HEMMA

okej vad säger man? borta bäst och hemma okej? haha nej men jag har haft det jättebra! det enda som var lite tråkigt var att temperaturen var runt 25grader och molnigt vissa dagar.. dom sa att det var ovanligt kallt för att vara i slutet på juni. och såklart så är jag inte alls brun! men det har i alla fall varit skitbra :) hade inte tänkt att skriva så mycket om resan, inte så roligt för er att veta kanske. så är i alla fall riktigt trött nu, var ju i kalabrien för 12 timmar sedan ;) höhö. så ska packa upp väskan nu och sen slå på en film!
puss


så sjukt fint vatten!

22 juni

jahapp, inatt åker jag.. en vecka utan mina vänner, 3 veckor utan michelle! ska ändå bli skönt att komma bort från sverige. och enligt amanda så är italienare vääääldigt snygga? ;-) haha så vem vet, kanske stannar där. om inte så kommer jag hem nästa onsdag. men kommer säkert hitta något internetcafé som jag ska uggla på, så håll ögonen öppna! 8-) nu är i alla fall allt packat! eller ah, nästan. måste också fråga farmor om jag kan få ta med hennes kamera så jag kan lägga ut lite bilder senare eftersom min kamerasladd fortfarande är borta...! men jaja. runt sex kommer min syster hit också! hihi, så då blir det grillning. härligt! nej, nu ska jag fortsätta lyssna på NRJ.
puss





21 juni

idag vaknade jag och michelle halv ett. hatar att sova så länge! men vi chillade och myyyyste i någon timme, sen traskade jag med mina nya löpardojjor till ICA och handlade en vattenmelon. så lunchen blev jordgubbar och vattenmelon, inte helt fel! halv sju åkte jag till ekbacken för att prata med laget om i sommar, för nu är det uppehåll med fotbollen tills den 16 juli.. men jaja. runt åtta kom amanda hit också. hon hade med sig två filmer: wallander och göta kanal 3. så håller på att checka på den sista filmen nu. och måste snart packa klart allt till italien för imorgon natt åker jag! hihi :) nej ska hänga med i filmen nu ;)
puss



20 juni

vaknade hos felicia vid kvart i 11. fixade mig lite fort och for iväg till marieberg med mamma :) hittade en jeansklännig och ett par mjukisshorts som ska med till italien. köpte även ett par partyskor, riktigt snygga! innan vi drog oss hemåt gick vi in på dimoda där jag inköpte HOPE-bokstäver, haha. och nu har jag nyss kommit hem och michelle sitter bredvid mig :) så ikväll blir det myyyyyys.
nej ska mys nu.
puss


skorna!


klännigen!

mjukisarna!


bokstäverna!

19 juni

äntligen är cupen över! haha. spelade oavgjort på båda matcherna och förlorade sista på straffar. tungt. när jag kom hem packade jag min väska och for dirr upp till felicia på brattberget :) så nu är jag helt död, har gått upp väldigt tidigt varje morgon. men såklart ska ungen tvinga med mig ner på stan eftersom det är karnevalen. men hon har LOVAT att vi bara ska vara där en liiten stund, sen skas vi hem och mysa framför tv:n... hihihih<3 nej ska draa nu.
puss


halva felicia, nelly och snyggmelle!!!


18 juni

- 5 DAGAR
är väldigt dålig på att skriva, men kan bero på att jag är på cup hela hegeln.. är även jättetrött! blev väckt klockan 05.00 imorse av min mamma eftersom jag skulle iväg till örebro för att spela matcher. och mer behöver vi inte säga... när jag kom hem umgicks jag med michelle ett tag, så nu har hon precis åkt hem. och jag orkar knappt hålla ögonen öppna, så ska sova snart. måste bara ta en ipren och massera mina benhinnor som gör rätt ont faktiskt. såå....
puss och godnatt



17 juni

åh herregud vad trött jag är.. blev samling vid ekbacken 11.15 för att åka till örebrocupen.
första matchen började klockan 13.00 mot BO och den behöver vi ju inte ens tala om hur det gick.. haha nejdå, men vi förlorade. andra matchen spelade vi klockan 19.00! mot frövi. den vann vi med 1-2. så det blev ju en härlig start för imorgon då det är samling 06.15 och första matchen börjar 08.00, liiiite jobbigt. men det är bara att tagga ;) haha nej, ska sova nu... snart :)
puss


nedräkningen har börjat.............. 6 dagar

23.35

guuud vad arg jag är, helt sjukt! vi förlorade mot laget som låg sist i serien och vi ligger delad 1:a? vad är det här... men hur moget är det att springa runt och skrika jävla hora och fitta på planen? och domarjävel som inte ens hade någon hjärna att tänka med. nej herregud är för arg för att ens skriva. ska sova snart, örebrocupen imorn! hoppas vi inte möter något äckellag som idag :) :) :) :) hahah nej ska sluta nu.
puss och godnatt





16 juni

är det jag som är bäst på att laga mat kanske? har nyss gjort vääärldens godaste ostsås till min pasta. haha. jaja, imorse var klockan ställd på 09.30 eftersom jag skulle iväg till badet. på vägen dit stannade jag på vårdcentralen och tog min sista gardasil spruta, äntligen! sen var det bara att shhteka vid badhuset 8-) efter badet följde jag med michelle hem en stund. och runt fyra var det bara att trampa hemåt eftersom jag snart ska iväg till ekbacken för samling. om vi inte vinner den här matchen lovar jag att springa naken på stan imorgon. så nu jävlar måste vi vinna. höhöh.
nej, har no time att skriva mer, måste packa väskan.
puss


tog bilden av linn!


22.57

nu har michelle och amanda åkt hem. det blev tillslut lövbiff på sicilia, haha! men mysigt var det i alla fall. imorgon blir det också badet med michelle. hoppas verkligen på fint väder! runt sex är det samling på ekbacken för match i västerås mor syrianska. så nu taggar vi för vinst ;) haha jaja, kollar på fyra bröllop och en begravning på tv4+ nu så har inte tid att skriva mer.
puss

15 juni

sitter i mitt rum tillsammans med michelle just nu. har precis dammsugit källaren, duktig tjej! ska snart fixa till lunch, alltså pasta eftersom det är nästan den enda maträtten jag kan göra utan att det blir katastrof! hahah. senare kommer jag och michelle tillbringa dagen med amanda lund. eller ah, när hon har kommit hem från badet, vilket kanske tar sin lilla tid ;) och ikväll har jag bestämt att vi ska keka löfbiff på secilia! MUUUMMMS. haha jaja. ska springa till köket nu.
puss



14 juni

vaknade vid elva imorse. jag och michelle fixade oss lite snabbt och for iväg till stan för att kolla om det fanns någon annan klocka jag gillade på bergmans guld. men gillade den jag fick i present bäst. efter bergmans guld blev det lunch på kebab huset. kycklingsallad, tro det eller ej ;) haha! klockan fem blev det träning på ekbacken. och i veckan blir det fullt med matcher! onsdag, torsdag, fredag, lördag och kanske söndag om vi kommer till final på örebrocupen. herregud, kommer vara helt död! nu har jag i alla fall nyss moffat i mig våfflor och väntar på att michelle ska komma hit. nej, har ingen tid att skriva mer. måste hänga med på 90210!
puss



20.39

matchen vann vi med 3-0, fast vi har spelat bättre.
direkt efter matchen gick jag och michelle till kinaresturangen och köpte KEK sen for vi som blixten hem till mig och åt som grisar. nu ligger vi i min säng och ska snart slå på en film och mysa sönder. så har ingen tid att skriva.
puss



13 juni

har nyss ätit frukost och kollat på emil i lönneberga som gick på tv4. haha kan den filmen utantill nästan! ska snart börja packa väskan och dra på match mot VIK. efter matchen följer nog michelle med mig hem för mys och kinamat. helt okej faktiskt! haha jaja, ska rusa nu.
puss

01.18

nu är klockan 01.18 och jag är supertrött!
var riktigt mysigt hemma hos erika med hamburgare, godis, läskeblask, chips och kladdkaka! så nej... nu måste jag drömma om fotboll så jag taggar till matchen imorgon (-;
puss och godnatt



17.08

nu har jag sovit lite. mycket skönt :)
ikväll blir det hem till erika med alla tjejer för att kolla på film och mysa!
fast tror nog jag kommer dra mig hemåt rätt tidigt eftersom jag inte mår så bra.
nej ska leta reda på mina mjukisbyxor nu, helt borta.
puss


mm just ja. fick en gant klocka av min familj i skolavslutningspresent. vet inte riktigt om jag ska behålla den eller gå och kika på en ny.. men får se :)

12 juni

- nu är det sommarlov
gårdagen var helt okej. kom hem halv tre och var tvungen att gå upp halv tio eftersom michelle skulle iväg till marieberg med sin mamma. inte skönt alls. så när jag kom hem kröp jag ner i sängen dirr med en film påslagen: a walk to remember. somnade en stund men vaknade av sms. rätt jobbigt att jag är så lättväckt faktiskt.ska i alla fall snart hoppa in i duschen. senare ikväll blir det att äta kinamat med mimmsan, så sjukt goott!
haha jaja. ska kolla färdigt på filmen nu :)
puss



skolavslutning!

nu blir det klassfeest! siija 8-)


22.46

min kväll har varit toppen!
caroline kom runt sex. hon visade allt hon hade köpt från gant och jag fick min underbara väska! blir nog att inviga den imorgon kväll, hihi :) senare tog vi en tripp till den nya ICA som öppnat och sedan till dessan och kollade på hennes nys kisse :d
har även grillat med hela min familj ikväll, väldigt längesen faktiskt.
och nu är klockan kvart i elva och jag ska precis börja kolla på a walk to remember som jag lånat av dessan. en utav mina favoritfilmer! mihi. sen kommer jag nog somna som en stock!
och imorgon är det...... s k o l a v s l u t n i n g ! ♥
puss och godnatt




10 juni

kan fortfarande inte fatta att det är skolavslutning imorgon!
känns faktiskt jättetråkigt att gå ifrån klassen.. :(
kom i alla fall hem klockan elva från skolan idag. hade ju mång-kamp så vi blev klara rätt fort.
har nyss ätit och pratat med michelle i telefonen också. kom på att jag inte vet vad jag ska ha på mig på fredag kväll, så måste leta reda på något användbart. och klockan ett ska jag på stan med michelle, sen cykla upp till matilda och fixa traktorn med klassen! så har no time att skriva mer.
puss



9 juni

orkar inte skriva!
vaknade upp bredvid michelle. åkte till skolan, kollade på vollybollen och alla reklamfilmer 8:orna har gjort. efter skolan följde joel med mig hem. och nu är jag trött som en gris! har också ringt till min syster och sagt åt henne att ta med locktången eftersom hon ska komma hem imorgon! wiiiho :) har saknat henne♥.... och min väska :) hihi. nejnej, nu ska jag gå och borsta tänderna.
puss



8 juni

idag var det mentorsdagen i skolan. och min söta lilla klass cyklade till kvarnsjön.
bra väder blev det också! mycket skönt. kommer faktiskt bli tråkigt att gå ifrån klassen om 3 dagar.. men men.
efter den jobbiga cykelturen for jag och michelle hem till henne och packade. sen cyklade vi ner till mig! så ska snart börja fixa oss till lärarmiddagen. och eftersom den slutar runt tolv så är det ju lika bra att michelle sover över hos mig :)
haha jaja, ska börja småfixa nu.
puss



7 juni

har inte orkat skrivit så mycket.
spelade match mot sala igår, vann med 4-1 och alla spelade sktibra :)
började känna att det sved lite på mitt lår i halvlek. när jag drog upp shortsen för att kolla såg jag att min nål hade lossnat, säkert när jag spelat i närkamp. så hela plastgrejerna var helt nerblodat och jag kunde inte ha kvar en smutsig nål i mig. så det blev inte mer spela den matchen.
på kvällen var jag uppe hos amanda med henne och michelle. sov också över där. kollade på film - dear john. så sjukt bra film! grinade som vanligt, lite töntigt :)
idag så var vi lediga från skolan, hade operation dagsverk. så jag har tagit bort ogräs, dammsugit, tagit på tvättmaskinen, hängt upp blöta kläder och städat mitt rum! jag är bäst :)
haha jaja. ligger och sover med michelle i min säng nu i alla fall.
kom också på för 10 minuter sen att jag ska iväg och prata med fotbollen om i sommar snart. så har inte tid att skriva mer.
puss
favorit i repris♥

23.46

sitter och kollar på film med michelle nu. har också nyss tryckt i oss en kebabpizza. och gissa vem som inte behövde betala????? hehehe, jag är ju bäst :)
och just det. matchen mor BK30 gick ju inte allt för bra. förlorade med 2-5.. haha!
drog till med ett ansiktsmål också. skulle nicka bollen på en hörna, men den hamnade så långt ner så jag körde fram ansiktet istället! hahah, men såna mål räkas också ;) hade bara lite ont resten av matchen.. plus att benhinnorna tar emot rätt mycket också, börjar nästan grina :) men imorgon blir det en till match i sala! riktigt drygt.
nej, ska fortsätta kolla på filmen som jag och michelle hyrt.
puss



5 juni

nu är jag och michelle hemma hos mig. ska snart till ekbacken för match mot BK30, vet inte hur jag kommer kunna spela eftersom mina benhinnor DÖDAR mig... :( har så himla ont! aja ska keka nu.
puss

3 juni

idag så var det samling vid medborgarhuset 09.50. kollade på musikalen som sture/gäddan gjort.
efter det blev de lunch i 2 timmar sen åkte min klass iväg till örebro för att spela lasergame! rätt roligt faktiskt, förutom att jag var sämst i klassen kanske?
haha, hade -2000 poäng... men men, jag kan ju inte vara bäst på allt ;)
vi kom hem runt 16.00, så då åkte jag och michelle hem till mig. somnade en stund som vanligt, sen for vi iväg och kollade på arboga södra - götlunda på ekbacken. tror södra vann med 3-2?
så nu har jag precis ätit kycklingsallad och ska snart sova.. haha är så himla trött!
och så fyller ju rebecca 16år idag, så grattis! :)
jaja, skriver nog imorgon!
puss






2 juni

när jag vaknade imorse kändes det som om min feber var borta, men nu? nej..  hade fönstret öppet en stund och det kändes som -50grader i mitt rum när det egentligen är +20? men imorgon måste jag till skolan eftersom vi ska köra lasergame med klassen på eftermiddagen, och jag ska äga ut alla 8-) HÄHÄ! mjaja. ska i alla fall snart gå och äta köttbullar och potatismos haha! verkar äta det hela tiden tycker jag ;-) och idag fyller min morfar år! så grattis till honom :) hihi. nej ska rulla till köket nu,
puss




sjukling

jaha.. hej feber! åh var dåligt jag mår, det är så synd om mig :(
skolan började 11.50 idag, riktigt skönt med sovmorgon. fast kanske inte när man vaknar kallsvettig och äcklig var trettionde minut!
jaja, michelle sov ju hos mig också, så snart blir väl hon också juk.. hähä.
drog i alla fall till skolan runt 11 eftersom det var tacobuffé så var jag ju tvungen att gå dit ;) men hade ingen matlust.. åt en halv taco, sen mådde jag illa. så det kändes inte som någon idé att ens vara kvar i skolan.
ligger i min säng nu och kollar på the hills mataron och väntar på att michelle ska sluta så hon kan komma hit. senare ikväll blir det att kolla på div 4 damlaget som har match mot surahammar! jag vet, kanske inte så smart när jag har feber? men har ju lovat michelle att kolla ändå..
nej, ska försöka hitta lita bra musik till min spotifylista nu :)
puss


det gäller att kunna vara seriös






RSS 2.0