NYÅRSAFTON!

sov inte en blund inatt, som vanligt? börjar bli ganska van med att aldrig sova längre. runt 11 drog jag i alla fall till med ett försök att få michelle och amanda i liv, men nej det gick inte. så jag traskade ner till köket och satte mig med amandas mamma, pappa mormor och morfar och käkade lite frukost. efter de bäddade jennie ner mig i deras soffa med popcorn, iskallt vatten, filt och en film. så himla skönt! runt ett kom michelle och amanda ner och gjorde mig sällskap och lite senare drog jag mig hemåt. ikväll är planen att umgås med tjejerna, ska bli roligt eftersom jag inte träffat vissa på länge. hoppas i alla fall att det kommer bli en toppenkväll! :) men jaja, har kopplat in högtalare till min dator, så nu sitter jag och michelle och lyssnar på vääääldigt hög musik, precis som det ska vara. men måste fortsätta att fixa till mig nu! HA EN GRYM KVÄLL ALLIHOPA♥
bild från medeltidsdagarna!

00.14

sitter hemma hos amanda med michelle. har tillbringat kvällen fastklistrade framför victoria's secret show, helt sjukt vilka snygga tjejer det är! om man ändå hade deras utseende... hehe. nu sitter vi i alla fall och kollar på disney chanel. eller ah, michelle spelar spel på mobilen, jag sitter vid datorn och amanda packar det sista för imorgon eftersom hon åker till gran canaria i en vecka! hoppas du får det bäst♥  jaja. ska nog gå och fixa mig lite för sängen nu.


30 december

vaknade runt halv tolv idag med en sovande michelle bredvid mig. gick faktiskt direkt upp och dammsög hela huset? haha 3 våningar.. skönt att ha det gjort nu i alla fall. senare har jag inga planer alls vad som händer. kommer nog troligtvis bara ta det lugnt och vila upp mig för imorgon! blir att umgås med tjejerna då♥ men neeeeeeeeeeeej. kanske borde ta och hoppa in i duschen eftersom jag luktar som en levande döding.
klassen♥ så otroligt udda

29 december

om tre dagar är det ett nytt år... låter faktiskt lite småläskigt när man säger så, haha. vaknade i alla fall med amanda bredvid mig runt ett idag. fika på statsgården blev vår frukost :) efter fikat åkte vi hem till amanda där vi och jennie bokade en kryssning på cinderella den 5 februari! så himla roooligt :-) blev en försenad men också riktigt bra födelsedagspresent av dom♥ nu på kvällen har jag besök av michelle. hon får hålla mig sällskap eftersom jag är ensam hemma. kanske inte så mycket till sällskap med tanke på att hon slockande alldeles nyss i soffan, haha. sitter i alla fall och småmyser med mig själv. tända ljus och musikvideo på, underbart. ska väl fortsätta mysa och vara allmänt cool nu.

28 december

har no time att skriva just nu. sitter hemma hos amanda och ska precis iväg på kalas! senare ikväll sover gullet hos mig. men nej, ska åka nu!

27 december

idag drog jag och michelle iväg till örebro och kikade lite på kläder. kom hem med en t-shirt, en tröja och en klänning som jag hade tänkt att ta med mig utomlands! såklart får jag inte glömma mitt kap: supertights som trycker in magen, superbra! något som var vääääldigt irriternade var att tåget vi skulle åka med blev inställt(!), så jag och michelle tog bussen vilket tog en timme, men helt klart värt det. när vi kom hem drog vi upp till michelle och chillade. som jag skrev lite högre upp så köpte jag en klänning som jag ska ha med mig utomlands..... och ja. nu ikväll har jag och michelle bokat en resa till Turkiet i Alanya! så den 31 maj åker vi och kommer hem dagen före skolavslutningen :) så himla skööönt! kommer verkligen bli jätteroligt. sitter i alla fall i michelles säng nu medan hon håller på att resna igenom sin garderob. har fått en hel del fint faktiskt. bland annat en riktigt snygg klänning! tjoho, vet inte när jag kommer ha anledning att använda den, men lika bra - gratis är bäst 8-) hehehe nej nu skojade jag bara. men ska inte fortsätta med min novell, simma lurre!




26 december

NU är jag hemma! har haft det toppen i stockholm, men ska faktiskt bli skönt att sova i sin egna säng nu ett tag. hann i alla fall en snabbrunda i täby centrum innan vi åkte. köpte en helt vanlig svart mjukisklänning och ett par underkläder till michelle eftersom hon bad mig så snällt att jag skulle köpa det till henne. hon verkar lita helt blint på att jag köper snygga underkläder..... borde hon inte göra, HEHE. men men, kom hem för ungefär en timme sen kanske? så ska inte lägga ner med tid på datorn tänkte jag. har saker som är mycket viktigare att göra. rensa ur min sminkväska exempel. KYSSE
faaaaaamiljen♥

25 december

är hittills riktigt nöjd med min mobil! något som jag la märke till idag är också att jag har väldigt roliga spel på den. så nu har jag suttit i soffan och nördat lite. ikväll stannar jag och caroline hemma och myser med filmkväll medan både johanna och philip ska ut. och imorgon är det ju mellandagsrea! så då blir lite shopping, sen drar vi oss hemmåt. har bara varit borta í 2 dagar nu, men känner ändå att det ska bli skönt att komma hem... sjukt. jaja, ska väl gå ner och vara social med familjen nu

 

24 december!

god jul till er alla töntar! har såklart inte skrivit något idag eftersom det är julafton, så har haft fullt upp. började med att jag vaknade runt halv elva av all smärta i min rygg därför att jag låg på en riktigt hård soffa inatt, haha. har i alla fall bara tagit det lugnt med hela familjen och mysit idag. mina julklappar är jag också absolut helnöjd med! fick pengar, småsaker som smycken, kläder, smink mm.. och en ny mobil! vilket verkligen behövdes. vet faktiskt inte alls hur många gånger jag tappat min förra mobil i backen. så som sagt, jag är nöjd♥ nu ligger i i alla fall jag, johanna och caroline i soffan och degar samtidigt som vi kollar på fredag den 13. ska i alla fall gå och ta på mjukiskläderna nu! och bilder från jul kommer.. :)


23 december

orkade aldrig blogga igår. hade i alla fall julavslutning i skolan. riktigt roligt faktiskt! alla lärare bjöd verkligen på sig själva, skattade så jag fick magknip.. ;) när jag kom hem var michelle hos mig, så spenderade hela kvällen med henne! imorse vaknade vi runt halv ett. sen jag har bara tagit det lugnt. duschat, städat huset och såklart packat allt som jag ska ha med mig till stockholm. så nu om någon timme ska vi åka. något jag fortfarande inte kan fatta är att det är julafton imorgon? vi började ju nyss skolan.... helt sjukt vad fort allt går. men jaja, ska kolla igenom väskan nu så jag inte glömt något viktigt.
hittade en riktigt hemsk bild på mig. kan inte ens förstå själv att jag såg ut såhär för ett år sedan

23.19

nu är jag hemma från mormor och morfar! riktigt mysigt där faktiskt, käkade för hela familjen tror jag också ;) fick ett par lovikavantar som jag önskade mig och pengar av dom, gulligt. märkte sedan att julklappen vi gav till dom var ett kort på mig och caroline tillsammans. jag fick inte ens vara med och välja bild... hemskt. men nu står min mage i 180 och jag är svintrött, så ska sova nu. skönt att gå till skolan imorgon...... - sista dagen, håll ut. men det som känns mest jobbigt är att jag måste fixa upp mig eftersom vi har julavslutning...... haha.

21 december

drog till västerås idag endast för att spela lite bany och jag var hur kass som helst. vi skulle åka slalom, hoppa över hinder och åka så fort vi kunde och sedan glida på mage förbi ett par jävla koner, sen skulle man resa sig upp. hur fan går det till när man har skridskorna på? omöjligt för min del. kände också hur paniken kom när det började bildas kö bakom mig, hemskt. inte blev det bättre när jag märkte att det bara var jag och amanda från 1:an, alla andra var 2-3:or. tror också att det var 5stycken som redan gick i bandy, kul! åkte i alla fall hem med 12-tåget och mötte upp min syster på ica. så nu har hon och jag precis handlad ingredienser till julgodis. rocky road hade vi tänkt♥ lite senare ska jag väl fixa till mig lite eftersom jag ser ut som en efterbliven myrslok, sen åker vi till mormor&morfar för att fira "jul" hos dom. men nu ska vi börja baka, thjiiing!

20 december

tjoho, endast 4 dagar kvar till julafton nu! men egentligen längtar jag inte så jättemycket? mysko. när jag kom hem från skolan idag överraskade min syster mig med att jag fick pröva 2klädesplagg som hon skulle lämna tillbaka till h&m, men om jag ville ha något ut av det kunde jag ta det, hihi! valde mellan en svart byxdress och en beigeaktig klänning. efter många om och men valde jag tillslut klänningen. så nu har jag något att ha på julafton också, gr8! runt fyra åkte jag och caroline hem till desiré och grattade henne eftersom hon fyllde år igår. blev även bjuden på väldigt mycket fika, mumsigt. när vi väl var hemma blev det käk, sen skulle vi såklart över till farmor som fyller år idag! :) fikafikafika där också, haha! så nu har jag ätit fika för hela afrika känns det som. ska i alla fall gå ner till spökkällaren nu och leta reda på mina skridskor eftersom vi ska köra bandy imorgon! åååh.. haha rätt nervös faktiskt, har inte vågat åkt skridskor efter min olycka då axelkulan gick av på mitten sist jag åkte. kan ju bara betyda en sak - jag suger på att åka skridskor.
världens bästa farmor, 71år idag. kan man verkligen inte tro♥

19 december

idag har jag verkligen inte gjort någonting alls! runt tio-halv elva gick jag och elin till ica och handlade hur mycket frukost som helst, väldigt myyysigt. senare kom amanda och michelle hem till mig. många timmar spenderades mest i min säng. kollade ungefär 3minuter på handbollen, sen slocknade vi. nu sitter jag hemma hos amanda och har precis ätit tacos och badat. ska i alla fall ta på någon bra fiilm nu.

18/19 december

hemma! nu ikväll har jag varit uppe hos christian en stund :) efter det drog jag hem till emil där alla mina kamrater var, men orkade inte med tempot och traskade istället hem för att käka lite! har precis gosat ner mig i soffan med tända ljus och datorn, helmysigt. men glömde dessvärre att fixa något käk.... så ska väl gå till köket och hitta på något gott!

18 december

åh vad töntigt att jag precis fick sms när jag tog bilden. mina underbara våfflor är meningen att stå i fokus.
imorse drog mina föräldrar till stockholm och kommer hem imorgon, så nu är jag alltså ensam hemma. har precis lagt ner hjärta och skäl för att få min våfflor perfekta, och jag lyckades! nu kom michelle, amanda och elin hit. så elin och amanda håller nu på att käkar upp min mat, härligt. dom två våfflorna jag fick var ju goda i alla fall... ska nog rulla till mitt rum och börja fixa till mig lite!

17 december

hann inte skriva igår, hade helt enkelt inte tid. skoldagen var inte på min sida. slutade vid 3 och tåget var försenat till 16.40... skönt! när jag kom hem försökte jag räkna lite ekvationer, men det gick åt helvete. lite senare dorg jag till jb, jonas och martin. försökte få hjälp med ekvationerna där också. tror jag fick hjälp med ett tal, sen var deras hjärnor överansträngda. michelle kom också dit, så var där till lite över tolv, sen gick jag och michelle hem till mig och sov! nu på morgonen var jag inte så jättepepp på att gå till skolan om jag ska vara ärlig. men nu är jag i alla fall här! har nyss haft tvärredovisning, gick väl helt okej. sen på eftermiddagen blir det.... matteprov :-( katastrof. ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, planerna verkar suddas ut. men ja, ska återgå till min lektion nu!



15 december

idag hade vi bara en lektion som alla andra onsdagar. idrotten var massage. sååååå skönt att bli masserad i 25minuter på en matta i klassrummet, haha. kanske inte lika roligt att få massera lika länge sen. menmen, nu är jag i alla fall grym på att massera ;-) tog tolv-tåget hem med elin och vi traskade hem till mig. efter att ha moffat i oss en varsin fet godispåse tog vi en lite tupplur i min säng. senare mötte vi upp amanda på vasa pizzerian och käkade, tjockt. efter de kollade vi på den tråkigaste sporten efter handboll då, innebandy. arboga förlorade med 2-4 ifall någon skulle vara intresserad. haha gubben på 30bast gjorde matche mycket snabbare eftersom han snackade så himla mycket, om allt. fick nästan ont i magen för att hålla mig för skratt så många gånger. men nu har jag nästan precis kommit hem och ska snart sova eftersom jag är väääldigt trött, såååå. GODNATT

14 december

idag hade vi redovisning i skolan. är faktiskt den andra redovisningen jag gjort i hela mitt liv då jag improviserar det jag ska säga. som tur var snackade vi om svordomar, så var inte så värst svårt. den blev också bättre än vad vi trodde, skönt! efter skolan följde snälla michelle med mig till statoil så jag kunde handla comviq kompis 195 eftersom man får 5000 fria sms till dom som inte har comviq, superbra! min andra pappa skjutsade sen hem mig, tack så mycket robban. hemma har jag hunnit med att äta, duschat, kollat klart på skräckfilmen och städat mitt rum. så nu är jag värd en efterlängtad cola som jag ska springa och hämta ur kylen nu!
mamma och pappa♥ italien

kan inte sluta bry mig

idag blev tre-tåget inställt och vi fick därför sluta två, vilket var väldigt skönt! efter skolan gick jag upp till michelle och umgicks med henne ett tag, sen traskade jag hem. nu på kvällen har jag tagit en snabb titt på redovisningen vi har imorgon. satte nyss på en skräckfilm också, kollade 19 minuter sen blev jag rädd, så ville inte se mer. ska i alla fall gå och packa min idrottsväska nu! THJIIINNG

stockholm

OKEJ! efter en sjukt bra helg i stockholm är jag tillslut hemma. har varit på idol med michelle och familjen, gått runt på stan och visat michelle julskyltningen utanför NK, varit på en japansk restaurang med kusinerna och bara myst! det det har varit toppen. något som var lite småläskigt var att efter jag hade lämnat av michelle på tåget gick jag till drottninggatan där mamma, pappa och caroline var. en halvtimme efter vi hade gått där ifrån sprängs en bil där vi hade varit, en man tog också självmord med hjälp av en bomb han hade på magen... fyfan. ska i alla fall inte sitta och skriva en hel novell om vad jag gjort så visar jag lite bilder istället!

9 december

idag gick jag inte upp förens 09.30, så skönt! ändå blev jag klar klockan tio och fick sitta och vänta på att tiden skulle gå lite fortare så jag kunde börja gå mot tandläkaren. trodde jag skulle dit på en undersökning, men nej de skulle bara kolla på en tand. så det tog ca trettio sekunder, sen fick jag gå. rätt skönt! gick över till min mormor och morfar för att käka lunch och drog sedan till västerås för att vara med på en lektion i 2 timmar, duktigt :-) hade engelska redovisning. gick hyfsat, fick VG. så jag är väl nöjd med tanke på att jag pratade om marabou, haha! vi fick välja ett valfritt ämne att skriva om, något som var typsikt svenskt. midsommar, köttbullar. men jag tog marabou. fantasifull är jag ju, helt klart! efter skolan packade jag min väska lite fort eftersom jag ska till stockholm i helgen för att bland annat kolla på idolfinalen, skojsigt! men nu har michelle slocknat bredvid mig, så borde nog också försöka slappna av och sova en stund.
åh! jag och michelles söta, übertjocka kisse. bobo har vi döpt den till! han njuter av att vara i min närhet, syns.

8 december

tuesday's gray and wednesday too. så sant som det är sagt.
idag hade vi ingen idrott eftersom vi skulle bli klara med vårat projektarbete. så efter 4timmar blev jag och amanda klara med hela vår film och hann med 2tåget hem. när jag kom hem slocknade jag dirr men vaknade efter att ha fått två missade samtal av amanda. så jag gick och mötte henne på stan och traskade sedan hem till mig. nu sitter jag och försöker hjälpa henne med boken om mig, men går inge vidare. kommer ihåg när jag gjorde den där tattarboken, fick faktsikt MVG på det, grym. är också hungrig som en kastrerad apa(?) så ska keka lite nu!

7 december

tjabba tjena mittbena... eller nej. hej
var riktigt tungt att gå upp imorse faktiskt. väldigt nära att jag stängde av klockan, men nej. jag tog mina krafter och slängde mig upp ur sängen. hade gym som första lektionen också. lökade som en gris bara av att gå, känns bra. slutade en timme tidigare idag också, så hann med 3-tåget. underbart! nu ska jag snart baka bullar med min mamma, hihi lite småmysigt faktiskt. senare ikväll kanske jag drar upp till amanda och slaggar där, hon tjatar ju så jävla mycket, så får väl ställa upp................ om jag har skjuts, annars skiter jag i det ;-) men nej, nu ska jag börja baka!

6 december

imorse blev mitt tåg till skolan inställt, så kom till västerås 10.50 idag! rätt skönt faktiskt med bara en timmes lektion. äckellunch i skolan också, kebabpytt? hör ju själva hur det låter. efter skolan traskade jag upp till brattberget för att umgås med amanda och elin en stund. så nu har jag precis kommit hem och ska faktiskt snart sova eftersom jag är grymt trött! har inget viktigt att skriva, så ger upp för idag.


5 december

söndag, värsta dagen på hela veckan. vaknade upp hos michelle idag runt halv tio eftersom vi skulle iväg till marieberg! så nu har jag hittat en nyårsklänning, skönt att ha det fixat i alla fall. kom också hem med en svart halsduk och ett halsband, så jag är nöjd :) när jag kom hem började jag hetsa eftersom jag var sen till träningen, så jag nästan sprang till sturehallen. men när jag kommer dit så är det inte ens någon träning! jag orkar inte..... tredje gången nu som jag kommer dit och är ensam. så drygt! ville bara lägga mig i en snöhög och dö...... typ. men jaja, ser det positivt. fick en promenad... HEHE. skulle också precis njuta av min coca-cola som jag ställde i frysen så den skulle bli lite kallare. men nu när jag ska dricka den så är det bara en stor isklump. gott! ska väl ta och kolla på en film nu och hämta massvis med pepparkakor, funkar alltid.
kleningän!!!!

4 december

sitter mobbad och ensam på golvet i mitt rum och lyssnar på musik. har nyss kollat klart på i love you, beth cooper. var väl ingen höjdare till film, skämdes mest av alla saker som hände. har precis beställt hem pizza. min idé, påhittig och smart. och jag är själv just nu eftersom michelle är borta, men runt tio kommer dom förbi och hämtar mig, så sover jag hos henne. igen. sov där igår också, blev sicilia och mys framför idol, hihi! och imorgon åker jag med mamma till marieberg, sen blir det min första fotbollsträning. haha undrar hur många gånger jag skrivit så egentligen? men träningarna har blivit inställda båda gångerna jag ska ha steget att gå dit. jaja, men imorgon ska jag verkligen träna. plinga på dörren nu, säkert pizzan. får vi hoppas för jag är huuuuuuuuungrig
kör in en gammal bild från vintern -09

2 december

tror jag spenderat mer än halva dagen i min säng idag faktiskt, men jag klagar inte på det. vaknade ur skönhetssömnen lite över tolv, sen har jag och michelle bara gått runt och degat i mitt hus. jag kokade ihop lite lunch till oss också. kycklingfilé med potatismos, eget potatismos. blev nästan överlycklig när jag märkte att jag faktiskt lyckades. skulle egentligen behövt köpt en ny mascara idag också, men kollade på termometern och ångrade mig direkt när jag såg att det var -18grader. kan nog få ut liiiite mer färg ur den uttorkade borsten ändå. nu på kvällstippen drog jag upp till amanda en stund, sen fick min far hämta mig. ska nog aldrig mer jag ska gå och handla med honom. tror det tog 10minuter för han att få i alla varor från snabbkassan. "dom borde fan inte ha en sån här snabbkassa, det är så komplicerat" blev lite drygt faktiskt. haha jaja.. har i alla fall nyss duschat och tagit på ansiktsmask, blir nästan rädd för mig själv i spegeln. sorgligt men sant. så ska väl vänta in filmen jag håller på att ladda ner, sen somna till den hade jag tänkt! sovgott.
blir den här bilden, bara för amanda hatar den :-) hihi

1 december

studiedag imorgon - ingen skola♥
imorse var det -22grader när jag vaknade, helt sjukt! min söta lilla farmor fick därför skjutsa mig till stationen. hade FM-pass idag på idrotten också. för er som inte förstår så är det ett träningspass där man tränar styrkan i hela kroppen, en viss kondition också men inte så värst mycket. känner redan nu att trängsvärken är på gång, hemskt. efter skolan traskade jag och elin till statsgården och fikade en stund, och nu har jag precis kommit hem! sitter bara och väntar på att michelle ska komma hit. blir väl någon tupplur, sen drar jag iväg på fotbollssamtal. senare ikväll får vi väl se vad som händer och sker, michelle kommer väl antagligen hit kanske.



RSS 2.0