{dag 1; facebook profilbild}

profilbild på facebook
idag är det den bästa dagen på hela veckan - fredag!
skolan rullade på fort. smarta jag glömde ju såklart min blodsockermätare hemma och fick därför åka med tåget hem till arboga så fort jag kom fram till västerås imorse.. om man ska se något positivt i det hela var det ju att jag missade nästan hela psykologin! woooho.
efter skolan åkte jag och elin direkt till halstahammar där vi spelade våran första seriematch för i år. vinnst med 0-9, helt ok faktiskt! ;-) haha men nu ikväll har jag bara trappat ner och tagit det lugnt med min familj. käkat lite kinamat och fruktsallad, gottgottgott. så nu ligger jag i min nybäddade säng och ska precis slå på något bra film.
och imorgon är det den 30april, vilket betyder VALBORG!! hoppas dert blir en lyckad kväll nu, hih!

{kul grej!}

1: Facebook profil bild.

2: Ett kväll du aldrig kommer glömma.

3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

4: Något jag älskar.

5: Dagens klädsel.

6: 5 finaste låtar.

7: 5 fakta om mig själv.

8: Något jag saknar.

9: Gammal och ny bild på mig själv.

10: En snygg person.

11: Msn profilbild. (skype)

12: 5 mål i livet.

13: Finaste bild du vet.

14: Finaste citat du vet.

15: En bild som för mig betyder kärlek.

16: En bild som alltid får mig le.


{just a game}

inte min dag idag. började med att jag var trött som en gnu när klockan ringde. och tiden bara rann iväg, så helt plötsligt hade den hunnit blivit 08.20. mitt i allt kaos var såklart mina nycklar också borta. så jag rusa iväg med en öppen ytterdörr och fick låta min cykel stå helt olåst på stationen. som tur var stod den kvar när jag kom hem, hihi! efter skolan drog jag i alla fall iväg för lite lagfoto och fotbollsträning.
och idag har jag helt ändrat åsikt om fotboll... igen: jag tycker inte om den sporten för 5öre. det är kul med träningar, men h a t a r matcher! känner mig sjukt dålig också, vilket bara gör saken ännu sämre. inget positivt kommer upp när jag ska ut på planen. kanske borde ta en paus trots allt.. ändrar mig ju varje minut! bra dryg tjej.

{kom ihåg mig}

idag vakande jag upp hemma hos amanda. jennie skjutsade ner mig till stationen där jag hoppade på tåget för kämpa mig igenom den hårda skoldagen som bestod av endast basket. haha det var rätt kul, men är så himla rädd för basketbollar, så det var väl ett minus. åkte hem med 12tåget ch fick även med mig michelle hem hit! blev lite käk och powernap i min säng, sen for jag iväg på träning.
första träningen på ekbacken och vi hade intervallträning! väldigt jobbigt men också grymt skönt nu när det är klart.
hihi så när jag kom hem blev jag också otroligt glad när jag märkte att min snälla mamma hade gjort i ordning en suupergod kycklingsallad! så jag proppade i mig mer än vad jag egentligen orkade sedan slängde jag mig in i duschen.
så nu sitter jag i min säng nytvättad och inväntar big brother. så medans tiden ska ticka ikapp tänkte jag sätta på ett glee-avsnitt och bara chilla! puss på er

{-v-}

har precis kommit hem från mickes begravning.. det var den första begravningen jag gått på, vilket var riktigt jobbigt. Men den var otroligt fin och alla har nu tagit farväl av micke en sista gång. han kommer alltid finnas och vaka över er: Anette, Amanda och Adam.

annars idag hade jag bara tänkt att vara hemma. kanske slå upp matteboken lite eller dra på någon film. senare ikväll åker jag upp till amanda lund och sover kvar där.

vi finns alla här!

{huvudet högt}

dagen blev tillbringad med jannika. vi har varit på stan och tagit en fika, grillat hemma hos mig, haft matätartävling, (rekommenderas inte!) gått en kvällspromenad och haft fruktbuffé tillsammans med en film. så med andra ord har jag haft en trevlig dag. men nu ska jag ta och kika på några GLEE-avsnitt, sen tackar jag för mig och sussar.

{run}

efter all ångest med att både kebabrulle och mitt påskgodis hamnade nere i min mage valde jag att lova mig själv att dra ut och springa så fort jag vaknade på morgonen - och det gjorde jag! även fast jag hade 14,8 i blodsocker så drog jag på mig skorna och for ut i det varma varma vädret. gick faktiskt bättre än vad jag trodde också.
så ska snart hoppa in i duschen och sedan kanske ta och äta frukost? vad som händer resten av dagen får vi återstå att se

{?}

sitter och steker på favoritplatsen just nu - altanen. dock ensam, men funderar på att ringa hemkörning så jag i alla fall får lite sällskap av en vesuvio? överdrivet med påskmat liksom.
haha tror inte heller att det kommer hända så värst mycket mer ikväll. har lite ifall-att dricka här hemma, men den kommer nog ligga orörd ikväll, troligtvis. men jaaaaaa. kanske ska ta och kolla på förra big brother avsnittet som jag missade igår! kyss

{Cats in the cradle}

har sagt det förr och säger det igen, vilket sjukt underbart väder!!

igårkväll blev det som sagt chilldrick på min altan först tillsammans med linn och michelle, sedan kom också killarna. så då blev det lite spel och snack, riktigt trevligt! kvällen slutade i alla fall med att jag och michelle kom hem runt 02.00. så imorse mådde man väl inte sådär jättebra.,men nu är det bättre! så strax ska jag, amela och jannika till stan och käka lite lunch, hoppas bara det är öppet.. men tanke på att det är påskafton! och ikväll är jag själv hemma igen, så får se om det blir lite spontant då också? skulle vara nice. jaja, ska nog ta och rulla iväg nu, hejdå :)
tror inte jag är den enda som saknar??? ♥

{chill}


ligger och grisar i michelles säng tillsammans med mitt söta påskägg som jag fick av favoritfamiljen♥ stod till och med "GLAD PÅSK NELLAN" på det. hihi michelles mormor och låtsasmorfar kallar mig alltid för det, så himla gulliga! snart väntas det också grillning hos familjen grundin, sedan dras det ner till mig eftersom att jag är själv ikväll en stund :) så får se om det blir lite chilldrick på altanen????? hm, låter faktiskt inte helt fel med tanke på detta underbara väder!
men nej, nu måste jag gå och lägga ner påskägget i väskan så jag inte äter mig mätt på godiset.. hihi pussss


{långfredag}

idag åker min syster hem till stockholm.. så därför ska vi strax cykla ut till vallby för en fika! senare vet ja inte vad som händer och sker, får helt enkelt se.
just det, hoppade matchen idag också.. mitt blodsocker svajjar jääättemycket. ena stunden har jag 26 och andra 3, så kände att jag inte kommer vara till en sån stor hjälp på planen idag. men det kommer fler tillfällen!
thiijing
vintern 2009

{eskilstuna}

har det blivit en heldag i e-tuna tillsammans med min syster, michelle och gustaf. det enda pengarna gick åt till idag var en nu plånnbok och lunch (kycklingsallad& cola light = 100spänn!! rån)
men nu har vi i alla fall kommit hem och ska precis till att käka grillat med familjen, mysigt :)
här kommer i alla fall lite bilder från vad jag köpte igår och idag!... plus en bild på en tub-bh som jag fick av michelle eftersom hon inte kunde ha den.. hehe.
20/4
kavaj
ord.pris: 450 :-
nu: 113 :-
korsett/tublinne
ord.pris: 249 :-
nu: 49 :-
jeansshorts
ord.pris: 199 :-
nu: 99 :-
halsband
ord.pris: 198 :-
nu: 99 :-
21/4
plånnbok
pris: 299 :-
tub-bh
ord.pris: 79 :-
nu: GRATIS! (tack michelle)

{full rulle}

helt sjukt! i december tappade jag mitt matkort till skolan och fick därför köpa ett nytt. IDAG, alltså den 20 april, hittar jag mitt kort på en vägkant. tycker faktiskt att det är lite smått coolt.
_____________________________________________________________________________________________
annars då? idag har jag har fullt upp. på morgonen drog jag och mamma iväg till stan för att äntligen fixa ett leg till mig! så nu är det på väg. sorlligt bara att man alltid ska lyckas bli så groteskt ful på varje bild. .
men men, efter legfixandet bar det av till köping där jag fixade en sula som ska hjälpa mina fötter. efter det blev de en lunch på kina resturangen och sen skjutsade mamma mig till amanda. när tiden var inne åke jag och amanda vidare till stationen för att ta tåget till västerås! hade sagt att jag inte skulle handla något, men kom ändå hem med lite prylar! så slänger nog upp bilder imorgon :) hihi.

{YEP}

ligger i min säng tillsammans med ett stort glass saft samtidigt som jag kollar på förra avsnittet av big brother och desperate houswives, jag är ju tjej liksom. klarar av fler saker på samma gång!
ska faktiskt snart ta och lägga mig hade jag tänkt eftersom jag ska upp rätt tidigit imorgon. har så mycket att hinna med! fixa leg, sulor till fötterna som ska hjälpa mina benhinnor, åka till västerås med amanda, vara med michelle och så kommer min syster hem. så morgondagen är rätt fullspäckad med andra ord. nej, nu är det spännande på tv;n, måste hänga med!

{inget att klaga på}


just nu sitter jag och michelle i mitt vardagsrum och har precis kollat på lite O.C. kändes som att det behövdes eftersom vi har legat ute i solen hela förmiddagen. jag har även hunnit med att dammsugit hela huset, vilket jag egentligen inte alls tycker är så roligt. men mamma bad mig så snällt, så vad gör man inte för sin familj!
senare idag vet jag faktiskt inte vad som händer, vilket jag har sagt dom senaste dagarna nu.. haha. ska i alla fall försöka ta mina krafter och åka in till centrum för att kolla mitt konto på bankkortet, fast vet redan nu att jag bara kommer få ångest av det. men nej, nu blir det rostbiff&potatissallad!


!! hittade en bild från new york 2007. helt sjukt vad tiden går fort. 
här var jag hela 13år.


{00.12}

blev ingen dag hemma. nästan direkt efter att jag hade skrivit inlägget cyklade jag till amela för att chilla lite i solen hos henne och sedan dra en lunch på subway! efter käket fortsatte jag även upp mot brattberget till felicia. blev lite vindruvor och prat, mysigt. efter ett tag gick vi ner ett kvarter till amanda där också michelle kom efter en stund.
nu på kvällen har det också blivit en promenad till mcdonalds tillsammans med michelle, amanda, agnes, felicia och bea för lite glass! provsmakade den nya mcflurryn som egentligen kommer ut imorgon.... hehe! suuuupergod var den.
så efter en dag med för mycket käk med även ett riktigt härligt väder så ligger vi (jag&michelle) nu i min säng och ska sova. så sussa gott alla töntar, för det ska vi!! hah puss.
- 14 saker som stör en, vilken pajas



{frukost}

vaknade exakt 10.10 imorse, och det första jag hade i tanken var vad jag skulle äta till frukost.. hehe tjockt. efter att ha sökt lite på google utan att fått något speciellt bra tips valde jag att åka till ica för att själv komma på något nyttigt! så nu sitter jag ute på min altan tillsammans med frukosten som består av en makrillmacka och en omelett utan äggula. suuuupergott! brukar inte alls tycka om ägg, men utan gulan var det faktiskt gott ;)
annars så vet jag inte vad jag ska göra idag, blir nog bara hemma och tar det lugnt. och vem vet, matteboken kanske kommer upp?



{hurts}

åh.. efter en underbar dag ute i solen tyckte man först att lite färg på kroppen bara var positivt, men just nu vill jag bara grina eftersom det verkligen bränner i ansiktet på mig! är röd i fejjan, vit på halsen och har en röd fläck på bröstet eftersom jag hade tröja på mig när jag var ute, snyggt? om jag ser ut såhär imorgon är det nog en stor risk att jag inte kommer vistat på offentliga platser.
haha annars har min kväll också varit super. blev som sagt grillning med jannika och michelle tillsammans med vädligt mycket skratt. avrundade även denna dag med big brothertittande hemma hos jannika! 
så nu ska jag nog strax tacka för mig och sussa en stund så jag slipper med detta lidandet, ♥
och så får vi ju inte glömma att slänga in en bild på mimmis söta mormor!

{mobilinlägg}

Just nu ligger jag och michelle ute vid hennes sommarstuga och steker som aldrig förr! Det är ju så himla skönt ute. Har även varit ute och gått 5km med stavar, duktigt. Det är faktiskt så mycket skönare att gå med stavar än utan, så kanske vore något att fortsätta med. Motionen ökar också med 40%, så det är ju bara ett plus! senare ikväll står det hamburgargrillning på schemat med jannika och michelle hemma hos mig, mys. Annars så blir det nog rätt lugnt ikväll! Men nej, nu har jag inte tid att skriva mer, måste njuta lite mer i solen:)

{SUN}

igårkväll blev det kvällskäk hemma hos michelle tillsamamns med hennes familj! kött och pommes, mumms. och runt halv elva traskade vi upp till amanda där vi också sov kvar.
imorse när vi vaknade blev det lite snabbfix sedan åkte jag och michelle ner till stan och tog en varsin glass vid ån och bara chillade i solen, mycket skönt! på vägen hem till mig blev det även ett stop på den goda godisbutiken (hehe). nu nu sitter vi i mitt vardagsrum och har precis kollat på 2 big brother avsnitt samtidigt som vi ätit lite smörgåsrån och vindruvor till lunch :-) senare ikväll blir det grilling, miiisigt!

{ändrade planer}

blir inget hos amanda ikväll, tråkigt nog. så nu har jag litesmåpanik om vad jag ska hitta på idag, får väl ha filmaraton här hemma? låter faktiskt rätt skönt ändå nu när jag tänker efter....

{FREDAG}

här var man inte så kaaaaxig.
idag är det fredag och alltså första dagen på lovet. vaknade precis upp här hemma av att grannarna slog i köksluckorna. gick aldrig till brattberget igår heller, blev så sent.. haha. men hade i alla fall inte tänkt att slösa bort min dag genom att sitta här och inte göra någonting alls. hatar verkligen när det inte händer något. vill alltid ha fullt upp, från den sekund när man vaknar tills den tiden kommer då man går och lägger sig! och som tur var har jag i alla fall liiite planer idag. är bjuden av amanda att käka och ha myskväll tillsammans med hennes vänner ikväll. så det ska bli skoj! hade faktiskt tänkt att dra iväg ett sms till henne nu och fråga om jag kan komma upp till henne om ett tag. så ska nog slänga i mig lite frulle nu och fixa till mig. pusssssssssssssssssssssss

{tell the world}

nyss kommit hem från träningen. gick superdåligt idag, men ibland har man sådana dagar. sitter i alla fall just nu i min ensamhet och käkar kycklingsallad, igen. men det är ju så sjukt gott! och nyttigt. väntar också på att amanda ska höra av sig så jag kan börja traska upp till henne för lite umgänge. för att fördriva tiden ska jag därför nu ta och kolla på förre big brother avsnittet som jag missade igår på grund av träningen! thjiiing

{the last day}

                 

just nu sitter jag i ett grupprum tillsammans med amanda och väntar på att vi kan köra igång med den muntliga nationella delen i engelska. är faktiskt inte alls nervös, men det kommer väl kan jag tänka mig.. haha.
imorse höll jag även mitt löfte med att använda crosstrainern på gymet. sista låten jag lyssnade på var paradise city av - guns 'n roses, och eftersom den är väldigt lång så blev det ett 31minuters crosstrainerpass idag. skööönt!
faaast nej, nu ska jag försöka förbereda mig lite inför eengelskan, goodbye!

{sleeptime}

nu är jag hemma från träningen. i början gick det sämst och jag ville bara grina och gå hem. men nej, att grina över en träning som går dåligt är väl lite väl töntigt? så jag fortsatte och det blev bättre efter ett tag! sköönt. dock fick jag en smäll på min benhinna som jag har en inflammation i, så nu är den helt svullen! jätteont gör det..
och imorgon är det specialidrott på morgonen, jag har verkligen lovat mig själv nu att köra crosstrainer i minst 20minuter! annars är det ju skandal. haha, och så är det sista dagen innan lovet börjar eftersom vi är lediga på fredag!!! wiiiho.
men hörrni gott folk, nu ska jag faktiskt ta och sova så jag orkar med morgondagen. har ju engelska nationella muntligt... önska mig lycka till!


{HOME}



nu är jag hemma från västerås. jag och elin var tvugna att åka med 14.09 tåget hem eftersom vi inte hann med 12tåget och det andra var inställt. så det blev en grymt äcklig iskaffe(?) och lite snack för att fördriva tiden! men nu är klockan snart halv fyra och jag vet verkligen inte vad jag ska göra? vill inte sova för då vet jag redan att det inte kommer bli någon sömn inatt. och träningen börjar som sagt inte förens 21.00... jobbigt läge. kanske ska ta en liten powernap ändå? hm får se.



{school}

               
hm jaha, just nu sitter jag i skolan och har teori i idrott. vi håller på med skriftliga arbeten, så har precis blivit klar med åtminstone ett arbete. åker med 12.10 tåget hem också, så har ingen aning om vad jag ska hitta på idag.. blir i alla fall träning klockan 21.00, fast det är ju ett tag kvar. men nej, dags att fortsätta jobba.

{23.21}

nemen vad händer här? jag bara skriver och skriver, inte likt mig! men jag glömmer ju så mycket jag egentligen hade tänkt att berätta.. nu skulle jag i alla fall bara tala om att jag fick MVG på psykologiskiten som jag tjatade om så himla mycket! och gissa om jag blev lycklig? så nu ska jag få en present av mammsen bara för att jag var så duktig, hihi :D hoppas jag får en mixer som jag pratat om så länge... hon berättade nämnligen idag att hon kommit på vad jag ska få.. hm! 8-) men det vore superbra! både gott, nyttigt och enkelt att mixa ihop en smoothie. perfekt ifall man är lite småhungrig efter skolan och allt.. hoppashoppas!


{.}

nej men just det! glömde ju berätta att jag köpte ett par nya skor igår: låga converse, skitsnyggt! tycker att det är superfräscht nu till våren och allt :-) hihi. blev i alla fall ett par vita, men ska snart dra till på ett par marinblå också. plus att jag missade att lägga ut en bild på min tygväska som jag också köpte i stockholm... haha illa. så därför får ni se den nu! 50spänn på H&M divided.. fast inget jag klagar på!



{holy moly, me oh my}

idag är det tisdag men ändå har jag gått runt och trott vid flera tillfällen att det är onsdag idag? skolan gick i alla fall rätt fort, tråkigt bara att det inte var så fint väder ute.. men men, kom hem runt 17.00 då jag direkt satte mig och fixade till mina naglar, så nu är dom liiiite finare :-) senare på kvällen har jag även gjort i ordning en kladdkaka med daim i! helt otroligt nog så blev den lyckad. eller jag har inte smakat än.. fast den ser god ut i alla fall, haha.
men nej, nu ska jag fortsätta vänta in tiden så desperate housewives och dagens man kan börja! skojskoj.
mmmmm, bra smaskigt va?

21.34

det blev en cykeltripp till donken efter grillningen för att ta en varsin cola. det är också en sådan ska som man måste göra när sommaren är på väg. så nu är den också avcheckad från listan, haha!
men ja, nu börjar som sagt favvoprogramet, så ska kila. pussis

lycklig av vädret!

sitter just nu ute på altanen tillsammans med agnes och amanda! har precis käkat grillat för första gången i år, såååå underbart gott♥ slutade även 13.30 idag vilket bara var ett plus! och något som också har gjort mig så otroligt lycklig idag är att jag märkt att min favoritglass kommit tillbaka!!!! woho, ni vet den där lilla magnumglassen med krispöverdrag och vanlij med kol innuti? haha jaja skitsamma... den glassen har i alla fall kommit tillbaka!
och ikväll blir det bara chill hemma i väntan på att alla bra tv program ska börja: dagens man & big brother. men men, nu ska jag vara lite social mot mina kamrater

10 april

idag blev det vinst mot franke med 0-7! blev en assist för min del, även fast matchen kanske inte gick sådär superbra. men men, annars har jag umgåts med elin idag. vi har käkat hamburhare och bara myst hemma hos henne, hihi.
så nu sitter jag i alla fall i min nybäddade säng och kollar på big brother. fast funderar faktiskt stark på att stänga av skiten och försöka sova istället. tror nog det blir så. simma lugnt

det som följde med hem:

sådär, som ni ser så blev det lite av varje! långklänning är faktiskt något jag tidigare sagt att jag aldrig skulle sätta på mig, men tycker faktiskt att den här var väldigt fin så det gäller att ge det en chans ;)
jag fick även med mig lite saker från min syster som hon inte ville/kunde ha. en korsett, en slags mönstrad kavaj och ett par sjukt snygga festskor som var för stora för henne. problemet är dock att jag själv inte kan gå i dom.. hehe men det gäller att öva!
supernöjd!

hemma från stockholm!

nu är jag och amanda hemma efter ett par dagar i stockholm! var varit supermysigt att träffat min syster igen. Under dom här två dagarna har jag skrattat så mycket att jag fått magknip, vilket bara betyder att jag varit med ett riktigt bra sällskap. Blev även en hel del shopping! så jag tänker lägga ut bilder på de jag köpte senare ikväll tänkte jag :-)
nu sitter jag i alla fall hemma hos amanda och har precis käkat lite taco, gottgott. blir nog inte här så värst länge ikväll eftersom det är samling 0915 imorgon för fotbollsmatch i västerås! så nu hade jag tänkt att vara lite social mot mandis, kyss.


haha säger inget. är bara tyst och bjuder på denna bild eftersom det är den enda jag har på oss!


6 april

iidag så har vi haft massage i skolan. vi masserade vaderna, vilket jag verkligen tycker kittlas, så det var ju en plåga vissa stunder. annars så har jag tillbringat nästan hela dagen hos amela tillsammans med henne, elin och amanda för att spela in vårat dansprojekt! efter mycket skratt och en hel del tabbar blev vi tillslut klara.
så nu sitter jag hemma och ska precis till att kolla på big brother, sen blir det att packa väskan lite eftersom jag och mandis drar till stockholm imorgon! :-)

5 april

åt nyss jordens godaste sallad! använde tomat, gurka, sallad som är köpt i påse och fetaost som var inlagd i olja.
så får vi ju inte glömma kycklingfilén som jag la filadelphia ost med vitlökssmak i, supergott! :) men nu ligger jag i min säng med proppmätt och kollar på den bästa serien som finns; desperate housewives. och efter det börjar big brother också, så har fullt upp ikväll! haha men nej nu måste jag hänga med på tv;n.

4 april

min dag:
* psykologi i sammanlagt 5timmar
* mys tillsamnans med amanda och massa onyttigheter
* fix med det argumenterande talet jag har imorgon
- nu, sova! sussa gott

3 april

haha! märkte nu att jag skrivit 4 februari i förra inlägget.. skyller på att jag var lite trött.
idag vaknade jag upp hemma hos amanda på helt fel sida. gick runt och sa hur mycket jag hatade saker. jag hatade frukost, hennes hund, min diabetet mm... men efter lite käk blev allt bättre. var i alla fall med 96;orna och spelade match i kumla på eftermiddagen. men eftersom jag har stäckt vänster baksida lår så tog det emot rätt ordentlligt att spela. skjuta och springa var ju rent ut sagt en mardröm. men matchen slutade tillslut med 0-4 till södra :) så nu har jag precis kommit hem och ska dirket sätta igång med att plugga psykologin... USCH. men men, det blir inte bättre av att jag sitter här. så dags att börja


2 april

från och med nu har jag gjort ett löfte till mig själv.

nu är jag hemma! så idag blir det match i örebro. känns väl inte så jätteskönt, men det är bara att pina. ikväll har  jag inte heller en susning om vad som händer, blir nog att ta det lugnt eftersom jag ska hoppa in och extraspela lite på 96:matchen imorgon! men nu ska jag gå och packa min södraväska så jag i alla fall har det gjort.

 


RSS 2.0