30 mars

har ju varit ledig måndag, tisdag, onsdag. men har ändå dragit till skolan både igår och idag. pluggar mycket bättre där faktiskt. och det konstiga är att jag blev lite besikven när jag kom på att det är studiedagar imorgon och på fredag, vilket gör att jag inte kan gå till skolan, myskotjej. men nu har jag ändå äntligen gjort klart lite smågrejer, så skönt! bara psykologin jag sitter och bråkar med just nu. så sjukt tråkigt! fick i alla fall skjuts av amandas mamma jennie till tågstationen idag. hon är verkligen som en extramamma för mig! har så himla roligt med dom och minnen man aldrig kommer glömma! jennie är en av de personer jag verkligen kan säga allt till, och det är inte ofta man brukar sitta och prata med ens kompis mamma. men som sagt, jag har känt dem väldigt länge, så kan nog vara därför :) drog i alla fall med 12-tåget hem och mötte upp amela för plugg och fika på stadsgården! efter det traskade jag till mormor och morfar. så nu har jag precis kommit hem och väntar på att amanda ska komma hit en stund för lite snack ute i solen! och senare runt 20.00 blir det träning i köping! men borde fortsätta med pluggandet nu så jag slipper hålla på med det när mandis kommer.


jennie och amanda

R.I.P

Jag kan knappt förstå, det känns så overkligt! Livet är verkligen grymt orättvist. Micke hade ett enormt stort hjärta och själ. Han är bland annat en av anledningarna till att jag och många andra i laget utvecklades så som vi gjorde. Han pushade och tipsade oss alla till att bli så bra som möjligt. Att inte se Micke stå på sidan av fotbollsmatcherna kommer kännas så tomt.
Amanda, Anette och Adam - vi alla tänker på er! Och Micke, vila i frid♥


28 mars

idag har jag lunchat med pappsen på en kina resturang - grymt gott! efter det var vi tvugna att åka en sväng förbi huset och därefter skjutsade han mig till köping. var hemma hos amanda för första gången eftersom jag, elin, amanda och amela skulle fixa ihop våran dans! efter en hel del skratt och slutligen en färdig dans blev det att åka hem till arboga igen. var hemma i 10minuter, sen hoppade jag på tåget igen för att gå på öppet hus som njoy hade! jag och amela tränade i ungefär 1timme sen blev det lite subwaykäk innan hemfärden ;-) så nu sitter jag är hemma och ska precis till att kolla på the lovely bones eftersom jag aldrig gjorde det igår... hehe. sen blir det nog bara sova för min del eftersom jag ska iväg med 09.20-tåget för lite plugg i skolan imorgon (duktigt) hihi puss

23.50

ligger i min säng just nu och väger på ifall jag ska ta orken och kolla på the lovely bones eller om jag helt enkelt bara ska ta och lyssna på lite sovmusik och slumra? det andra alternativet låter faktiskt så mycket bättre, men eftersom jag måste göra klart min engelska bokreccension imorgon så får det nog bli filmtittande ändå..  men sovgott alla mogna och omogna människor!

BILDER KAN FÅ MIG ATT LE

något som verkligen kan få mig att le är bilder. bilder från barndomen, bilder från minnen eller bara bilder som bara är grymt fula! - bilder 2009, allt går i tidsordning
och där rök mitt ûberblonda hår. visst, det var väl inte fult med mörk och kort hår. men absolut inget jag kommer göra om! tror jag.

sunday

kom precis hem.
så nu sitter jag och väntar på amanda ska komma hit! blir lite kek på vasapizzerian, dock inte för min del eftersom jag åt frulle för ca 20minuter sen. jaja, vet inte riktigt vad jag ska skiva. kvällen kommer jag tillbringa med elin uppe hos henne tillsammans med massa onyttigheter! hihi, så får man göra när man har 1 vecka ledigt.
fråga mig inte.

FUCK DIABETES

ja precis så känner jag. fyfan vilken jävla fittsjukdom det är. skaffa inte de gott folk, ett tips bara. spelade ju match idag. första halvleken gick ju åt helvete, och just på grund av lågt blodsocker. efter att ha käkat mer än 10st dextrosol och en banan började jag känna mig helt okej och hoppade in i andra halvlek. det är en sådan sjukt skillnad att spela med ett normalt blodsocker än när det svajar. jag sa till pappa - när man har lågt eller högt blodsocker känns det som om man väger 130kg och har 2 IQ, och det är verkligen så. man har ingen kraft i kroppen och hänger inte alls med vad folk säger eller vad man ska göra. det går helt enkelt inte. hur mycket man än vill springa så kommer man knappt någonstans! faktiskt rätt läskigt. men som sagt, i andra halvlek blev mitt blodsocker bra igen och jag lyckades göra en assist på min frispark. matchen slutade med 1-5 till oss, och alla tjejer kämpade väldigt bra!
men just nu håller min pappa på att göra i ordning kycklingfilé till oss, så ska gå till köket nu och hjälpa till lite! sen drar jag iväg på bio :)



fredagkväll

hej o hå vad tiden har gått fort idag! kom hem runt 17.30 efter att ha suttit på apoteket tillsammans med amela i över en halv timme, tack för att du följde med gullet så jag slapp sitta själv. väl hemma åkte jag och pappa direkt till hans jobb så jag kunde övningsköra lite. vägrade att ens lämne området, var ju trots allt bara första gången jag körde på asfalt. när jag sitter och i den lilla fula turkbilen kommer även rebecca med hennes pappa och övningkör. och hon var ju såklart jätteduktig! själv tappade jag räkningen med hur många motorstop jag lyckades få, haha! efter ett tappat tålamod åkte jag och pappa upp till aspis för att handla frukt. så nu ska vi precis till att göra iordning fruktsallad och kika lite på lets dance :)
rebecca och jag, mallorca 2009!

sista dagen

nu är klockan ca 15.00 och jag har matematik.... gjorde precis klart mitt geometriprov, tur att jag har såna underbara vänner som hjälper mig. även fast jag gjorde G-provet känns det verkligen inte säkert..hehe. jaja, när jag kommer hem ska jag och min pappa i alla fall ut och övningsköra! sen tror jag nog bara att det kommer bli en hemmakväll för min del, har samling 12.30 imorgon så måste vara pigg :) men nej, nu ska jag börja med kukfunktioner sen hem och ta lov! jaaaa ni hörde rätt. vi är lediga en hel vecka nu!!!! wiihoo.

24 mars

blev en aning stressigt idag. kom hem till mitt hus klockan 17.00 och min träning började 18.15, och under den tiden skulle jag byta om och äta hos farmor. men supersnabba silvernelly hann såklart! tror faktiskt jag börjar få allt mer och mer intresse av fotbollen nu, skönt. dock blev jag en aning osäker när de kallade mig på match till helgen.. känner mig absolut inte tillräckligt bra för att spela. men som tur var är det bara en träningematch. 
annars då, idag så rullade skolan på som vanligt. och gissa vad jag gjorde på gympasset? jo jag klarade av att stå 5minuter i 90grader! wooho, helt otroligt.
men nu ska jag faktiskt ta och traska till köket för att hälla upp ett glas päronsaft till mig själv, är jag helt klart värd idag :)
och så ville jag bara säga till min underbara syster att jag älskar dig så otroligt mycket! även fast jag väldigt ofta kan vara grymt otrevlig mot dig så vet du att jag egentligen älskar dig mer än något annat!
är så sjukt stolt över dig syrran♥

gosenatt


alltså den här låten. jag kan inte sluta lyssna på den, tycker verkligen att den är jättefin! hihi så för er som inte hört den - lyssna.
just nu: kom precis hem från träningen i köping, så hade tänkt att slå på lite musik och försöka sova så jag orkar med skoldagen imorgon.. 3timmar engelska, låter lockande va? dröm sött.

be yourself, no matter what they say

mitt internet var helt knasigt igår, så hade ingen möjlighet att skriva.
Idag så hade vi yoga i skolan, riktigt skönt faktiskt. men dock känner man ju av att ens smidighet inte är på topp! efter skolan träffade jag och elin michelle på tågstationen och bestämde då att vi skulle traska hem till mig för att chilla lite. väl hemma låg vi och kollade på catroon network, haha vilka minnen man får upp från barndomen av att kolla på sådana program! det slutade i alla fall med att alla vi tre somnade i soffan och vaknade upp 16.30, vilket betydde att elin och michelle skulle hem och jag skulle över till farmor och äta. så det blev ett riktigt socialt umgänge idag. nu sitter jag i alla fall i mitt rum och håller på att plugga.. har så himla mycket att göra i skolan! senare drar jag också iväg på fotbollsträning, så nu är det bara att dra igång med pluggandet.


elin och jag i våra bästa stunder.

..

nu på kvällen drog jag iväg på den sista fysträningen för första gången.. hehe. och helvete vad jobbigt det var! tigerhopp och kullerbyttor hit och dit, fast efteråt känner man sig bra duktig! men är verkligen jättetrött, så nu ska jag läsa igenom min solotidning lite snabbt sen gå och lägga mig
verkar bara bli sämre och sämre

21 mars

vilket kaos. skulle precis åka till stationen imorse när simon smsade och skrev att tåget var försenat med ca 45 minuter. efter en stund ringer amela och berättar att nästan alla tåg i västerås är antingen försenade eller inställda. 9.20 tåget som vi då tänkte åka med blev också uppskjutet till 10.20, så då var det ju knappast någon idé att åka till skolan. och som tur var lät våran lärare oss jobba men någonting här hemma, så nu sitter jag och elin i henens vardagsrum och "jobbar". mysigtmysigt :)



22.05

ja jag följde ju med amanda och kikade på deras match. efter 20minuter fick jag bilnyckeln och så tillbringade jag resten av matchen i bilen med musik istället. helt sjukt hur kallt det var ute, klarade verkligen inte av att sitta på en iskall träbänk med fyra tjocktröjor omkring mig. hm, jaja nu hade jag i alla fall tänkt att slå på tv;n och checka lite big brother men tror faktiskt jag hoppar det ikväll. känner att min kropp behöver sova så mycket som möjligt just nu! sov sött

dagen efter

kvällen/natten i västerås var trevlig! trots att jag sov på en matta så hade jag inte alls ont i kroppen dagen efter, haha. däremot känner jag att mitt huvud inte är på min sida idag. men man får helt enkelt skylla sig själv! strax blir det i alla fall att traska upp till amanda och där efter följa med och kolla på deras fotbollsmatch, men först: MAT♥

HEY

ikväll blir det party i västerås. så just nu sitter jag och taggar med musik samtidigt som jag väntar på att amela ska komma så vi kan börja fixa oss. men nej, kanske dags att kolla efter något klädesplagg som jag kan ha ikväll, det brukar ju ta sin lilla tid.

bowling!

nu blir det bowling och käk med laget! :)

Carro, läs inte det här

kan knappt tro att det är sant? jag ska göra en till tatuering! efter att ha tjatat och tjaffsat med mina föräldrar hit och dit i ett halvår nu gick dom äntligen med på att jag skulle få tatuera mig. haha de tror fullt seriöst att jag kommer få ett beroende av tatueringar och bara vilja ha mer och mer. men de behöver inte vara oroliga. jag tycker inte alls att det är fint på tjejer som har småtatueringar lite här och där på kroppen, så 2st är absolut max för min del. men för att jag skulle få tatuera mig fick även göra upp en deal med mina föräldrar:
1. jag får betala själv
2. jag ska laga mat till dom i en vecka (haha, mitt förslag!)
3. jag har lovat att denna tatuering kommer bli den sista - inga fler.
men det är bara en sak - min syster. hon blev ju nästan helt förstörd när jag gjorde min industial, om inte ännu värre när jag tröck igenom en 3mm töjning.. lite småtöntig är hon, jag vet :) men det här.. när hon kommer få reda på att jag ska göra en till tatuering, herregud! så carro, om du nu läser det här, även fast jag skrivit att du inte ska så balla inte ur nu är du gullig :)♥

22.35

okej, min styrketräning varade i sådär ungefär 4minuter, sen tappade jag intresset. och tur var väl kanske det eftersom pappa kom inspringade och berättade att hans kompisar skulle komma till honom en stund, så det hade väl inte varit så jättekul om jag hade legat på vardagsrumsgolvet på en yogamatta och tränat, hehe. runt halv 6 traskade jag åter igen till stadsgården för att småprata lite med elin och amanda. och nej, jag fikade inte en gång till haha! efter fikat åkte vi upp till elin där hon fick ett litet ryck att dra i en aning mörkare slingor i håret. så jag drog ut slingor på henne och valde att ta väldigt tunna eftersom jag nu lärt mig att tjocka slingor inte blir annat än misslyckat. men tyvärr var det inte sån jättstor skillnad.. men hon fick fler olika nyanser, så fint blev det!
men nu - ligger jag i sängen och ska snart stänga av datorn för att sova, är riktigt trött! så sovsött alla mina vänner och ovänner :)

onsdag

det tog emot riktigt ordentligt att gå upp imorse kan man ju säga. men duktiga jag tog mig i kragen och åkte iväg till skolan ändå! skulle börja fixa med vår dans som vi ska spela in och ge till våran idrottslärare. men det var bara jag och amela i skolan från våran grupp, så vi (jag) kom på dansstegen på egen hand! haha tror faktiskt det kommer bli riktigt roligt att göra det här. speciellt efter att ha sett amela försökt få ihop armar och ben i olika rörelser! hahah. slutade i alla fall vid tolv, så väl hemma i arboga traskade vi och käkade en varsin sallad och en fika. tror båda kände att fikat var lite för mycket. så nu mår jag riktigt illa.. usch. något jag också tänkt på är att jag inte tränat på väldigt länge, inte får jag vara med på fotbollsträningen ikväll heller, så därför har jag nu tagit på mig lite träningskläder och ska precis köra ett eget styrkepass hemma, haha! men nej, ska sätta på lite peppmusik och dra igäng med träningen nu.

22.47

efter skolan idag mötte jag upp jannika på stationen och därefter rullade vi upp med våra cyklar till michelle. var inte där så värst länge eftersom jag var tvungen att få lite mat i magen och ta mina örondroppar. men väl hemma var jag själv. så min kvällsmat fick bli två varma mackor som inte alls var så speciellt goda, mest torra och brända! ingen höjdare.. men nu ligger jag i sängen och småkollar lite på big brother. har även sett första avsnittet på desperate housewives ikväll, äntligen! men ja. ska göra mig redo för lite sömn strax, kyss

15 mars

är så trött så skolan att jag bara vill spy på den. sitter just nu helt ensam i ett grupprum och försöker plugga lite matematik vilket inte går sådär jättebra eftersom jag suger i matte. väntar bara på att klockan ska bli 11 så jag kan möta elin utanför konserthuset så vi kan käka. smartisen missade ju såklart tåget.. men jaa, nu är det bara 25minuter kvar - pina.

måndagkväll

runt lunch idag mötte jag upp amanda och elin på stan för att käka lite lunch. duktiga jag drog till på en kycklingsallad istället för en pizza. men frågan är om jag verkligen var så nyttig eftersom jag och elin sen traskade hem till mig och pressade i oss en varsin rockyroad? dom är verkligen maffiga, efter en mår man illa.. och jag som har lovat jannika att vi ska äta det imorgon också. tror nog fatet får stå på hennes sida! haha. annars så avslutade jag kvällen med att kolla på våran träning. blev nästan lite chockad själv att jag ens kom dit. har inte varit så social när det gäller fotboll på sista tiden. men nu får det bli ändring på det! eller ah, efter jag ätit klart min pencilin då. men nu ska jag bara coola ner mig lite med chillmusik och ropa hit mamma så hon kan dra i lite droppar i mitt öra, skööönt. och imorgon åker jag iväg med 9.20-tåget eftersom jag ändå inte ska vara med och träna. hihi busigt :)
en gammal bild, men även tider man veerkligen saknar!

GRATTIS KUSSE!

och så måste jag ju bara berätta att min vackra kusin johanna fyller 19år idag! grattis på dig hjärtat, saknar er♥

öroninflammation?

inatt vaknade jag av att det gjorde så sjukt ont i mitt öra. kunde varken hosta eller svälja. efter 3 smärtstillande kunde jag somna till lite i alla fall. fick tid hos doktorn vid halv elva imorse, där det visade sig att jag fått öroninflammation. har aldrig haft det förut, men fuck vad ont det gör! så nu ska jag käka 2tabletter, 2timmar efter jag ätit, 3gånger om dagen, i 5dagar. och så fick jag örondroppar som jag nyss använt, jätteobehagligt. men har inte hunnit med någon frukost idag, så måste käka lite nu.. hejs!


korta drag

lördag; blev en kväll framför melodifestivalen och kinamat tillsammans michelle och jannika, helmysigt.
söndag; idag vaknade jag och michelle runt 12.20. på eftermiddagen blev det rockyroad bakande och senare slog jag och jannika på en skräckfilm. kvällen avslutades även med en kvällspromenad med henne! nu så ligger jag i sängen och kollar på pretty woman och ska aldelles strax gå och lägga mig eftersom jag ska åka med 07.20 tåget imorgon... så sovgott alla töntar

lördag

vaknade runt halv elva idag med en snarkade amanda bredvid mig. gick upp och käkade frukost sen drog hon iväg för att spela match med damlaget. själv kunde jag inte vara med på grund av min hals, så lika bra att vila. mötte upp jannika och michelle vid nybyholmskolan runt 12 och traskade till stan för att jannika skulle handla blommor till hennes mamma som fyller år idag. så nu sitter jag och michelle hemma hos mig och väntar på att jannika ska höra av sig. sen kanske det blir fika, beror lite på. men vi får helt enkelt se!

18.44

blev ingen fika med amela och elin idag, så jag satte mig och började kika lite på film för att fördriva tiden. men det var ju bara drama, vilket jag inte klarade av. så jag stängde av filmen och sov en timme istället, mycket skönt! nu ikväll har jag precis käkat fläskfilé med potatisgratäng med mina föräldrar och strax väntas postkodsmiljonären tillsammans med lite godis! mysigt. ännu senare ikväll kommer nog amanda hit också, beroende på hur sent hon kommer hem, hihi. men nej ska traska till vardagsrummet nu!

omelett

mår mycket bättre idag. pigg och glad, förutom att min hals håller på att dö. har så himla ont! stannade i alla fall hemma från skolan idag, lika bra med tanke på ifall jag skulle bli sämre. men det ser ljust nu faktiskt, så runt 5 går jag, amela och elin till statsgården och tar en fikis. och kvällen kommer nog bli lugnt för min del annars. men nu hade jag tänkt att göra i ordning lite lunch.. hm, tror jag ska dra till på en omelett! har misslyckats varje gång, så nu håller jag mig till google och följer recept istället så får vi se hur det slutar.

för långt inlägg - jag vet.

fy vad det här suger. är jättetjock i halsen och fryser som en apa, men efter ett par ipren mår jag som aldrig förr. jag hatar verkligen det här! tror inte jag har någon feber, men känner mig seg och äcklig.
i skolan idag hade vi gym, och då var d et såklart utmaningar på schemat. jag skulle klara så många bänkpress som möjligt på 32kg, men glömmer sätta dit stopklämmorna till vikterna,.så när jag ska ta tag i stången som jag inte ens orkade började jag vingla med armarna och alla vikter dunsade ner på trägolvet och rullade iväg. samtidigt fick jag stången rätt på magen och hade verkligen inte tillräckligt med muskler för att ta bort den. så elin och amanda fick panik och ryckte snabbt tillbaka stången. just vid det tillfället kändes dom som riktiga hjältar! haha. det var dock på engelskan som jag började må dåligt. men eftersom vi hade redovisning ville jag ha den gjord innan jag drog hem. men såklart hann jag inte.. så jag satt 1timme och klagade på hur synd det var om mig istället. och just det, på hemresan komm 2 killar och frågade mig och amela ifall de fick sitta bredvid oss. rätt var det var fick jag ett sms av henne där det stod att dom var kända och att hon har sett dom på tv. så vi började smålyssna lite på vad de pratade om, vilket var sean banan bland annat och någon grej som hade hänt bakom kameran under ett program eller vad det nu var. men men, eftersom jag inte ville att det skulle bli knäpptyst mellan mig och amela så började jag prata om skitsaker, till exempel att vi ska börja med psykologi i skolan. då börjar de prata med oss och fråga saker. haha så det var ju en helt okej resa hem tycker jag allt! väl hemma slängde jag mig dirr på sängen och somande, sen vaknade jag 19.30. så nu har jag precis fått i mig lite varma mackor. ojoj, nu blev det lite väl mycket skrivande kanske. men ska i alla fall vänta på att Mr sunshine ska börja på tv3 om 30minuter!


tlött

är alldeles för trött för att skriva just nu. kom precis hem från träningen i köpning. 21.00 - 22.00 tränade vi. väääldigt jobbgit faktiskt. idag har jag i alla fall dansat afrodans på idrotten, sökt sommarjobb och myst hemma hos elin. imorgon är det skola med engelska redovisning. hejdå

8 mars

sitter och småkollar lite på big brother just nu. börjar faktiskt bli ganska drygt. 60minuter av de programet känns liite för mycket tycker jag. annars då - idag var det skola och kom alltså hem med 16.40tåget som alla andra dagar. när jag väl var hemma satte jag igång med mitt cv som jag behöver när jag söker sommarjobb, vilket jag ska göra imorgon. haha usch, jag hatar verkligen att söka. tycker det är pinsamt, jobbigt och jag får hjärnsläpp. så det är inget jag längtar efter. mmmmhm, men tror nog jag ska ta och lägga mig nu så jag orkar med dansen imorgon!

YES

nu hittade jag i alla fall en bild hur kavajen ser ut.. haha!
amerii

7 mars

jaha men då var det dags för plugget igen då. fyfan vad jag hatar skolan just nu! men snart är det påsklov, gäller att tänka positivt. skolan var nog ändå ganska värdelös idag. började klockan 10.00 och slutade 14.00 så det var väl rätt skönt. åkte med 3tåget till arbgoa och satte på en film direkt när jag kom hem. så himla bra film! life as we know it, riktigt fin faktiskt. töntiga jag började ju såklart grina ett antal gånger, kan verkligen inte hålla igen tårarna när det är känsligt! haha är nog lika svag som min syster när det gäller sådant. efter filmen blev det en riktig mysmiddag med min mamma och pappa. räkor med baugette och sallad, vilket vad väldigt gott! nu på kvällen har jag kikat på halv åtta hos mig och haft tv11 påslagen så jag inte ska missa big brother ikväll, haha. håller även på att kika efter en slags kavaj från hilfiger denim som jag hittade i sofismode tidningen, blev helt kär i den! men tyvärr hittar varken jag, mamma eller pappa den på internet.. så vi ska försöka ringa till NK i stockholm och höra om de har den där. det är en kavaj som ser ut som usa-flaggan, faktiskt väldigt snygg och udda. vilket jag gillar! men nej, nu börjar BB om ca 15 minuter, så ska ta och lägga mig i sängen för att invänta programet.

kryssning

hahah fyfan vilket kaos det har varit. allt började kanon: bussen var proppfull, incheckningen gick bra och vi hade gott om tid. men såklart började det krångla vid id-kontrollen! herregud.. har ingen lust att sitta och skriva ner allt här, skulle nog bli en hel novell. grejen vad i alla fall den att jag inte fick komma in på båten och jag var tvungen att åka tillbaka hem. men efter långa samtal med både vakter och kaptenen fick jag komma ombord. "vi vill inte ha såna lögnare som den blonda tjejen på våran båt". det var även en kille som skulle hjälpa mig. men då blev han också utslängd och fick åka tillbaka till örebro igen, han som bara försökte hjälpa till. men ja, som sagt så kom vi tillslut på båten och kvällen var riktigt rolig! träffade massa folk, dansa, sjöng kareoke och provade på en hel del nya drinkar. skulle kunna skrivca såå mycket mer om kvällen men nej, det orkar jag absolut inte just nu. funderar på att gå och lägga mig snart faktiskt eftersom jag endast sovit i 2timmar och 30minuter inatt, men det är väl så det ska vara på kryssningar antar jag? :)

4 mars

nu sitter jag hemma hos amanda - helt ensam. ska sova här inatt eftersom vi åker på kryssning imorgon så blir det ju mycket smidigare, hihi. amanda är i alla fall påväg till dannis nu eftersom hon och hennes kompisar skulle fira henne ikväll. jennie och johan har jag ingen aning om vart dom är, inte ens hunden är hemma, kul hjul. kvällen kommer jag nog i alla fall tillbringa mesta delen i mandis soffa, ett varmt bad står nog också på schemat! hm..... jaja, kanske ska ta och packa ner alla saker i rullväskan nu? har ändå inget bättre för mig!
hejåhå, bild från sommaren 2009. amanda&felicia

00.25

hej och hå, nu är jag hemma. åkte iväg för att kolla hockey tillsammans med linn och amanda runt halv åtta. det är så sjukt långtråkigt så man vet inte vart man ska ta vägen! men efter 40minuter var det över, hehe. så då traskade jag och amanda till statoil där vi mötte agnes och sedan gick vi vidare upp till henne för att göra iordning lite pommes och kyckling, mycket mumsigt. gjorde även tabben och käkade glass rätt ur ett glasspaket när jag sen säger till amanda "fatta kul ifall det skulle sitta en filmnkamera här i köket som filmar mig nu när jag äter ur deras glasspaket" och såklart gör det de också! hahah, men som tur var är det bara cikuritas som ser mig, hihi :) men ja. runt 23.00 kom min fina syster och hämtade mig! så nu är jag riktigt trött, måste sova. gosinatt

tell the world

ukjhgfwsdyu, kom precis hem från michelle. kikade på lite film och bara sooftade. ska alldeles strax hoppa in i duschen sen fräscha till mig lite. frågan är om jag verkligen orkar sminka mig... hm, bekymmer bekymmer. ska ju försöka vila min hy så mycket som möjligt tills på lördag eftersom jag drar iväg på kryssning tillsammans med amanda och jennie då, hihi! men ja, annars står det nog bara chill på min lista ikväll, mycket intressant.

2 mars

idag började min morgon med att jag blev väckt av dessan som ringde som en tok på både hemtelefonen och min mobil. så det var ju ingen idé att försöka somna om eftersom klockan ändå var 11.00. efter att ha käkat frukost och fixat till mig lite åkte jag och syrran iväg för att panta burkar. vilket tog sin lilla tid eftersom hon åkte exakt 14km/h, pensionärsvarning där. efter pantningen som vi fick 175kronor av mötte jag upp michelle på stationen och så bar det av till västerås. kollade lite i affärer och käkade lunch på vivaldi, så mysigt så. kvällen tillbringar jag tillsammans med michelle, agnes och felicia hemma hos michelle, sen sover jag kvar hos mongot eftersom hon är själv hemma den här veckan. jaja, ska nog ta och vara lite mer social mot mina kamrater nu! kramkram.



halv åtta hos mig

amanda i min klass skrev till mig igår och berättade att det var med en kille på halv åtta hos mig som hon trodde jag skulle tycka var snygg. så nu var jag ju såklart tvungen att kolla på reprisen för att se om hon hade rätt... och det hade hon verkligen, haha!
ser inte något som är fult på denna människa, mhm

back on track

så mina vänner, nu är jag tillbaka. har haft lite strul hit och dit ett tag nu. men äntligen är det över och livet verkar börjar rulla på igen. under de dagarna jag inte bloggat har jag tränat, haft halv åtta hos mig och bott tillsammans med amanda i hennes brors lägenhet medan han varit utomlands. om man spolar lite längre fram så kan jag ju berätta att jag förstört mitt hår totalt! amanda, felicia och linn skulle hjälpa mig med att dra i blonda slingor i mitt hår, "men det här klarar jag ju av att göra hemma" tänkte jag, men det var något jag verkligen inte skulle gjort! resultatet blev platinablont.. och då skulle inte tårarna hålla emot. jag stortjöt! fy vad hemsk jag såg ut. som tur var berättade linn att hennes underbara mamma cissi kunde fixa till det redan nästa morgon. så jag och linn gick dit vid 10 och började exprimentera mitt hår. vi drog i många tunna beiga slingor i håret och det såg helt plötsligt mycket mer naturligare ut! tack så hemskt mycket cissi! 14.40 åkte i alla fall jag och linn in till örebro för att shoppa lite. hade redan lovat mig själv att inte handla något eftersom jag måste spara mina pengar. det enda jag handlade var en ny jacka på second hand, ja tro det eller ej. men jag tycker faktiskt om att kika i såna affärer. det finns väldigt mycket fult, men även saker som är rätt coola, och det bästa med second hands butiker är att ingen annan har likadant. så jag slog i alla fall till på jackan för 85kronor.. haha! efter fyra timmar i örebro åkte jag och linn hem till arboga igen där jag dirket gick upp till michelle och käka chokladfonue och kvällen slutade med att jag och michelle somnade i hennes säng runt 12. ♥ men som sagt, nu rullar jag på igen med bloggandet!
så såg mitt hår ut innan.
så såg det ut efter..
och såhär ser det ut nu!
och här är jackan! det kanske inte syns, men det är små rutor på den, ser nästan ut som en ridjacka.

RSS 2.0