31 oktober

vaknade precis. huvudvärk och öm i min högra fot, varför vet jag inte. funderar på att kanske gå upp och äta frukost snart men orkar inte. önskar jag kunde ligga här i min säng hela dagen, men nej jag ska till jannikas syster för att hämta min väska och lämna en maskeradklänning jag fick låna av henne igår, sen ska jag på träning.. så det är bara att ropa på min vän ipren och börja pallra sig till köket!
fick aldrig någon bild på elin, men hon var djävul!

29 oktober

jahaaa, då var det lov nu då. känns väl skönt, men ändå inte på något sätt, haha? efter skolan idag mötte michelle upp mig på stationen. vi traskade hem till mig och umgicks med mina föräldrar faktiskt. haha pratade om när vi åker till idol-finalen i sthlm, tror pappa drog den bästa kommentaren: "jag ska vara dyngrak när vi går in dit"
på kvällen blev det mys framför idol med amanda och michelle, tror jag blev lite kär ikväll också... jay, helt seriöst. vad hände där? synd bara att han inte är lika snygg som sin röst.... haha men nej, nu har michelle redan somnat i min säng och jag sitter här på golvet. måste nog också försöka slockna eftersom jag ska upp 07.30 imorn för att springa! ja ni hörde rätt, otroligt jag vet. men är på tiden att jag tar tag i träningen
♥♥♥ jag dör...........

28 oktober

imorgon är det sista dagen innan vi får lov, underbart! slutade 12.56 idag, och fick alltså springa till tåget. hann precis! när jag kom hem till arboga följde michelle med mig hem i kanske 30 minuter? sen blev det fika med mandis. efter de drog vi hem till mig och kollade på pearl harbor, igen. nu är jag i alla fall själv hemma och har absolut ingenting att göra. lekte lite nyss med en kille på msn som ville ha telefonsex. råkade dock ge michelles nummer istället för mitt, så han ringde henne.. och ja, hon blev rädd o la på :) hahaha, rätt kul faktiskt. men nu ska jag packa min väska för gymmet imorn!
tack och lov att den är från i maj

27 oktober

falska människor finns överallt.

redan onsdag, helt sjukt hur fort allt går.. hade bara idrott i skolan idag, så åkte med 12 tåget hem. satte mig och kollade på pearl harbor i väntan på att michelle skulle komma. den filmen blev absolut en av mina favoritfilmer. grinade fleeeera gånger, kanske inte så ovanligt att jag gråter till film, men den var i alla fall jättebra. så rekommenderar stort :) när michelle kom blev det käk och en liten tupplur innan paradise hotel började. så nu har hon precis dragit hem och jag funderar lite på om jag ska ta orken att resa mig upp för att göra mig i ordning för sängen? ja, blir nog så.

26 oktober

oj! vi håller ju på att bygga hus ute vid hjälmare kanal men jag har inte varit så insatt när det gäller byggandet, och nu när jag fick se bilder från min systers blogg såg jag hur långt vi faktiskt har kommit. längtar nog ändå lite tills att se hur huset kommer se ut!
annars har dagen rullat på rätt fort idag. när jag kom hem umgicks jag med michelle ett tag, sen har jag bara chillat och kollat på desperate housewives. nu väntar sängen

,

what do you got, if you aint got love
whatever you got, it just aint enough
you're walkin the road, but you're goin nowhere
you're tryin to find your way home, but there's no one there
who do you hold, in the dark of night
you wanna give up, but it's worth the fight
you have all the things, that you've been dreamin' of


24 oktober

lite småtrött faktiskt. kom hem vid halv 4, tog nästan en hel timme för mig att gå hem igår. kanske berodde på att jag gick helt ensam från stan, i högklackar och inte hade någon känsel i händerna? snällt. när jag kom hem märkte jag att jag har tappat min blodsockermätare någonstans? vet inte alls vart, men borta är den... inte så smart nelly. men men, blev i alla fall sängen dirr, och vaknade runt 10 imorse av att jag fick sms. tog alla mina krafter och gick ut för att möta elin. så nu sitter vi i mitt rum och ska snart iväg till mormor och morfar! vid halv 5 blir det träning, sen ska jag nog bara vila. och jag tackar gudarna för att jag börjar 10.30 imorgon♥
just nu - aldrig haft bättre dagar

23 oktober

har nyss käkat lunch med michelle. blev pasta och......... hamburgare? jag har en fråga till gud: varför, varför är vi så dåliga på att laga mat? k a t a s t r o f . väntar i alla fall nu på att min kära syster ska komma hem till mig, hihihi :) sen blir det fixx för ikväll, statskällaren med damlaget står på schemat. så får vi väl se vart det bär av senare?
michelles fel

22 oktober, 23.06

gick hem lite tidigare från skolan idag eftersom jag har sjukt ont i magen.. sen har jag bara varit med michelle, inge märkvärdigt. på kvällen kom amanda hit också. så har nyss kollat klart på idol och ska precis börja kolla på en skräckfilm som jag har laddat ner! så ska flyga min kos nu.

skolan

sitter i skolan nu och tränar på styrkeprojektet. så nu kan jag nästan alla 17 muskler på latin. helt ortoligt! har bland annat väldigt mycket träningsverk i rectus abdominis och quadriceps femoris. haha se vad jag kan! efter skolan var det ju tänkt att jag skulle stanna kvar och köpa biljetter till paramoral activity 2, men såkalrt finns det bara 3 biljetter kvar, och dom platserna är inte ens bredvid varandra... typiskt. så blir väl en tråkig hemmkväll som vanligt då. me nej, nu måste jag återgå till min lektion

21 oktober

fyfan vilken seg dag! började med gym på N'joy, sen blev det engelska i tre timmar. hatarhatarhatar engelska. men kan nog bero på att jag är så sjukt dålig på de? tog 4tåget hem och blev hämtad direkt av elin och jennie, så bar det iväg på körskolekurs i fyra långa, tråkiga timmar. höll på att ta livet av mig. som tur var hade jag en penna att leka med, så målade lite fina saker. ritade också smileysar på min hand, så nu är den vacker.
ska i alla fall sova nu!

23.27

hihi, bara för michelle skrev upp det så kom jag också på att vi faktiskt har bokat biljetter till idol-finalen den 10 december! jag och michelle har gått runt och småpratat om att det skulle vara kul om vi drog på det. så ringer min kära mor och berättar att hon och pappa har bokat biljetter! ska faktiskt bli så himla roligt att hitta på något med hela familjen, hihi♥ men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.... fast jag börjar ju 10.30, HEHE

20 oktober

drog aldrig till skolan idag, mådde inge vidare. så vakande runt halv tolv. läste en stund eftersom jag måste läsa klart en bok och gjort en bokrapport innan 23 november, sen har jag bara försökt pluggat. om jag ska vara ärlig så fattar jag knappt vad det är jag läser....... koncentrisk fas, exentrisk fas, isomentrisk/statsik fas, det säger ju allt. men nu ska jag nog ta en paus och baaaka!
hörs


jag skäms.

sitter här och försöker bränna ner en sovskiva, men går inte så värst bra. har redan gjort tre försök men inget funkar! inte min grej det här, haha. började i alla fall 10.20 idag, väldigt skönt :) hade hälsopass vilket inte är det roligaste.. ska lära mig ben och muskler på latin. varför??????? tog i alla fall tre tåget hem. när jag väl var hemma såg jag att jag hade fått post, helt otroligt! det var en bild på min konfirmation som jag gick på 2009? dom sa att jag aldrig kom och hämtade mitt kort förra året, så de skickade det till mig nu istället, haha snällt :) fick också med två skivor med massa bilder från polen, mm.. pinsamt att ens se bilderna. men ska nog ta steget och lägga ut några lite senare! men nu måste jag fortsätta med skivan!


17 oktober

vaknade upp hos michelle idag. tog mitt pickpack och drog nästan direkt till amanda! där blev det film och mys. kollade på fyra filmer då tre av dom var rysare. så kommer nog inte kunna sova inatt.. :) senare blev det käk hos farmor också, sen har jag och min mor kollat på lägenheter. imorgon ringer hon till mimer så får vi se vad som sker! men nu är i alla fall jag väldigt trött, ska nog ta och sova lite. och så är det ju skönt att jag börjar 10.20 imorn♥ sug på den.

taada!

mmmmmm, nu är det gjort! nervositeten är borta. och nej, det beror inte på att matteprovet är klart, utan att jag faktiskt har piercat en industrial. för er som inte vet vad det är kan jag berätta: det är en stav genom örat. haha låter rätt läskigt, men så farligt är det inte.
gjorde det direkt efter skolan. som tur var gick michelle och elin med mig dit så jag hade lite stöd :) var så grymt nervös! han som gjorde piercingen på mig såg till och med hur min puls ökade, hehe. men som tur var försökte han påpeka att jag hade perfekta öron för att ha industrial och allt möjligt, troligtvis bara för jag inte skulle börja grina ;) men är nöjd att jag har den nu, och det gjorde faktiskt inte så ont.... eller jo, ska inte ljuga.

15 oktober

sitter i skolan just nu. har precis haft matteprov, vilket inte gick så vidare! jag är verkligen k a s s på det. så om det finns någon snäll som skulle kunna ge mig privatlektioner tackar jag inte nej! HE HE.
slutar i alla fall om 1 timme och 30 minuter.. börjar räkna ner. då ska jag och michelle gå en sväng på stan, sen  blir det nog hem och ha mysps framför idol♥ kommer nog också leva på ipren resten av kvällen...... ;) men nej, nu ska jag leka cool.


imorgon

ojojoj, nu börjar nervositeten närma sig.

save up all your tears, you might need them someday

.

13 oktober

tog halv nio tåget till västerås för att ha en lektion, idrott. körde boxning, vilket absolut inte var min starka sida. tror faktiskt jag var sämst av alla. tog i alla fall 12-tåget hem, så nu sitter jag i mitt kök och kollar på MADE. väntar på att matilda ska höra av sig så vi kan dra till nautilus och träna! har inte varit där sen januari.... så hoppas inte mitt kort har gått ut ;-)
- och för ungefär 2 veckor sen glömde jag mitt thomas sabo armband på N'joy i västerås som jag fått av tjejerna i födelsedagspresent. och såklart var det borta när jag skulle gå tillbaka och hämta det.. men igår när jag kom hem från skolan hade mina älskade föräldrar köpt ett nytt till mig! hihi ni är bäst♥ fick den större varianten med en fyrklöver berlock på. så nu jääävlar ska den ge mig tur.
men nej.. nu måste jag packa!
he-he. den enda bilden jag har på mig o mattila!

12 oktober

är så grymt trött. fryser, ont i kroppen och mår bara dåligt. hoppas verkligen inte jag börjar bli sjuk.. idag har jag i alla fall varit i skolan. knallade sedan hem till mig tillsammans med michelle. blev att räkna lite matematik, alltid lika roligt. sen avslutade vi kvällen med att kolla på paradise hotel och mysa.
nu sitter jag i sängen och kollar på desperate housewives. funderar starkt på att lägga mig efter programmet faktiskt, så ska slå ihop datorn nu.

11 oktober

idag är det måndag. slutade klockan tre och var alltså i arboga runt halv fyra. mandis mötte upp mig på stationen och vi drog en keebab med linn på viking! sen blev det bara att gå hem till mig och chilla. så dagen har gått segt men ändå rätt fort, haha. nu ligger i alla fall jag och amanda i min säng och ska snart sova. såå har no time att skriva mer :)

16.25

NU är jag hemma från avslutningen. blev lite tight med tid när jag skulle åka, men hann precis. ska i alla fall dra till vasahallen med michelle för att kolla innebandymatch! tråkigt, men har ändå inget annat att göra... så varför inte? hehe :)

10 oktober

igår kväll somnade jag och michelle 23.15 och vaknade 10.00.., rätt skönt. ligger i alla fall och degar i sängen nu. ska väl snart börja fixa mig lite så jag kan vistas utomhus utan att någon svimmar. senare blir det fotbollsavslutning, lite smådrygt sådär. och så kommer ju såklart mina föräldrar hem ikväll, så ska nog kanske städa lite så dom blir glada :) haha men nu ska jag nog traska till köket för att hitta något jag koka ihop till lunch
håller på att småkika lite på tatueringar för skojs skull.. hehe. väldigt sugen på att göra denna på vaden,
- fråågan lyder: med eller utan blommor?

obeskrivligt


9 oktober

löööööördag. somnade 07.00 och blev väckt av elin 09.30... skönt! har bara tagit det lugnt med michelle hela dagen. drog en promenad till konsum för att handla chirre-charre och coca cola♥ så nu är min kväll räddad. ska snart springa över till wasapizzerian för att köpa kvällskäk. haha, tror jag rullar fram snart...........? men nej, nu ska jag spela kort med michelle 8-)



8 oktober

var som sagt ledig idag, mycket skönt♥ mötte upp michelle på stationen halv två eftersom vi skulle till ica. så nu sitter vi i mitt kök och poppar förfest på radion! he he :-) har också maten på spisen, så ska keka lite nu. sen blir det idooooool.

7 oktober

fårintefårintefårinte..

jaha, nu är huset helt tomt tills på söndag, härligt! haha. helgen kommer nog spenderas med michelle. imorgon  ska vi till stan och handla grejs som behövs fyllas på i kylkåpet. haha helt otroligt, det låter verkligen som om vi skulle bo ihop, men men :-)  annars så har skoldagen gått rätt fort idag, hade sista kondition&styrke-passet. riktigt jävla jobbigt var det! men nu är jag lite stolt.. har tränat kondition tre dagar i rad.. (:
mjaja, på kvällstippen kom amanda hit! gjorde iordning lite kvällskäk och kollade på halv 8 hos mig, miiisit. nu ska vi snart ta och sova eftersom amanda ska till skolan imorgon. själv är man ledig!


amanda&michelle - 09?

6 oktober

idag är det onsdag, vilket betyder att idrott är det enda vi har på schemat i skolan. körde spinning, så sjukt jobbig! haha :) slutade klockan 10.00 men tog 12 tåget hem.. lite segt faktiskt. när jag kom hem skulle jag traska till vårdcentralen. men som tur var följde elin också med mig, hihi. efter besöket där drog vi hem till mig och bara tog det lugnt. känns verkligen att man tränar så mycket, är helt slut! nu ikväll har jag bara småplockat lite och gosat ner mig i sängen för att se en bra film. såklart kan jag inte låta bli att grina. gråter nästan alltid till filmer. så himla töntig.. :) men nu ska jag nog snart slå ihop datorn och sova så jag orkar med gym-passet vi har imorgon 09.30, underbart♥
jag har talangen på paint

kanelbullens dag, 4 oktober

har haft redovisning på förmiddagen. och såklart var inte dervis i skolan som jag skulle redovisa med! gaaaah, så jag fick läsa allt själv.. :-( väldig jobbigt faktiskt, hatar att redovisa.
men men, nu är det gjort. var oxpytt till lunch också, kan vara den vidigaste maträtten som finns, spy. så jag och amela drog till jensens istället, hehe ;)
nu har vi i alla fall vår sista lektion, slutar 15.00 så åker med 3tåget, underbart :) sen blir det fika med amanda, elin och michelle på statsgården! men eftersom jag ska försöka bli lite nyttigare i mitt liv så har jag köpt vindruvor som jag är äta istället :) duktigt. och ikväll är det ju min och elins gådag? så ska nog ut och gå med henne ikväll.
KYSS




3 oktober

var på damlagsmiddag igår på ågården, mycket trevligt. vann pris för "årets kommentar", haha! ska kanske inte säga vad min kommentar var, men tydligen tillräcklig för att folk skulle komma ihåg den.. ;-) efter middagen gick alla till skog. sen slutar vi där tycker jag! men tack alla (:
- idag vaknade jag med en jordbävning i mitt huvud. tror jag aldrig har mått så dåligt dagen efter. vid lunchdax traskade jag, michelle och elin till adria för att hämta piiiizza. synd bara att den smakade förjävligt! senare på eftermiddagen blev det att kika på hockey, sen bara hem och vila. något som behövdes kan jag ju säga.
och imorgon har jag redovisning. har inte pluggat ett skit om jag ska vara ärlig! kom på det idag. men vi fick ha en liten tid att öva, så får pressa in allt då? hehe.
men jaa. nu ska jag nog slumra lite nu så jag orkar med 4 oktober.
från i lördags!

1 oktober

det har gått en månad i skolan och jag är redan skoltrött.. känns bra!
sitter i alla fall i skolan nu. har varit ute och gått 6km på våran hälsokurs, lite slappt faktiskt. efter lunchen började veckans värsta lektion - matematik. har ränkat i 1 timme och 35 minuter nu. alltså bara hälften kvar, yäääs! blir i alla fall spicy med elin, michelle, sara och erika efter skoolan. underbart :-)
är även själv hemma heela natten så blir nog mys med amanda och michelle framför idol ikväll! hihi.

och just det. min syster har blivit vald av veckorevyn till "veckans blogg", så idag är hon med i veckorevyns hemsida! lite småkul faktiskt :)
http://blogg.veckorevyn.com/bycaroline/


RSS 2.0