30 november

idag är det tisdag, vilket betyder gym. gick väl lite segt idag, känner att jag börjar tappa konditionen faktiskt, inte så bra. drog i alla fall några sit-ups på sit-upsbänkarna, men slutade direkt när den snyggaste killen på gymmet satte sig på bänken bredvid mig, tappade liksom fokuset på mig genom att vara upptagen med att kolla på hans kropp... HEHE. efter gymmet drog jag amanda och jessica till MQ eftersom amanda skulle handla julklapp till sin pojkvän. fyfan vad sorligt det är. både amanda och jessica gick runt och kollade på killkläder, medan jag stod i ett hörn och paxade väskorna. jessica handlade visserligen till sin bror, men ändå. så gjorde mig själv liiiiite gladare genom att köpa min efterlängtade julklapp, perfekt! tror killen som stod i kassan var lite kåt i mig också.... eller så gav han mig blicken bara för jag berättade att julklappen som han slog in var till mig. nu efter skolan har jag hunnit med så mycket! jag har städat hela mitt rum, rensat min sminklåda OCH lagat mat till familjen. kyckligfilé med kroketter och bearnaisesås, grymt. jaja, ska gå och hämta cooola nu. är jag fan värd.


29 november

fy helvete vad kallt det är i mitt rum, tackar gudarna för att jag har duntäcke. bara så ni vet tänkte jag.
idag var det inte alls segt att gå upp på morgonen! trodde jag skulle vara död, men nej jag låg vaken när alarmet ringde. spelade i alla fall in våran träningsvideo idag i skolan, var rätt kul faktiskt. något som var ännu roligare var att vi slutade klockan tolv eftersom vår sista lektion blev inställd! men jag tillbringade ändå flera timmar i västerås för att desperat hitta julklappar. så nu har jag lagt ner massa pengar på andra männsikor.... förfärligt. nej jag är inte snål, har bara lite ont om cash just nu. hittade också en tjocktröja som jag verkligen är i behov av att ha just nu! så imorgon går jag till carlings och köper tröjan till mig själv i julklapp. inslaget och allt ska det vara. men ja, hann med fyra-tåget hem. sen har jag inte gjort någon speciellt. börjar 10.00 imorgon också, så åker med 9.20-tåget. fantastiskt!
♥♥♥

28 november

första advent. vaknade hos michelle imorse. drog sen iväg och kollade på hockey! fråga mig inte varför, tidsfördriv antar jag. efter hockeyn åkte vi upp till michelle igen och så har jag bara varit där. gosat ner mig i hennes säng och tänt väldigt många ljus, myst helt enkelt. nu kom jag precis hem och har letat som en galning eter mitt jb-kort.. men nej, det är gone. lite tråkigt faktiskt, får betala 300kr för att få ett nytt. är inte speciellt rik heller, så vill inte kasta pengar på att äta ute varje dag. så imorgon tar jag med mig egen mat till skolan. men nej, ska väl fortsätta min letning och be till gud att jag hittar kortet.

27 november

mys och mys kanske det inte blev för min och michelles del igår. kollade på idol i kanske 30minuter, sen blev det andra planer! orkar inte berätta om kvällen, men trevligt var det. när jag och michelle traskade hem runt fem råkade jag dock ramla på isen, vilket gjorde att jag tröck ner händerna i den iskalla snön och höll tyvärr av någon konstig anledning i alla mina kort jag hade i fickan. (bankkort, gymkort, tågkort, matkort) får sorgset säga att jag måste tappat mitt matkort kvar på gatan..... så om någon liten pys hittar ett vitt john bauer kort på österlånggatan (HEHE) är det troligtvis mitt! kyss på den som hittar det. jaja! imorse när vi vaknade bar det av till marieberg med min adoptivfamilj. jag måste bara tala om att det är väääldigt jobbigt att gå omkring på ett köpcenter en lördag, man är ju inte ensam om man säger så. skrikande barn kan nog vara det värsta! heheh. skulle egentligen inte köpa något alls, men blev en julklapp till min pappa och ett par örhängen till mig! tjoho. nu är jag i alla fall hemma hos michelle och ska alldeles stax gå till badrummet för att fylla badkaret! låter rätt najs faktiskt.


26 november

vaknade för ungefär en timme sen. försökte hjälpa mamma att ändra signal på hennes nya mobil, men fattade inte. och så sitter hon och idiotförklarar mig hela tiden, som om jag har 2 i IQ och inte fattar någonting... schysst! väntar på att michelle ska komma hit sen också, för ikväll blir det mys med henne hemma hos mig eftersom jag är själv :) och så hade jag världens sjukaste dröm inatt, såklart. jag drömde att jag, michelle och elin skulle sova inne i en kemtvätt. så när vi ska sova går vi och lägger oss i en torktumlare. jag i den ena och michelle och elin i den andra. så startar torktumlaren och det surrade jättemycket! hahaha. sen vaknade jag i drömmen och skulle väcka michelle och elin, men när jag öppnade deras torktumlare var dom borta. då hade dom blivit tagna av ufon, så jag börjar grina, sen vaknade jag :) bara så ni vet liksom. men jaaaaaaaaaa. ska väl typ gå och äta glass eller något nu.........kanske.
sitter och kollar igenom mappen: gammalt.
sommaren 09

25 november

har inte haft lust att skrivit något idag eftersom jag inte gjort ett skit. vaknade runt halv tolv och skulle äta frulle. det enda jag är sugen på är persikorhalvor. helt serisöt, det finns nog inget godare! muuuums. och coca-cola då, tror jag druckit 7st redan. blev också tokig alldeles nyss. jag har haft min dator på i två nätter bara för att jag laddade ner en film. det hade gått 98%, så stängs skiten ner. fick lite dampryck sen var allt bra igen:) så nu ska jag ta nya tag och ladda om filmen! har även beställt 3 nya plagg idag från h&m. mamma sa att jag fick kolla och beställa det jag ville ha, men såklart hittar jag nästan ingenting. blev tillslut 3 saker! så det var ju ett +. men jaa. ska väl kolla på någon film nu och lägga mig ner i min nybäddade säng♥ ÅDJEH

24 november

ligger i mitt rum och mår inte alls bra. klagade igår på att jag frös och hade ont i magen, men knappast att jag trodde det var magsjuka. tror nog faktiskt inte jag varit magsjuk på 3år? fyfan vad hemskt det är. mamma sa att eftersom jag har kukdiabetes så mår man mycket sämre, så hon försökte tvinga mig att vi skulle åka till lasarettet så jag skulle få drop där, men nej tack. jag är hellre hemma och mår skit istället för att ligga på ett sjukhus där det luktar apa. så jag har nyss sysselsatt mig genom att kollat på never back down, och vet inte alls vad jag ska göra nu.
det enda positiva är ju att jag skippar engelska redovisningen imorgon....... ;-)
har mått bättre.

23 november

vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, haha. skolan rullade på som vanligt. när jag kom hem satte jag mig och fixade lite på min engelska redovisning, sen har jag bara tagit det lugnt. målat naglarna och lyssnat på musik. duger gott och väl för mig! pratade nyss med min syster i telefonen också, gud vad jag saknar henne. tur att vi snart åker upp dit, längtar! men nej, kollar på desperate housewives nu så måste hänga med.

23.00

resultatet på amandas hår blev bra, som tur var. vågade inte klippa så mycket ifall det skulle bli fel! har i alla fall precis gjort mig i ordning för att sova, fast jag har sovmorgon. åker med 09.21 tåget, plus att jag åker osminkad, så egentligen kan jag ju sova rätt länge! skönt. men nej, min trötthet tar över kroppen nu. måste sova,
godnatt ;*

22 november

om jag ska vara ärligt vilket jag ytterst sällan är, så har jag inte varit glad på ett bra tag. men idag hände något. vet faktiskt inte vad. kanske är det för jag har ätit sjukt mycket pepparkakor så jag blivit snäll? eller kanske är det för att skoldagen gick lite extra fort idag? eller så är det bara för att jag försöker se framåt och glömma istället för att se bakåt och komma ihåg? tror på det sista förslaget :) men men, vad det än är så är jag glad idag, hihi! nej, ska inte sitta och skryta om hur bra jag mår nu. kom hem för kanske 10minuter sen? så sitter nu och väntar på att amanda ska komma hit så vi kan sätta igång med henne skolarbete och sen leka frisör, hihi. reslutat kanske kommer upp senare, beror på hur det slutar..... nu ska jag nog göra mig lite gladare genom att hämta min pepparkaksburk och hälla upp ett glas mjölk. låter rätt gr8 om du frågar mig.

22.39

har precis duschat och gjort mig redo för att sova! gick på bio med amanda nu på kvällstippen. kollade på harry potter. blev väääldigt långtråkigt faktiskt, satt nog mer och kollade på folket i salen än att kolla på tv-skärmen. jaja, klippte lite på amandas löshår också. så imorgon tar jag några djupa andetag och klipper det ännu mera, hihi! men nej, nu ligger jag och lyssnar på radio: sex&samlevnad pratar dom om, såå måste koncentrera mig nu.......... hehe. godnatt
hihihihi!

21 november

jaha, då var det söndag igen och skola imorgon. vad roligt :) sov i alla fall hos michelle inatt. så har nästan precis kommit hem. ska snart iväg på första fotbollsträningen, ska bli rätt kul faktiskt ;-) tror elin smittade av sig med att vara så taggad. efter träningen kanske det blir att träffa amanda också, får se hur det blir! men jaja. är hungrig, som vanligt. så ska väl gå till köket och fixa keeeek nu.

20 november

sitter på golvet i mitt rum och lyssnar på musik. michelle åkte här ifrån för en stund sen eftersom hon skulle till sin mormor och äääta! har ingen aning om vad jag ska göra just nu.. är ensam hemma också vilket inte gör saken bättre. får väl gå till köket och hitta något ätbart, äta funkar ju alltid när man har tråkigt.

19 november

fredagfredagfredag - yesyesyes! så himla skönt. fick reda på matteprovet idag också, 10/13 tror jag det blev? så helt okej. efter skolan mötte michelle upp mig på stationen och vi traskade mot mitt hem. så nu ikväll har vi käkat med mina föräldrar, kollat på idol och sjungit singstar. alltså bara haft allmänt mysigt! och jag kan verkligen inte sluta tänka på det där jag är så sjuuukt glad över! men kan samtidigt inte sluta tänka på det här som gör mig sjuuukt arg. men jaja. ska nog ta och springa till mimmi som ligger och grisar i min säng nu......... tjiiing!

23.42

ikväll drog jag iväg på öppethus som vasa hade. vet inte riktigt vad jag gjorde där, fyllde ut utrymme kanske? jaja. efter sen stund drog jag och amanda iväg och hämtade kinamaten, sen hem till mig och myste. och jag borde verkligen var sjukt glad nu!! försöker intala mig själv att vara det, men vet inte varför det inte fungerar? hm... kanske fofrtfarande lite chockerad, vem vet? ;-) haha men nu ska jag stänga av datorn och tvinga amanda att vi ska sova!♥                                                          bra pinsam(t).

18 november

okej, från och med nu ska jag bli cool.

sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli 15.50 så vi kan sluta! senare ikväll blir det att gå på öppethus vid vasa en stund, fråga mig inte varför. efter det drar jag och amanda till kina och köper med kinamat hem till mig så sover hon kvar hos mig! och imorgon börjar inte jag förns 10.00, underbart :) jaja.. ska väl fördriva tiden med att spela lite spindelharpan, beroende.

17 november

sov hemma hos michelle igår, mysigt. somnade runt tolv och gick upp kvart över åtta exakt. skulle gentligen sova ut idag eftersom det är sista lediga dagen, men kände för att dra till västerås så jag kunde gymma istället! riktigt skönt faktiskt. tog tolv-tåget hem till arboga och hämtade upp pizza på metropol till min mormor och morfar. haha så söta! de sa att det var de godaste dom ätit :-) så det var roligt. efter jag hade varit där gick jag hem och höll verkligen på att frysa ihjäl! fyfan vad kallt det är ute... nu är i alla fall amanda här. så håller på att hjälpa henne med ett romarbete dom ska ha uppsats på nästa vecka! förstår inte hur jag kan vara så snäll. igår gjorde jag michelles bilduppgift: skulle skriva en berättelse med hjälp av en talva. och idag läser jag om rom, haha? men jaja. ska fortsätta hjälpa ig-barnet nu :)


16 november

okej, inatt sov jag hos amanda. säger ofta det här, men tror nog aldrig jag sovit såhär dåligt förut... eller vänta, jag sov ju inte ens. utan jag låg vaken hela natten. var till och med vaken när mitt alarm gick, helt sjukt! förstår faktiskt inte varför jag inte är trött nu heller? mamma hämtade mig i alla fall runt halv nio  eftersom vi skulle till min skola för att ha utvecklingssamtal. samtalet gick bra, förutom att jag gjorde bort mig.. vi satt och pratade om matten som jag bara har G i. så säger jag: "jag har ju fått utlösningar" fast jag egentligen skulle säga: "jag har fått lösningar"....... usch vad jag skämdes! men jaja. efter samtalet gjorde jag matteprovet när jag ändå var i skolan. gick väl sådär, men får se senare hur resultatet blev. nu är jag i alla fall hemma och ska snart börja på min bokrapport, så nu avrundar jag.

15 november

åh vad skönt det är att vara ledig! har tyvärr vänt på dygnet helt. gick och la mig vid halv tre inatt och vaknade tolv.. inte bra. menmen, sitter nu och försöker få tag på någon liten vän som vill hitta på något med mig, men är lite svårt eftersom alla är i skolan.. haha. jaja, får väl ta och fördriva tiden med att läsa ut min bok som jag ska ha bokrapport på om 5 dagar... HEHE.

00.14

kom precis hem från örebro. åkte iväg med elin, matti och jonte för att kolla på bio, saw 3D. vilket absolut var den äckligaste film jag sett. fyfan vilken rutten film! den var bara hemsk, inte bra på något sätt. uschuschusch. nu ligger jag i alla fall i min säng som vanligt(?) och äter mitt godis som jag inte kunde äta på bion eftersom jag blev så äcklad, haha. ska väl kanske slå på någon film snart och somna till den! och imorgon ska jag ta mina nya krafter och kanske springa/gå, beror på hur halt det är eftersom min träning idag blev inställd! jaja, kysssar på er.


14 november

uschuschusch, hade världens sjukaste dröm inatt. det är något när jag sover hos michelle. antagligen sover jag skitdåligt eller så drömmer jag om helt sjuka saker, haha! mötte i alla fall upp mamma på aspis runt halv 12. handlade mat som vi ska göra i ordning nu, tre rätters middag och allt. bara för att det är fars dag, och för er som inte visste det så firar vi mig också idag. är faktiskt diabetesdagen? hade aldrig hört talas om det förut... men men, grattis till mig! hehe :) efter maten blir det att cykla till min första inomhusträning för i år, är faktiskt nervös... lite töntigt kanske, men jag har inte varit med på länge. så känner att jag kommer vara sämst.. senare ikväll blir det nog att bara vila och vara uppe riktigt länge eftersom jag är ledig imorgon! så himla underbart♥ jaja, ska hjälpa min mor med maten nu.

12 (13) november

åh vad skönt, nu är äntligen mitt äckligt jobbiga prov inom näringsläran klar! synd bara att det inte alls gick bra för mig, hoppas jag når G i alla fall.. skulle vara rätt surt att få sitt första IG faktiskt. fick också reda på omdömena inom våra ämnen;
engelska=visar VG-kvalitéer
idrott&hälsa=visar VG-kvalitéer
matematik=G, (haha)
medicinsk grundkurs=visar VG&MVG-kvalitéer
specialidrott=visar VG-kvalitéer
svenska=visar VG&MVG-kvalitéer.
så på tisdag blir det utvecklingssamtal om det här, annars så är jag faktiskt ledig måndag-onsdag eftersom vi har resursdagar!
ikväll har jag i alla fall mysit med michelle. gjorde iordning kyckling med pommesfrites och satte oss framför idol. ska bli så grymt kul att åka till globen den 10/12 och kolla på finalen! hihi. så nu ligger vi i min säng och lyssnar på musik, men michelle har ju somnat som vanligt. så ska väl också försöka sova snart.

en förändring

ojoj, har inte haft tid att skriva något idag! efter skolan drog jag i alla fall till lilla spa och slingade mitt hår! så nu är det möörkare. kom hem runt sex och satte mig direkt och pluggade lite, så nu hoppas jag det sitter så jag blir godkänd på provet imorn :) haha jaja, har nyss pinat igenom 30 hela lässidor i min bok också! så himla tråkig.. vet inte ens vad det är jag läser, underbart.
före
efter

22.51

nu har jag suttit framför tv:n sedan halv åtta. har kollat på paradise hotel, bonde söker fru, berg flyttar in och välkommen åter. så nu ska jag väl snart stänga av datorn för att soova. fast är lite tveksam om jag kommer kunna somna eftersom jag gick upp halv tolv idag. men jaja. pratar med min syster i telefonen nu, så har inte tid att skriva!

,

det finns som folk som inte vågar vara sig själva, folk som har för bra självförtroende eller kanske folk som känner sig hatad av alla. det finns personer som bestämmer sig för att hata någon utan anledning och sånna som ger alla nya chanser. jag vet att det finns folk som snackar skit om mig, men ändå ler och pratar när man träffas, falskt. istället för att dra till med ett fejksmile och se ut som om världen är underbar kan man väl lika gärna bete sig så som man tycker om personen. åh, jag är så trött på människor.

10 november

meningen var att jag skulle gå till skolan idag, men när klockan ringde kände jag dirket att min röst/hals inte pallade ett idrottspass som är det enda vi har idag. så mamma fick ringa och sjukanmäla mig. nu sitter jag i alla fall i köket och dricker varm obóy och lyssnar på MTV. ska nog snart gå in på dokument så jag kan börja plugga lite till provet som är på fredag... märker också att det är vinter ute nu? haha lite konstigt, i förrgår var det inte en snöflinga på backen, och nu ser man inte ens asfalten!HM.  jaja, ska väl använda min hjärna lite nu.


!!

hjtuyojl! det var min syster caroline som ringde. och hon berättade att hon är uttagen på en audition för ett webbprogram som heter stylisterna som bland annat hålls av Sofi Fahrman. det kommer sändas på kanal5-play och om jag inte fattade fel så ska det ungefär vara 10tjejer som "tävlar" om att vinna en plast som stylistassistent för sofis mode? så himla roligt! hoppas bara att carro kommer vidare nu också.. :) hihi men är så himla glad för hennes skull!

9 november

idag har jag varit i skolan. hade ingen specialidrott idag eftersom vi skulle planera våran träningsdagbok som vi ska ha från v.45-v.49. herregud vad jag måste träna nu! slutade 15.50 och for direkt ut i snöstorm! verkligen helt sjukt hur mycket det blåser och snöar ute, usch. var också helt säker på att tåget skulle bli försenat, men nej, otroligt! nu är jag i alla fall ensam hemma och väntar på att mamma ska komma med bröd så jag kan laga egna subwaymackor. kvällen kommer nog också bestå av tv-tittande: sveriges skönaste familjer och desperate housewives. nej, nu ringer det på min mobil.... måste svara!


8 november?

sitter hemma hos amanda just nu. cyklade från nybyholm upp till brattberget i minusgrader bara för att få sova hos henne, allt för dig! idag så var det i alla fall första skoldagen, gick ovanligt fort faktiskt, skönt. efter skolan skulle jag möta upp felicia på statsgården för att ta en fika, men fick också michelle med på köpet.... klagar. efter fikat drog jag hem till mig och lagade för första gången i mitt liv köttfärssås till mamma och pappa, sjukt gott blev det också! vad hände? men ja, som sagt så är jag hos amanda nu, så ska nog vara lite social mot henne :) hihi KYSS

det ser mörkt ut.

sista lovdagen har jag tillbringat med många personer på olika tidpunkter: michelle, amanda, felicia och såklart min mormor och morfar. känns skönt att jag har hunnit med så mycket. är i alla fall inte alls på topp för någonting just nu. vet inte riktigt varför jag är emo, faller naturligt antar jag. så ska ge upp mitt skrivande för idag och slänga mig i sängen istället.

6 november

jaha, då var det skola i övermorgon... härligt. ligger i alla fall tillsammans med michelle i min säng just nu. ska väl snart packa min väska och dra upp till brattberget för att övernatta där inatt. tar med min skoldator också eftersom jag måste plugga till mitt prov jag har på fredag. vet redan nu att jag inte kommer satsa på mvg, kommer knappast få in alla 51saker på 17 muskler i min hjärna, omöjligt. så blir nog nöjd som jag får g.. haha. men jaja, ska inte sitta och prata skola nu. får njuta av den lilla tid vi har kvar så lovet, hehe!
fetingfula

4 november

herregud... gårdagen var väldigt rolig till en början. pratade med massa trevligt folk och alla kände alla. runt ett - halv två drog jag hem eftersom jag var trött, vilket kanske var tur, för det var då allt började spåra ur, på riktigt.

vaknade 06.18 med festkläderna på, smycken runt halsen och lösögonfransar som fortfarande var fastklistrade. hade inte ens släckt min taklampa, så trött var jag. vid elva gick jag och mötte elin och pratade med henne. michelle kom till arboga 12.30, så då drog jag och elin upp till henne, men råkade stanna vid viking på vägen upp och käka. OPS :) sen resten av dagen har jag varit uppe hos michelle då med henne, amanda och elin. nu sitter jag och michelle hemma hos mig och har precis ätit taco. så sjukt gott! speciellt när vi gjorde den med kääärlek, hehe. och imorgon drar nog jag och slusket till västerås och kikar lite i affärer. har egentligen inte ekonomi till de, men vi åker ju gratis, så det är ju ett +. sen så har jag lovat mig själv att bara handla lösfransar som jag kan ha på lördag!
tog 39 bilder från min mobil. alla bilder är dock på samma personer under samma tid, så tror inte jag lägger ut fler..
kul så länge det vara i alla fall! :)

3 november

sov över hos jannika igår, vi hade på oss ansiktsmask och satt med tända ljus framför en film och drack varm obóy med marsmallows♥  riktigt myyysigt :-) idag vakande vi i alla fall runt kvart över elva, slängde på oss sluskkläder och drog in till stan för att handla lösögonfransar som jag ska använda ikväll! passade på att beställa slingtid nu också, så nästa torsdag då jävlar :) och nu är jag faktiskt hemma själv, så ska nog alldeles strax hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. sen är det bara att vänta på jannika som kommer hit runt fyra!

17.25

nu ligger jag i min säng tillsammans med jannika holmström. har precis cyklat till Ö&B i det mysiga regnet. tror nog det var första och sista gången. men fett värt med tanke på allt vi köpte, höhö 8-) ska i alla fall keka nu, så.... tjiing!

2 november

vaknade upp hos michelle idag. riktigt längesen jag sov såhär dåligt faktiskt! vaknade hela tiden av att michelle låg och mumlade och tröck på sin mobil mitt i natten. sen gick hon upp 8 och duschade(?) ja, ni kan ju bara tänka er hur synd det var om mig. drog i alla fall därifrån runt halv ett och trampade ännu högre upp på brattberget för att hämta mitt linne som var hos amanda, sen rullade jag hem. så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra.. kommer väl på något förhoppningsvis. glömde beställa tid hos frisören idag kom jag på.. så kanske drar dit och får det gjort :-)
funderar på något åt dehär hållet...

1 november

sitter i michelles vardagsrum just nu och småkikar lite på tv. har alldeles nyss kollat runt lite på olika bilder och tillslut bestämt mig att jag ska dra i lite mörkare nyanser i mitt hår! så imorgon drar jag till lilla spa och beställer tid till det, hihi :) men nej, nu ska jag och michelle slå på step up och gosa ner oss i sängen.


RSS 2.0