31 augusti

idag hade min grupp specialidrott klockan 09.00! så fick åka med 07.21 tåget in till västerås och sedan ta bussen till swedbank park. riktigt drygt! hade även hål i två timmar. så jag, amanda och elin traskade runt och kollade lite i affärer. fick med mig en tröja också, plus att mitt hjärta stannade en stund när jag märkte att min mobil var borta.. så typiskt mig. hade i alla fall glömt den i en provhytt, så en tjej hade hittat den och skulle precis ge den till kassörskan.
nu är klockan halv tre och vi har precis fått rast! har svenska till klockan fyra idag.. hemma i arboga blir det fika på statsgården med amanda och sedan sova över hos henne, myyysigt! :-)


blir en bild på mig, elin och amanda från idag!

30 augusti

försov mig idag.. lite småjobbigt faktiskt, men hann i tid till tåget ändå!
sitter i alla fall i klassrummet nu och har nyss fått våra datorer! wooho.
på lunchen drar jag och elin till Jensens och äter där eftersom elin är så grymt smart att hon glömt sitt matkort hemma.... men nej, nu har jag inte tid att skriva mer, måste leka lite med min nya dator!
puss

läggdags

godnatt!

new york 07

..

vaknade klockan åtta idag hos michelle eftersom jag skulle på match i västerås med damlaget. höll tummarna på att få sitta på bänken - men nej. vi var totalt 11 personer, alltså hade vi ingen avbytare, så det var bara att köra i 90minuter. blev också placerad som vänterback! aldrig spelat där förut.. till en början hade vi matchen, men slutade tillslut med 4-2 till skiljebo. lite tråkigt faktiskt.
nu sitter jag i alla fall hemma, väntar på att klockan ska bli kvart i fyra så jag kan börja cykla till stan. ska käka och snacka lite med elin, sen gå upp till ekbacken för att kolla på amandas match!
så ska nog börja leta reda på min plånbok som är någonstans i mitt rum♥
slut

26 augusti

okej, idag är det torsdag.. alltså bara en dag kvar till fredag! underbart. skolan gick i alla fall rätt fort idag. hade statsvandring på morgonen från tio till tolv, skittråkigt men blev ändå klara rätt snabbt.
efter lunchen hade vi ett projekt - att göra en film där man visar olika styrke och konditionsövningar.
hahah, gick också rätt fort. och efter de fick vi sluta, så det var inte dirket en jobbig dag. nu sitter jag och kollar på top model 5 och väntar på att klockan ska bli halv sju så jag kan dra till ekbacken och träna! men nu orkar  jag inte skriva mera ;-)
måste också säga grattis till linn som fyllar 16år idag! :-)

puss



25 augusti

idag blev det skolan, var faktiskt helt okej. och eftersom jag fått min lön idag så blev det såklart shopping efter skolan med elin! köpte bland annat höstskor, favoriter!♥ kom i alla fall hem till arboga runt halv åtta :-) så nu ska jag bara ta det lugnt och ladda för statsvandringen vi har imorgon!
puss

KÖPTE IDAG:







haha.. orkade inte ta kort på mina jeans, så ritade upp dom istället :D



- plus en tråkigt vitt vanligt linne...




24 augusti

idag är det tisdag, alltså andra dagen i skolan. hade fotbollsträning från tio till halv tolv. herregud vad jag inte gillade det! massa teknik, fintar, snabba fötter.. och såklart var ju alla skitbra! kände mig som en nybörjare, helt klart. jag och elin funderar på att fråga om vi kan få byta till de andra som inte går i någon sport eftersom de tränar på gym medan vi har fotbollstäring. skulle vara så mycket bättre! plus att vi ska börja spela med tvåorna och treorna nästa vecka, ännu värre. fick också korvstroganoff till lunch idag i skolan! SPY. haha fyfan vad min dag har varit på topp idag. kom hem vid halv fem. sen har jag bara tagit det lugnt! jobbigt att gå i skolan, hehe ;-) och nu ska jag chilla ännu mer, så orkar inte skriva!
blev en hel novell......
godnatt


amigo



22.00

åååh vad trött jag är.. helt sinnes. orkade inte med träningen heller, men räknade till tio och tränade ändå. min hals gör ont och mina benhinnor håller på att rasa samman.... livet är ju underbart ibland♥
nej, nu taggar jag för en ny skoldag imorgon! plus fotbollsträning med eliterna.... lycka till nelly.
puss och godnatt

23 augusti

nu är jag hemma från första skoldagen. verkar vara helt okej. har våran första fotbollsträning imorn, så det är lite nervöst... plus att vi ska ha två redovisningar i veckan, inte heller något jag direkt ser framemot. hatar verkligen redovisningar! finns inge värre.. men jaja. ska i alla fall snart på träning. eller ah, det är 3 timmar kvar. HEHE. skriver kanske sseeeeen.
puss





22 augusti

gajtewhyerujt6 vad nervös jag är för imorgon.. haha.
idag har jag i alla fall spelat match mot forsby. renarama kaosmatchen! har fortfarande sjukt ont i revbenen eftersom en monsterapa kastade sig in i mig... halsen tog död på mig också, inte så skönt! men matchen slutade tillslut med 3-1 till oss! så jävla bra tjejer.
efter matchen cyklade jag förbi min mormor och morfar som jag inte träffat på väldigt länge. fick också med mig tre påsar pantburkar. haha alltid lika pinsamt att panta... men som tur var följde amanda med! plus att jag blev 50kr rikare... ;-) mycket behövligt! resten av kvällen har jag tillbringat på altanen tillsammans med amanda♥ och nu måste jag nog försöka krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon!
pusssssss


2007



21 augusti

orkar inte skriva. har varit på marieberg med michelle och hennes familj idag. trevligt! lovade mig själv att inte köpa något, men kom hem med ett par jeans och två tröjor. men vafan, skit samma, får ju lön om 4 dagar... ;-) haha! men nej, nu ska jag och michelle kika på youngblood!
pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss



20 augusti

idag är det den 20 augusti... alltså bara 3 dagar kvar tills jag börjar skolan.... nerrvit.
har i alla fall tillbringat dagen med michelle efter hon hade kommit hem från skolan, hehe! vi lagade tacoooos och myste med två filmer: i taket lyser stjärnorna och an american haunting. gillade faktiskt inte den sista filmen så mycket, var rätt så seg!  men jaja. nu ligger min kära kamrat bredvid mig och sover, roligt sällskap.
och jag har sååååååååååå tråååååååååååååååååkigt. kanske ska ta lite smygfoton på gullet? får se.
puss



ångrade mig....

nej fyfan! jag gjorde misstaget och kollade på trailern innan jag suttit på filmen. vilket verkligen fick mig att ändra filmval! jag vägrar se den här filmen ensam.

19 augusti

är riktigt trött! vaknade tillsammans med michelle klockan tolv, runt två traskade vi in till stan för att handla grejer till skolan! ååh, är faktiskt lite nervös.. :) klockan fem blev det samling på ekbacken för match i fagersta. slutade med 4-4. riktigt surt eftersom vi ledde med 2-4 ett tag.. men jaja, att jag gjorde ett mål gjorde i alla fall saken lite bättre ;) haha! elin gjorde också två stycken och amanda ett!
men nu är jag som sagt helt slut! så ska börja kolla på en skräckfilm som jag laddat ner: an american haunting. har ingen aning om den är bra eller dålig.. återstår helt enkelt att se. så....
kyss och godnatt




23.11

idag vaknade jag av att hemtelefonen ringde 100 000 gånger, men orkade aldrig svara, hehe! och eftersom jag är så sjukt rädd att vara hemma själv för det spökar i mitt hus (det är sant) så trampade jag hem till michelle och umgicks med henne. runt halv sju traskade vi hem till mig för att övernatta i spökhuset♥ haha, men nu ska jag och michelle springa till köket för att hitta något ätbart!
puss



18 augusti

idag vaknade jag av att elins mobil ringde runt elva. kände direkt att min hals inte var på topp! så skippade träningen och drog på bio i örebro istället med jannika, elin och felicia. bröderna karlsson - helt okej film, men trodde den skulle vara bättre faktiskt! när vi kom hem låg jannika på 39,4 graders feber och en hals som döda. så skulle inte bli förvånad om jag också blir sjuk nu.. börjar känna av halsen igen, men inbillar mig hoppas jag, haha! men jaja, imorgon hoppas jag att michelle grundin mår bättre så jag förhoppningsvis kan hälsa på henne? :) mja........... orkar inte skriva mer.
puss





01.51

nej, efter en mysig kväll tillsammans med linn, amanda och elin på altanen med kräftor och hela packet ska jag nog ta och sova nu... blev lite desperat ett tag för att låna en skräckfilm, sååå om någon har en bra skräckfilm där hemma kan ni gärna säga till mig så jag kan låååna den tack! :-) men ja.. ska väl ta och krypa ner i sängen bredvid elin nu då!
puss och godnatt!


mahah! slänger in en bild från förra året (?)

16 augusti

idag blev jag väckt av michelle klockan tio eftersom hon skulle iväg till vårdcentralen för halsprov, hoppas inte på halsfluss nu så jag blir smittad... när jag kom hem hoppade jag direkt in i duschen och nu sitter jag och väntar på att elin ska komma in till stan så hon kan komma till mig :-) blir fika på stan och kvällen bjuder på kräftor, myyysigt! så himla länge sedan jag var med henne. får väl se om amanda också hör av sig senare... ;-) men nu måste jag ringa till min mor!
puss



13.57

klockan 13.47 vaknade jag och michelle idag. dessvärre håller mitt huvud på att sprängas, mår inte så vidare.. men gårdagen var trevlig! synd bara att jag inte hade några bilder att lägga ut.. ;-) men idag kommer dagen bara bestå av film, mat och ipren♥  mjaaaaae.... nu ska jag nog ta mig i kragen och gå ut i köket så jag får i mig liiiite frulle.
puss


bild från igår!

14 augusti

jag mår såååå dåligt idag..
men vad är det man säger, man mår som man förtjänat? - helt klart.
är i alla fall en timme kvar tills samlingen på ekbacken. spelar match mot irsta. första gången min farmor ska se mig spela fotboll och nästan hela laget drack igår?
haha herregud... neeeeeeppp, nu måste jag packa väskan......
eller vänta, det gjorde jag ju igår! tack nelly ;-)
puss





13 augusti

vakande hos michelle halv ett idag. när klockan var halv tre kom vi på att banken stängde klockan tre, och jag har fått 475kronor som jag skulle ta ut. så vi skyndade oss för kung och fosterland för att hinna. när vi kom dit märkte jag dock att min plånbok var kvar på brattberget.. så drygt! haha. men nu har jag i alla fall nyss fixat klart mitt hår, väntar bara på att klockan ska ticka så jag kan börja sminka mig. sen drar jag och michelle hem till erika där alla tjejer är. så nu måste jag KEKA! hoppas på en kanonkväll också ;-) även fast det är fredag den trettonde...
pusshej



12 augusti

vaknade vid halv ett idag, mycket skönt! gick nästan direkt upp och åt frukost så jag skulle hinna med att äta lunch innan träningen som börjar fem ;-) haha. sitter nu i min säng med michelle och lider igenom programmet phineas och ferb, såååååå sjukt dåligt! slaggar hos michelle gör jag också inatt! så får se om jag skriver något senare, tveksamt.
puss


och så måste jag säga grattis till elin andersson som fyllar 16år idag! :) :) :)

11 augusti

idag vaknade jag av gräsklipparljud vid halv tolv, riktigt drygt! dagen har jag bara tillbringat med michelle. gjort en riktigt god kycklingsallad och haft disneykväll, haha! så nu sitter vi i min säng som vanligt och kollar på skönheten och odjuret, lite småläskig film...
kommer nog också slockna vilken sekund som helst eftersom jag är så grymt trött! så ska fortsätta leta efter olika tatueringsmotiv nu.. ssch! ;-)
puss


10 augusti

idag vaknade jag hos michelle av klockan som var ställd på 11.00. runt ett åkte jag iväg till västerås för diabeteskoll, det visade sig att mitt HBA1C hade sjunkit, så min kropp mår jättebra! :) wooho.
när jag kom hem packade jag lite fort och drog sen iväg på match i västerås. hehe, matchen sög verkligen! vi förlorade med 6-0, lite pinsamt faktiskt.... blir också lite orolig att jag börjar tröttna på fotbooll. men nu ligger jag i alla fall i sängen tillsammans med michelle. så ska låta henne sitta nu en stund!
pussss




och inatt åker min älskade syster till gran canaria i 2 veckor, kommer sakna dig!♥



00:33

tjuulululu. träningen var inte på min sida idag tråkigt nog! men men. efter den cyklade jag hem i spöregn och hoppade dirr in i duschen. sa till michelle att jag skulle komma till henne vid halv åtta, men halv åtta blev halv tio, hehe:) nu ska vi i alla fall sätta på en film som monstret laddat ner: the last song! sååå.. eh.. tiep finns på mobilen jao??? (L)(L)(L) loveyaaaaa

hehe, puss



9 augusti

helt otroligt. somnade efter fyra imorse och vaknade av väckarklockan vid elva, men är ändå inte trött? inget negativt! har nyss lagat lunch med michelle. korv och makaroner, nästan det enda jag kan laga ;-) ska i alla fall snart iväg på träning. sen hem, duscha, packa och cykla upp till brattberget för att övernatta hos michelle. och imorgon blir det att åka till västerås för diabeteskoll hos min doktor.... ooooooorkar verkligen inte. så himla tråkigt att prata om min diabetes! men jaja. ska byta om nu:)
puss!



8 augusti

vaknade hos michelle kvart i ett. firade hennes pappa som fyllde 39år :-) runt halv sju traskade vi med långsamma steg hem till mig. så nu har vi precis ätit grillat och ska strax slå på en film vi hyrt! love happens.
puss



00.44

nu är jag hemma hos michelle! kom hem från villa för ungefär 3 timmar sedan.. men det var i alla fall mysigt där. ska nog snart rulla mig ner bredvid michelle i sängen och goooooosa sönder.. h3h3h3. så har ingen lust att sitta här längre,
puss



♥och nej.... vi är inte serri....♥

7 augusti

nu sitter jag hemma själv eftersom amanda drog iväg till örebro för att se hennes fotbollslag spela cup! väntar på att michelle ska smsa att hon är på väg hem så jag kan börja traska upp till henne. blir att färga hennes hår och senare runt 7 gå ner till villa och grilla med alla tjejer! myyys♥ så nu ska jag väl börja packa väskan eftersom jag ska sova hos michelle!
hejdå


bild från vintern 09




23.21

nu sitter jag i vardagsrummet tillsammans med amanda. michelle åkte precis hem eftersom hon ska upp tidigt imorgon! nu ska i alla fall jag och amanda ha musiktävling! och för er som inte vet vad det är så har en av oss den första låten som går på Vhr och sen har den andra nästa låt, och den som fick den bästa låten får ett poäng. först till 10 vinner! haha mycket roande en fredagkväll! :) så nu måste jag hänga med.... ;-)
heeeido

nytagen bild!



6 augusti

kom hem från stockholm igår. hade även med mig två par nya skor, tre linnen och ett bälte. när jag kom hem åkte jag direkt till ekbacken och kollade på damlagsmatchen mot frövi med michelle och amanda. kvällen slutade med att jag sov hos amanda.
idag vakande jag runt elva. lite senare traskade jag och michelle hem till mig. så nu har vi precis lagat våran lunch och ska kanske snart ut och gå. så kan inte skriva mera!
puss









nytt! plus bältet som jag inte orkade ta kort på :)

4 augusti

vaknade för ungefär en timme sedan av att min hals höll på att döda mig. nu har jag i alla fall precis slagit på tv;n och väntar på att klockan ska bli elva så jag kan börja fixa mig. sedan ska jag ta rosslagsbanan och tunnelbanan själv in till t-centralen. herregud... hur många spår finns det inte liksom? är faktiskt lite nervös ;) haha. glömde fixa en "måste ha lista" igår också, så får göra det nu istället! skor är i alla fall viktigt. men jaja, har ingen tid att sitta här längre. måste leta upp lite kläder i min systers garderob jag kan ha på mig :)

inte puss

3 augusti

idag vaknade jag runt elva. vid halv två åkte jag och gustaf till täby centrum för att hämta caroline som skulle till lasarettet. när vi kommit hem tog jag och min syster en promenad med deras grannes hund tindra i en timme. så nu har vi precis ätit pasta med bacon och ska snart slå på den nya wallander: vittnet.
och imorgon blir det en heldag med min kusin johanna på stan! så nu ska jag skriva en "måste ha lista" haha! så...
puss


osminkade

1 augusti

har precis tagit en långdusch, rätt behövligt efter att ha varit hundvakt kan man säga! sitter i alla fall nu och väntar på att amanda ska komma hit :) inte träffat henne på väldigt länge, så det ska bli mysigt. kinamat, film och massa prat hela kvällen. så kanske slänger in ett inlägg senare, vi får se...
pusshej
haha! hittade den här bilden på mottagna filer. alla bilder tagna 2009 och framåt..

RSS 2.0