{ PANNKAKA AV HELA SKITEN }

haha jag visste det! inte fan blev de någon löpning för min del imorse, nejnej. jag orkar verkligen inte gå upp så tidigt! rena mardrömen. efter besöket hos doktorn luncha jag också kinabuffé med mammsen och for sedan iväg och luncha med michelle på statsgården. alltså har jag även proppat i mig mer än behövligt... illailla.
plus att min kära syster också tillbaka hem idag igen, wiho! så därför har jag, michelle, carro och dessan festat till med myskväll: godis&film, hihi!
men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig eftersom att michelle ska upp och jobba imorn.

{ OH NOOO }

idag har jag, michelle och jannika legat och stekit vid villabadet idag igen. så nu har jag bränt mig, jättejobbigt. michelle lurade i mig pizza, jättejobbigt. och jag tvingade i mig själv 2 wienerbröd, jättejobbigt. därför tog jag mig i kragen och tvingade med jannika på en löparrunda i 27 graders värme, och tro mig - det var varmt. sen tog vi cyklarna iväg till min sommarstuga för att bada vilket är sammanlagt 14km. när vi badade motionsimmade vi också. så herregud vad duktig jag har varit. och bättre ska jag bli - klockan är nu ställd på 08.15 eftersom jag ska hinna med samma löparrunda imorgonbitti innan jag åker iväg till doktorn i västerås!
en bild på vår brygga vid kanalen. tänk, här bor jag om mindre än ett år...

{ 0-5 }

haha matchen gick väl sådär för södra, jag och jannika drog oss hemmåt när de låg under med 0-5 tror jag. väl hemma hos jannika blev det snack på altanen med popcorn och cola light innan jag begav mig hem till mig. och eftersom att jag ska dra mig mot villa imorgon igen hade jag nu tänkt att kolla på this is it och sedan soooova!
fast kom nu på att jag inte ätit någon kvällsmat - så kanske ska göra det först.. :)
mat är gott.

{ SOLKLART }

fyfan vilket härligt väder! vaknade av att jannika smsade mig klockan 11 och skrev att det var dags för villa. så det blev bara upp, dra på sig bikinin och sedan rulla mot villabadet där även felicia, agnes, cajsa, julia och amanda låg och sola. i ungefär 5timmar har vi varit där idag. spela fotboll, käka pizza, åt glass och badade.
ja, visst låter det som sommarlov? ;-)
nu har jag i alla fall precis kommit hem och ska snart byta om för att senare gå till ekbacken och kolla arboga södras juniorer möta skiljebo i DM! thjiiing

{ SUPRISE! }

jag har fått en lägenhet - jag har fått en lägenhet - jag har fått en lägenhet!!!! ni anar inte hur glad jag är just nu... mannen som bodde i den tidigare har nyss sagt upp den, och eftersom att det tar 3månader innan jag får den blir det runt september/oktober, men det gör mig inte någonting alls! ett väldigt stort plus är ju också att den är helt nyrenoverad :) ååååh, glädjen bara stiger, men samtidigt är jag rädd för att glida ifrån mina fantastiska vänner...
bland annat min bästa vän michelle som ska börja skola i örebro,
men får verkligen hoppas på att det inte blir så...

{ wiihooo }

Nu har jag precis kommit hem! Var ju som sagt på villa tillsammans med Agnes, Amanda och Jannika. Tog mitt första dopp i Sverige för iår... Haha 27 juni, illa! Blev också stucken av en geting under foten, fyyyyfan vad ont det gör, stackars mig... Haha men det har i alla fall varit en toppen dag än så länge trots det! :) men nu ska jag snart iväg och kolla på fotbollsmatch, sedan blir det kvällskäk på Kina med Jannika, så måste börja fixa mig lite snabbt!

{ SOLEN SKINER, HIMLEN ÄR LITE HALVBLÅ }

sooooool ute, äntligen! nu ska jag bara byta lampa i mitt rum sedan drar jag till villa med agnes och amanda :) pusssssssss

{ TRUST ME }

jaaha, då är min bergsprängare utlånad till linus, johan och alla andra pojkar som ska till p&l imorgon! herregud, kunde lika gärna gått till tippen och slängt den dirr istället. haha nerrå, det kommer säkert gå jättebra :) tur att jag i alla fall har två andra högtalare jag kan leva med sålänge!
annars så blev min dag precis som planerad - lugn. har käkat för en hel armé tror jag. så har lite små ångest nu faktiskt..... men ääh, gäller att leva livet 100% medan man kan, right?

{ RUBRIK? }

igår umgicks jag med amanda och agnes på dagen. åt taco, jordgubbar och chips samtidigt som vi klunkade i oss pepsi - tjockt♥ tog också en väldigt välbehövlig powernap i amandas soffa och vaknade lagom till filmen var slut, typiskt! senare på kvällen ringde michelle så då drog vi ut lite spontant och kom hem lite efter 04.00.
men konstigt nog så mår jag inte sådär jättedåligt som jag egentligen brukar och borde göra, men det ser jag bara positivt :)
men nog om det, idag är det söndag vilket innebär att man ska ligga inne, kolla film och äta tjockismat - igen. så då är det bara att köra då. dags att rulla upp mot brattberget, hejs!

{HELAN GÅR,SJUNG HOPP FADERALLAN LALLAN LEJ}

hade fullt upp hela dagen igår eftersom att det var midsommar, så hann inte bli något skrivande.
men min kväll började med att mina fina vänner kom hit. vi satt på altanen, grillade, lyssnade på musik och åt jordgubbstårta som jennelie och amanda hade fixat! senare på kvällen började det rulla in folk och det var kul enda tills min sura granne kom och klagade 2 gånger - jag fattar inte hur man tänker? det är midsommar en gång om året, vi är unga och hade kul. hur fan vill man då komma och förstöra? så mycket störde vi väl inte? isåfall tycker man ju att de grannarna som bodde närmare också skulle reagerat. nej gud vad sur jag blir när jag tänker på det... men vi var i alla fall tvungna att dra, vilket gjorde att många delade på sig. men kvällen/natten slutade med att jag kom hem 04.00 på morgonen och började direkt med städningen vilket jag idag tackar gudarna för att jag gjorde! skulle ALDRIG orkat fixat det idag! hihi men tack alla :)

{ DET ÄR SÅ LOGISKT }

idag blev det jobb från 07.45-13.00. fick också ha på mig en söt sommarkrans på huvudet, hihi. den enda negativa var ju att jag har en sånt litet huvud, så den ramlade ner hela tiden.
efter "jobbet" åt jag lunch hos min mormor&morfar (igen) och skuttade därefter dirket till stan och hämtade min efterlängtade iphone 4!!!! woho så nu är jag riktigt glad! när jag kom hem åkte jag och syster iväg till marieberg en snabbis där båda vi två köpte nya skor. ett par skitsnygga lila klackskor från h&m blev det för min del. hihi så dom ska jag ha på mig imorgon :) kommer säkert lägga upp en bild senare på dom om jag orkar!
men ja som jag sa så älskar jag redan min mobil,
så därför ska jag nu lägga ifrån mig datorn och börja knappa på den istället!

{ ALLA FATTAR UTOM DU }

idag har jag vart hos min mormor&morfar, haft parkeringshäng med dessan och carro, varit ute på candy in och köpt godis och till sist hoppat in i sista minuten för att spela match! vann gjorde vi också, med 7-0 och alla tjejer kämpade verkligen jättebra! så detta var ett glatt avslut på den sista matchen för vårsäsongen.
nu har jag i allafall precis ätit grillat med familjen och snart väntas jordgubbar med glass.
perfekt avslut på en perfekt dag!
20110622-160742.jpg
bild på carro och min söta mormor&morfar!

{ I KEEP ON RUNNING AND NOTHING WORKS, I CAN'T GET AWAY FROM YOU }

idag har jag tillbringat förmiddagen på vilsta. gick som smort denna gång också. dock så fick jag inte min mobil idag... leveransen hade krånglat, så de hade inte fått in dem än :( men jag ska komma tillbaka imorgon och höra om de kommit då! hoppashoppashoppas. känns faktiskt riktigt trist att inte ha någon mobil. ingen mobil = inget liv, typ.
haha nej men på riktigt, det är nästan så.
men men, eftersom att jag slutade ett följde jag med caroline och edith till wallbygård och sedan kanalcafét efter "jobbet", vilket var väldigt trevligt :) efter besöken där åkte vi till dessan och umgicks med henne ett tag. så nu har jag precis kommit hem och ska inte göra ett skit! men ja, vila behöver jag också göra.

{ IT'S IN HIS KISS }

blev som sagt att kolla på vår damlagsmatch idag. vinst med 6-1 i derby, grymt bra!
så nu hade jag faktiskt bara tänkt att ta det lilla lugna, kanske slå på någon film och ta en kvällsmacka innan jag går och lägger mig. wiiih, längtar faktiskt lite tills imorgon också eftersom min nya mobil ska hämtas.
spännande va?! haha.
______________________________________________________________________________________________
och sen så måste jag bara dela med mig en låt som jag haft på huvudet ett bra tag nu! och det är The shoop shoop song (It's in his kiss) av Cher. faktiskt rätt skön låt om du frågar mig ;-)

{ BROKE }

hej och hå, idag vaknade jag och michelle klockan 12.35 exakt! åte lite frukost, chillade och drog oss sedan mot stan eftersom jag var tvungen att hämta ut nya mini piller. och vill ni veta något hemskt? något riktigt,riktigt jobbigt... jag hade endast 28kronor på mitt kort. vilket nu betyder att jag har 2 kronor kvar!!!! herregud...jag är dödens.
men jaa, förutom det så ska jag och michelle strax äta finmiddag med dessan och carro; köttbullar&makaroner.
efter det tar vi en tripp upp till ekbacken för att kolla damlags matchen mot götlunda, kan bli skoj!
och förresten så kan ingen smsa eller ringa mig på min mobil idag eftersom att mitt micro-sim har blivit aktiverat, och jag får inte min nya mobil förens imorgon! just so you know.



{ SHED A TEAR 'CAUSE I'M MISSING YOU }

efter en superhärlig dag kom jag hem med ett par shorts och ett linne! shortsen köpte jag på rea inne på BIK BOK. endast 124kronor! sen så köpte jag linnet inne på elinmaria. där finns det ju bara märkeskläder, och just idag var det rea för vip-gäster, så det var 30% rea på nästan allt. därför slog jag då till på att köpa ett vitt korsett-linne. den skulle kosta hela 1300kronor, men var nersänkt till 719kronor.
så det var ju jättebra och jag är väldigt nöjd nu!
när vi skulle hem plockade vi upp michelle, så nu ligger hon här bredvid mig och vi ska snart sooova :)
pusspuss.

{ ELINMARIA }

nu far jag iväg till Eskilstuna tillsammans med mamma och caroline för att kolla lite i affären elinmaria.
här hittar ni hemsidan! http://www.elinmaria.se

{ WOPP WOPP }

gårdagen blev inte som planerad. tanken var att jag skulle sitta hemma och vara med på middag med familjen. men ändrade planer! slängde i mig maten lite snabbt och for istället iväg till jennelie där tjejerna var :) riktigt trevligt, så jag tackar jennelie så mycket för att vi fick komma!
men något jag absolut måste tänka på är att jag alltid ska ha ätit frukost - lunch och middag innan jag börjar dricka. vilket ni kanske förstår att jag då inte gjorde igår. det enda jag hade ätit var frukost och lite,lite kvällsmat. så det tog rätt ordentligt på mig kan man säga.. lite för mycket.
men men nog om det, sånt händer alla!
idag ska jag, caroline och mammsen iväg till e-tuna för en liten "tjejdag", trevligt!
så därför ska jag nu slita mig från datorn för att börja fixa mig.

{ I'M IN FIRE }

nu har jag precis tagit på mig lite finare kläder och väntar bara på att gästerna ska komma, (gustafs familj)
sen blir det grillning! gottgottgott - är super hungrig!
annars så skulle jag väl bara säga att jag lever, hejsvejs

{ SYSKONKÄRLEK }

ä n t l i g e n - idag kommer min älskade syster hem till Arboga!

{ CAN YOU TAKE ME HIGHER, TO THE PLACE WHERE BLIND MEN SEE }

justdet! har het glömt bort att visa mitt nya klädesplagg i garderoben.
ett tunt linne med blommönster, väldigt gullig. brukar dock inte tycka om den där "söta" stilen på mig,
men den här gången fick det bli ett undantag!

JUST A WASTE OF TIME

hahah bild på mg och amanda, 2009! herregud vad tiden går fort..

idag vaknade jag upp klockan tolv, och hade då sovit tolv hela timmar i sträck! underbart.
fixade mig lite snabbt och drog sedan upp till brattberget för att umgås med amanda, agnes och linn ett tag. senare kom mammsen och hämtade mig eftersom jag skulle ut och springa med jannika. gick faktiskt riktigt bra för mig idag, otroligt nog med tanke på att jag hade 18 i blodsocker?.. hm skumt.
men duktighetsstämpeln gick snabbt bort efter att ha gått till sicilia och proppat i mig en pizza med agens och amanda på kvällstippen.
men jaaa, så kan det gå. nu sitter jag i alla fall hemma hos amanda i hennes säng och ska sova här, mysigt!

{ UNTIL THE WORLD ENDS }

gud så mycket jag har hunnit med idag!
1. varit på Vilsta och tagit emot mina jobbarkläder + bestämt att jag ska gå "prova-på-dag" på torsdag!
2. varit med michelle!
3. varit på fotbollsträning!
4. varit med jannika!
ni ser fullt upp hela dagen, precis vad jag gillar :)
efter att nu ha dagit min dag i punktformer tänker jag sätta på lite NRJ musik och läsa en bok!
HIHI - snodde bilderna av mkjelle

{ NEMAS PROBLEMAS }

nemen, de där var ju inga problem alls! om jag ska vara ärlig så tyckte jag faktiskt att det var lite roligt. eller okej nu ska vi inte överdriva, det var väl inte roligt, men skönt :) att springa tillsammans med någon går också så mycket bättre än att springa själv, så detta har jag nu bestämt att fortsätta med 3gånger i veckan - lycka till nelly.
annars då? söndagkväll, sommarlov, vad händer? kanske blir chilldags med film?
skulle verkligen behövas med tanke på hur lite sömn jag fått denna helg!


{ RUN FOREST, RUN }

kom precis hem från Estocolmo, så nu ska jag ut på en springtur med jannika runt Arbogaån!
skriver jag inte något mer inlägg ikväll har jag förmodligen dött av ansträngning.


{ EN NATT I STOCKHOLM }

igår kom jag hem runt 03.30, käkade lite och gick sedan till sängen runt 04.00. kändes inte sådär jätteskönt när klockan ringde åtta, men det var baara att dra sig upp ur sängen! 09.20 åkte jag tillsammans med jannika till Stockholm för att gå på gröna lund, såååå himla skoj!! älskar verkligen att åka berg&dalbanor, snurrkaruseller och allt vad det nu finns! :) runt 7 kände vi oss nöjda och blev då frågade av min älskade storasyster om vi ville sova över här i stockholm istället för att behöva åka hem, så vi tog spårvagnen, åkte tunnelbana och roslagsbanan ensamma. dukigt!
lördagkvällen har vi alltså tillbringat med carro, gustaf och tom. suttit ute och ätit kycklingsallad och bara pratat, riktigt trevligt! så snart ska vi bänka oss framför tv;n tillsammans med fruksallad och smörpopcorn!
PUSS PÅ ER


min vackra syster ♥

{ HÅLL I HATTEN }

jaaaaaha, då säger vi hejdå till John Bauer och tar idag skolavslutning! så himla skönt, men ändå har jag inte så värst mycket förväntningar inför sommaren(?) tråkigt nog..
men men, som sagt så hade vi skolavslutning idag. fick våra betyg och åt mat med skolan, sedan gick jag, amela, elin och amanda på stan för att ännu en gång fika lite! haha är det lov så är det.
och när det gäller mina betyg så blev det väl helt okej, men jag är en sån person som alltid jämför mig med andra. när jag vet att folk fått bättre resultat än mig blir jag lätt missnöjd:
Engelska A: VG
Idrott och hälsa A: MVG
Matematik A: G
Svenska A: MVG
Näringslära: MVG
Medicinsk grundkurs: VG
Psykologi A: VG
men nog om skola och betyg. efter fikat gick vi runt en stund och kollade i affärer.
passade då på att köpa mig en hatt. ja ni hörde rätt, en vit. letade som en tok efter någon snygg i turiket, men hittade aldrig någon som föll mig i smaken. så nu är jag nöjd! frågan är bara om jag kommer våga använda den? i arboga är allt så typiskt att man ska klä sig likadant som alla andra.
så just därför ska jag försöka att ändra på den saken när det gäller mig själv.

{ SVAR PÅ EN KOMMENTAR (IGEN) }

nemen ännu en till kommentar, gud så gulliga alla är mot mig idag. blir så glad! :)
Postat av: Emma
Snygg blogg! :-)
Vart kommer navelsmycket ifrån eller om du har något tips vart man kan köpa? Riktigt snyggt ;-)
Svar: Åh tack så jättemycket Emma!
Det där svarta navelsmycket köpte jag faktiskt för ungefär 2år sedan på Ur&Penn i Örebro.. Och personligen köper jag lite navelsmycken överallt! Utomlands är som såklart billigast men det är ju inte varje dag man åker dit, haha. Annars så är det väl guld och smyckesaffärer som gäller :)


{ SVAR PÅ EN KOMMENTAR }

Åh tack så mycket Josefine, vad glad jag blir!
Jag köpte den krämen hos min mammas vän som äger en slags ansiktsbehandling i Kungsör. Märket är
Postat av: Josefine
- Fin blogg Nelly :-)
Du skrev tidigare om någon bra fondation vart kan man köpa den och vad kostar den ungefär? ;-)

Svar: Åh tack så mycket Josefine, vad glad jag blir!
Det är en slags dagshudkräm som har färg i sig och det finns 5 olika nivåer. Jag köpte den hos min mammas vän som äger en slags ansiktsbehandling i Kungsör. Märket är dr dennis cross och har även solskyddsfaktor 15 i sig. Den kostade runt 430 kronor om jag inte minns helt fel.. men den kan jag verkligen rekomendera för den räcker väldigt länge och huden ser väldigt naturlig ut samtidigt som den får andas! :)

{ BORTA BÄST }

ja hörrni, rubriken får tala.
är så jävla depp just nu, inte för att jag kommit hem till sverige utan för att jag och michelle blev rånade SISTA natten.. jag hade egentligen tänkt att lägga ut masssooooor av härliga bilder som vi tog istället för att behöva läsa en tråkig text om vår resa - men icke. de tog våra kameror och mobiltelefoner men något som faktiskt skulle kunna slutat riktigt illa var att de också tog min insulinpump. den är verkligen så viktig för mig att jag kan dö om jag inte har den. men efter ett stort kaos kom jag tillslut hem 06.45 till hotellet då jag fått lånat diabetesgrejer av en kille som hette lukas. fick gå till grannhotellet och knacka på en dörr då det öppnade en kille i bara kallsonger (och magrutor) och när jag kliver in ligger det även tre andra i sängarna som kollar på mig, alla lika snygga. så det var ju ändå inte helt fel ;-) haha men nej. skulle faktiskt bara tala om vad som hände, och att ni nu inte kan få tag i mig på min mobil.... men ska skaffa ett nytt nummer redan idag!
men trots att detta hände så var det här den mest spårade resan jag varit på! helt grymt roligt har vi haft!
att skriva ner det här skulle ta en evighet.


RSS 2.0