take a break

är precis vad jag behöver göra just nu. ses snart

6 februari

vaknade runt tio idag, helt otroligt! gick i alla fall upp och åt en riktigt god frukost och efter det tog jag fram dammsugaren och började städa mitt rum, så nu är det fint! har även hunnit med att kolla på Tangled idag, riktig mysfilm. jaja, vid halv 5 ska jag iväg på fotbollsträning, så ska nog börja med min avancerade lunch till mig själv nu: lövbiff, pommes och bearnaisesås. supergott!

5 februari

bara för att jag skrev min fredag började grymt ska såklart min lördag suga. har absolut ingenting att göra, lite rastlös är jag allt. för att fördriva tiden ligger jag på mitt golv och kollar på musikvideor top 50, haha! väntar även på att elin och linn ska höra av sig, men det kan väl ta ett tag...... så ska nog fortsätta roa mig genom att kolla på den 36:e låten som kommer nu på toplistan, vilket blev the rolling stones - miss you. riktig kuklåt

4 februari

den här fredagen började grymt! fick reda på provet vi gjorde i måndags, det provet jag bara spenderat 2timmar på. gissa vad jag fick för resultat? alla rätt, tjooho! plus att jag gjorde klart min uppsats "kost i media", så nu är jag back on track. mattelektionen gick också ovaligt fort, kan bero på att jag för första gången förstod vad jag höll på med. jaja, efter skolan gick jag i alla fall hem där michelle väntade på mig. så nu har vi precis käkat fondue med mamma och pappa och om 30minuter väntar chokladfondue tillsammans med lets dance! riktig mysfredag med andra ord.

3 februari

tjoho. träningsvärken jag har idag är inte att leka med. nästan så man börjar grina genom att bara röra på sig. skoldagen idag har gått rätt fort. hade specialidrott på förmiddagen, körde crosstrainer i 30minuter och lite cirkelträning på de, underbart. på engelskan kollade vi på film och gick igenom lite saker som ska komma till provet! nu på kvällen har jag och pappa varit ute vid bygget och kollat till huset. träväggar har kommit upp nu, så nu ser jag exakt hur stort mitt rum är och vart dörren till mitt badrum kommer vara och lite sånt, älskar det! har i alla fall ingen aning om vad jag ska göra nu. funderar på att slå på lite chuck och bara chilla i min säng, låter rätt lockande faktiskt!
väldigt gammal bild på huset - längtar

2 februari

idag körde vi ett slags cirkelpass på specialidrotten, hur jobbigt som helst! åkte i alla fall med 12tåget hem som såklart var försenat till 12.35... blir så trött på sj. väl hemma i arboga gick jag och elin till bibloteket eftersom vi måste läsa en varsin engelsk bok och sen redovisa som den! underbart. när jag kom hem till mig började jag göra i ordning en kladdkaka till amanda kom och hälsade på mig efter skolan. jättegod blev den! eller ah, jag tycker inte om kladdkaka, men amanda sa att den var god i alla fall ;) hehe. vid 19.00 åkte vi iväg på träning i köping och var hemma i arboga vid halv tio. så nu sitter vi i alla fall hemma hos mig och ska snart sova. men först blir det rövbågar och coca-cola zero♥ precis vad jag behöver.

1 februari

den här tisdagen har faktiskt hitills varit väldigt bra! peppar peppa ta i trä. på specialidrotten imorse körde jag crosstrainer i 20minuter, jäääävlar vad lökigt det är! men väldigt skönt eftersom det inte är speciellt ansträngande. jaja, nu sitter jag, elin och amanda i alla fall i ett grupprum och göra klart våra sagor. min saga är så sjukt rutten! amuletten heter den, säger ju allt... haha. och för tio minuter sedan fick vi reda på att det här kommer komma till slutbetygen, haha döda mig. efter skolan idag följder jag i alla fall med elin på stan eftersom hon ska handla ett par träningsbyxor. blir nog lite fika på det också! mysigt. och ikväll övernattar min första vän på vääääldigt länge hos mig. amanda lund. blir nog mys där också! så tackar vi gudarna över att jag åker med 09.20-tåget imorgon.




bild på mig och amanda från 2008!


RSS 2.0