{ SEN EN TID TILLBAKA }

jaha, var ju ett tag sedan jag skrev här. och detta inlägg gör jag faktiskt bara enbart för att agens frågade mig igår ifall jag kunde uppdatera!
men idag har jag i alla fall varit ledig från skolan, så jag och jannika drog iväg till västerås för att bränna lite prngar. så nu är jag 1700 kronor fattigare men också lite mer rikare på kläder.
och jag har fått min vilja igenom - jannika har klippt av sig håret, och hon passade grymt bra i det! precis som jag trodde.
men jaaa, hade tänkt att slänga upp bilder på de lilla jag köpte idag:














{ IKEA }

vafan, när ska det vara dags för mig att flytta egentligen.. är så jäkla sugen! speciell nu efter att jag och mamma har varit på ikea i västerås och handlat lite småinredning till lägenheten. blev förövrigt väldigt besviken på västerås ikea.. inte alls bra tyckte jag!
men men, en del kanske är nyfika på vad jag köpte? men orkar faktiskt inte lägga ut massa bilder.. ni får helt enkelt se sen när allt är klart :)

{ SKOLFOTO }

har nyss haft skolfoto.. fyfan vad hemskt det är. inte blir det bättre av att jag fick stå i mitten, på mitten raden och kolla rakt fram! fy. annars så har jag faktiskt löpt 3km idag också på specialidrotten, duktigt av mig.
och så låg den också en efterlängtad liten present till mig på skolbordet idag när jag kom in i klassrummet - ett wienerbröd som jag skulle få av dervis, tjoho! så nu är jag nöjd.
jaja, slutar om en timme.. så ska fortsätta lyssna på spotify nu!


{ MIN FÖDELSEDAG }

kanske ska berätta lite kort om min födelsedag. på torsdagen kom de närmsta i släkten + mina vänner hem till mig för att fira litegrann! och i fredags så var det dags att firas rejält med brudarna!
kanske också ska tala om vad jag har fått:
* en locktång, sen sådan med tjockare skaft så lockarna blir större!
* hårvårdsprylar från frissören!
* en slags förvaringslåda!
* pengar!
* en kryssningsresa!
* presentkort på lilla spa!
* smyckeshjärtan, 2st där de står my heart belong to.... på ena, och you på den andra!
* ett orm halsband från style by tyra! som dock gick sönder samma kväll.. så ska försöka fråga om jag kan få ett nytt.
* en partylåda!
* haha turksprit.....
* och så blommor och pommac får jag ju inte glömma!
i denna festlåda stod det också ett brev:
" Det här är en optimala festlådan. den hjälper dig med ALLT inför en festdag:
Förberedelser: ett par sexiga trosor och en rakhyvel för valfri kroppsdel!
Förfest: chips&godis så att du kommer i form, 1 cider så du känner att du är på gång!
FESTEN: här har du 5 cider, (lättpåverkad partylåda) ett paket cigg så du får den där perfekta kicken!
Efterfesten: För att det ska bli en fest så måste det finnas tatueringar så du känner dig lite coooolare. sen finns det även 5 kondomer om du skulle få för dig att släppa loss rejält!
Hoppas du får en underbar kväll, PUSS!
FRÅN BÄSTA ELIN =D ♥
tack alla för en grymt bra kväll!
hade gärna viljat lagt ut bilder på allt jag fick av alla men orkade inte ta kort.. så dom två bilderna överst var de som redan blivit inlagt på datorn.. :)

{ VAD ÄR DET FÖR EN DAG?! }


vad är det för en dag... nej det är ingen vanlig dag för det är nellys födelsedag, hurra hurra hurra!!!!!
 idag bastar jag 17. grattis till mig själv!


{ LITTLE ON UP }


idag har det varit full fart i skolan hela dagen. haft naturkunskap i 3timmar och engelska i 3timmar. gjorde en engelska redovisning och översatte en mycketmycket dryg text. kom i alla fall hem till arboga 16.40 då jag fick dra iväg och handla ingredienser till kanelbullar eftersom att vår specialidrott håller på att samla ihop pengar, därför ska vi baka något till föräldrarmötet som är imorgon. så nu står dom i ugnen! har också så sjukt ont i magen eftersom att jag tryckte i mig en hel del deg under tiden... usch, spy. bara att skylla sig själv
men jaja, ikväll så har jag i alla fall planerat en myskväll med mammsen. hon är nu iväg och handlar kinamat, sedan blir det häng framför soffan hela kvällen! hihi

min älskade, fina mamma♥
____________________________________________________________________________________________
PS

kollade igenom lite new york bilder. under den här tiden hade jag diabetes utan att jag visste om det. min kropp reagerade i alla fall på det först, benrangel.


{ You do not exist }

I could lie to myself, but it's true
there's no denying when I look in your eyes.

woho, nu har jag (pappa) äntligen skaffat spotify premium! så otroligt skönt,nu slipper jag hålla på att fippla med att lägga in musik på mobilen hela tiden.. hihi så nu ska jag tillbringa kvällen åt att lyssna på massa musik utan att behöva tänka på dom där 10timmarna!
puss


{ I'M BACK }

okej, nu är jag tilbaka. är så typiskt mig att inte hitta orken till att skriva. men nu ska jag få igång det!
har i alla fall haft friluftsdag idag i skolan. var ute på bjönö och höll några grenar för alla ettor. segt men bättre än lektioner, haha. har i alla fall precis gjort klart min, amanda och elins powerpoint som vi behöver till redovisningen imorgon. och eftersom att den är på engelska så skulle jag behöva plugga in lite så jag inte står där och uttalar orden helt fel.. vore inte så kul nej.
ps, jag fyller i övermorgon......


RSS 2.0