag verkligen jättetrött! så ska försöka somna snart så jag orkar upp till JOBBET imorn, hehe. låter coolt
puss



5 juli

imorse var klockan ställd på 07.00. åkte nästan direkt iväg till vilsta och började olja alla träbänkar. har räknat ut att det är över 30stycken! herregud.. är inte helt klar än, så blir att åka dit imorgon igen ;-) men det är i alla fall hur roligt som helst när det kommer fram folk som jag inte känner och börjar parat med mig! det var en liten kille som frågade hundra frågor på en minut;
* vad gör du? varför oljar du bänkarna? har du oljat här? (trycker handen på en ny oljade bänken) kan inte du olja lekparken? kan inmte du olja alla träd? är du expert på att olja träbänkar? är det varmt? tycker du det är jobbigt? har du kul? haha hur gullig som helst! men men, slutade runt fyra. så tog min supercykel hemåt och ska snart iväg till kanalen för att äta middag och bada, skönt :) så ska kila nu,
puss





4 juni

NU är jag hemma! finspång har varit suveränt :) bilder kommer säkert sen. och den här dagen har bara rusat iväg! kom hem från finspång runt halv 3 och cyklade nästan direkt iväg till kanalen för att bada och fiska. riktigt mysigt! så nu har vi precis fått i oss grillat och väntar på att chokladen ska stelna i kylskåpet. får även nattgäster, alltid lika trevligt förutom att jag börjar mitt sommarjobb imorgon... klockan 08.00! fyfan. så i tre veckor ska jag kämpa med att måla garage och sophus på stan, så kom gärna fram om ni ser mig.. hehe 8-) jaja. ska kika lite i spexkatalogen med jannika och linn nu!
puss


låt som ger minnen? italien

1 juli

har inte tid att skriva.. har spenderat eftermiddagen med jannika och ikväll har jag ätit grillat med ehlin på ågården. nu väntar jag bara på att linn ska komma och plocka upp mig och jannika för att övernatta uppe vid herrfallet. och imorgon eftermiddag följer jag och jannika med hennes familj till finspång, helt spontant! love it. haha nej, har lite bråttom.. så ska rusa! vi hörs på söndag när jag kommer hem :)
puss



qwertyuiopåäölkjhgfdsaazxcvbnm

så känner jag just nu

RSS 2.0